- Ο ορισμός του ματς που "δε διεκδικεί ιδιαίτερες δάφνες ποιότητας", δηλαδή δε βλέπεται καθόλου.
- Ανούσιος, νωχελικός και μουδιασμένος ο ΠΑΣ. Καφενές που θα σωθεί λόγω έδρας η Καρδίτσα.
- Καλοί Ανδράλας, Πάντος, Κηπουρός, Βάντερσον. Μέτριοι Κεϊτά, Κώτσιος. Όλοι οι άλλοι μέτριοι προς πικροί.
- Στο Α' παίζαμε εντελώς άναρχα, με γιόμες και μακρινές πάσες, που κατέληγαν τις περισσότερες φορές σε λάθος πόδια. Από ένα "μπραφ" σε σουτ απελπισίας του Κώτσιου και γκέλα των ...νεαρών στόπερ της Καρδίτσας, βρέθηκε ο κατάλληλος άνθρωπος στο κατάλληλο μέρος και μας έδωσε το τρίποντο.
- Στο Β' είχαν ανούσια κατοχή(δηλαδή πασούλες στο κέντρο χωρίς αποτέλεσμα), ενώ όποτε εμείς παίρναμε τη μπάλα φτάναμε ωραία έξω απ' τη περιοχή και μετά βραχυκυκλώναμε, με αποτέλεσμα να μη δημιουργήσουμε ευκαιρίες πέρα απ' το δοκάρι, πράγμα που δεν έχουμε ξανακάνει ως τώρα φέτος.
- Ας λέει ο ΛΟΚΟ ότι είναι καλός ο Ντάσιος ανασταλτικά. Για μένα είναι ντεφορμέ και πολύ μάλιστα. Δε νοείται ο Ντάσιος που ξέρω εγώ να μη μπορεί να βγάλει σέντρα. Δηλαδή έκλεισε το αριστερό χαφ της Καρδίτσας, που έπαιζε 4-5-1 με το "1" να παίζει στο κέντρο. Μεγάλη δουλειά.
- Δε τράβηξε ο Ντε Βισέντι καθόλου σήμερα.
- Ο Σκούφαλης ήταν όλο μέλι μέλι και τηγανίτα τίποτα. Ας φροντίσει ο Μανόλο να φάμε και τηγανίτα, γιατί με τόσο μέλι θα μας χαλάσουν τα δόντια. Πέρναγε 2-3 και μετά έκανε μαλακία. Ή δώστη ή σούταρε. Μη τη χάνεις.
- Τα ίδια και ο Τζάνης. Ουσία 0. Τρέξιμο στα χαμένα.
- Πρώτο ημίχρονο αδιάφορος ο Μπακαγιόκο. Προσπάθησε κάτι να κάνει στο Β', αλλά και δεν είχε βοήθειες και δεν είχε και αποτέλεσμα.
- Μπράβο στον Πάντο για τις καλές τοποθετήσεις και τις σωστές επεμβάσεις. Ο Κώτσιος έχασε αρκετές μάχες με το Νο. 7 (Ροντρίγκο), αλλά δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα.
- Πάρη, Πάρη, γάμησέ τους Πάρη!
- Ύπνος βαθύς σήμερα για Ντε Μολ. Δε βοήθησε καθόλου την ομάδα απ' τον πάγκο, έστω και με δύο αλλαγές που του είχαν απομείνει στο δεύτερο ημίχρονο. Ίσως ο Κυριάκος, που εγώ προσωπικά τον θεωρώ ex-player, να είχε θέση ως αλλαγή σήμερα.
- Πολύ ταμπούρι ο Τζο Παλατσίδης. Μάλλον ήταν στο κλίμα, λόγω και του εορτασμού της επετείου της 28ης.
- Τρεις βαθμοί στο σακούλι και προχωράμε. Good view τώρα!