Αποστολέας Θέμα: Σπάρτακος Γραικοχωρίου-ΠΑΣ Γιάννινα Β φάση κυπέλλου  (Αναγνώστηκε 5951 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Mpakoulieros

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.599
    • Προφίλ
    • http://i.imgur.com/Eg6L7Ne.png
Απ: Σπάρτακος Γραικοχωρίου-ΠΑΣ Γιάννινα Β φάση κυπέλλου
« Απάντηση #200 στις: Δευ 09 Σεπ 2024 15:36 »
Υπάρχει λύση για όλους τους κομπλεξάρες, με τον Π.Α.Σ. Ηπειρώτες.

Σύνορα πριν τα Γιάννινα και να μην επιτρέπεται η είσοδος σε κανέναν Ηπειρώτη που δεν είναι Π.Α.Σ., ιδίως αν υποστηρίζει τη γαυροβαζέλα.

Απέλαση ΟΛΩΝ το τονίζω ΟΛΩΝ των Γιαννιωτών που δεν είναι Π.Α.Σ. και υποστηρίζουν τη γαυροβαζέλα.

Άμεση απέλαση σε Αθήνα και Πειραιά ή και στο διάολο, ακόμη καλύτερα.
Ωραίος ΜΠΑΚ...και μετά κηρύσσουμε αυτόνομο κρατίδιο το νομό μας. :))
Αν ήμουν Δήμαρχος το πρώτο πράγμα που θα προωθούσα θα ήταν.

Όλοι ΠΟΥΛΟ. Μόνο Π.Α.Σ. Γιάννινα.
Ο Π.Α.Σ. ανήκει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά αφηγήματα!

Αποσυνδεδεμένος yazid

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.172
    • Προφίλ
Απ: Σπάρτακος Γραικοχωρίου-ΠΑΣ Γιάννινα Β φάση κυπέλλου
« Απάντηση #201 στις: Δευ 09 Σεπ 2024 15:36 »
Στα της εισβολής επαναλαμβάνω ότι είμαστε υπόλογοι. Να απολογηθούμε και να αποζημιώσουμε. Αν ρίξει μια ματιά στο χθεσινό live θα δει ότι όλοι γράψαμε ''τι καραγκιοζιλίκια είναι αυτά''.
Από τα υπόλοιπα μου άρεσε το ''Όσον αφορά την αγωνιστική συμπεριφορά της ομάδας του ΠΑΣ απέναντι σε έναν αντίπαλο κατώτερης κατηγορίας, δεν θα τη σχολιάσουμε, καθώς όλοι οι θεατές έγιναν μάρτυρες μιας παντελώς αντιεπαγγελματικής συμπεριφοράς μακριά από κάθε έννοια του «ευ αγωνίζεσθαι» (fair play). Τέτοιες συμπεριφορές αποδεικνύουν μόνο την ύπαρξη βαθιών συμπλεγμάτων και δεν έχουν να κάνουν σε τίποτα με τις αξίες του αθλητισμού''

Αυτό είναι για γέλια. Τουλάχιστον για τα βαθιά συμπλέγματα ξέρουμε πολύ καλά ποιοι είναι οι φορείς τους. Οι Ηπειρώτες (και Γιαννιώτες μέσα) που υποστηρίζουν τις ''μεγάλες'' ομάδες. Τα αποκαλούμενα ''χωριατάκια'' από τους ίδιους τους οπαδούς των ομάδων που υποστηρίζουν.

Αποσυνδεδεμένος Kun

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.156
    • Προφίλ
Απ: Σπάρτακος Γραικοχωρίου-ΠΑΣ Γιάννινα Β φάση κυπέλλου
« Απάντηση #202 στις: Δευ 09 Σεπ 2024 16:03 »
Έχετε καταντήσει την Ηγουμενίτσα, τα χωριά μας στα σύνορα και συνολικά τη Θεσπρωτία μας την πιο φτωχή περιφέρεια στην Ε.Ε και έχετε το θράσος να βγάζετε τέτοιες ανακοινώσεις?! Τους σκατογαβρους με τα διακριτικά τους ξεχάσετε ε?!

Μαλακές κομπλεξικοι αντε φτιάξτε την Ηγουμενίτσα και βάλτε κανένα λεωφορείο για τα χωριά στα σύνορα.
"Πατρίδα σαν τον ήλιο σου, ήλιος αλλού δε λάμπει"
PAS Giannina 1966 Toros Locos
ΓΙΑ ΟΣΑ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΟΣΑ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΘΑ ΣΤΟ ΦΩΝΑΖΩ ΚΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ

Αποσυνδεδεμένος fon7

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 26.038
    • Προφίλ
Απ: Σπάρτακος Γραικοχωρίου-ΠΑΣ Γιάννινα Β φάση κυπέλλου
« Απάντηση #203 στις: Δευ 09 Σεπ 2024 17:31 »
Παράθεση
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο ΔΗΜΟΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΚΑΙ ΖΗΤΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΤΙΜΩΡΙΑ

Ο Δήμος Ηγουμενίτσας καταδικάζει απερίφραστα τα θλιβερά επεισόδια που έλαβαν χώρα την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2024 στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης μας, όταν κατά τη διάρκεια αγώνα για το Κύπελλο Ελλάδας μεταξύ των ποδοσφαιρικών ομάδων Σπάρτακος Γραικοχωρίου – ΠΑΣ Γιάννενα, χούλιγκανς της φιλοξενούμενης ομάδας εισήλθαν εντελώς αδικαιολόγητα στον αγωνιστικό χώρο και εκτόξευσαν δεκάδες επικίνδυνα αντικείμενα προς την κεντρική εξέδρα του γηπέδου, με αποτέλεσμα να κινδυνεύσει σοβαρά η σωματική ακεραιότητα των θεατών, ανάμεσα στους οποίους ήταν μικρά παιδιά.

Ζητούμε από την ΕΠΟ να τιμωρηθούν παραδειγματικά οι υπεύθυνοι των επεισοδίων και η ομάδα του ΠΑΣ Γιάννενα. Είναι μια ευκαιρία για τη νέα διοίκηση της Ομοσπονδίας να δείξει ότι πραγματικά μπορεί να κάνει πράξη τα όσα υποσχέθηκε περί καθεστώτος ισονομίας μεταξύ όλων, ανεξαρτήτως επαγγελματικού ή ερασιτεχνικού χαρακτήρα των ομάδων και μακριά από επιρροές που σχετίζονται με τα οικονομικά μεγέθη και την ιστορία των συλλόγων. Οι κανονισμοί πρέπει να εφαρμόζονται ισότιμα για όλους.

Επίσης, ζητήσαμε από τον ΠΑΣ Γιάννενα να ζητήσει δημόσια συγνώμη για τη συμπεριφορά των οπαδών του. Αποτέλεσε για εμάς δυσάρεστη έκπληξη η στάση τους, σε ένα γήπεδο στο οποίο τα τελευταία χρόνια έχουν φιλοξενηθεί δεκάδες αγώνες της Super League 2 και της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας, με ομάδες από όλη τη χώρα, χωρίς να δημιουργηθούν παρατράγουδα. Ζητήσαμε επίσης από τον ΠΑΣ Γιάννενα να αποζημιωθεί ο Δήμος για τις ζημιές που προκλήθηκαν στο Δημοτικό Στάδιο από τις πράξεις και ενέργειες των οπαδών του. 

Όσον αφορά την αγωνιστική συμπεριφορά της ομάδας του ΠΑΣ απέναντι σε έναν αντίπαλο κατώτερης κατηγορίας, δεν θα τη σχολιάσουμε, καθώς όλοι οι θεατές έγιναν μάρτυρες μιας παντελώς αντιεπαγγελματικής συμπεριφοράς μακριά από κάθε έννοια του «ευ αγωνίζεσθαι» (fair play). Τέτοιες συμπεριφορές αποδεικνύουν μόνο την ύπαρξη βαθιών συμπλεγμάτων και δεν έχουν να κάνουν σε τίποτα με τις αξίες του αθλητισμού.

Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές και τους προπονητές του Σπάρτακου για την αξιοπρεπή και καθ΄ όλα αθλητική εμφάνισή τους. Προς τιμή τους ολοκλήρωσαν έναν αγώνα με υπέρτερο αντίπαλο χωρίς να μετέλθουν αντιαθλητικών μέσων, κάτι που αποδεικνύεται από το γεγονός ότι δεν υπέστησαν κανένα πειθαρχικό έλεγχο από τους διαιτητές. Συγχαρητήρια και στη διοίκηση του συλλόγου για την ψύχραιμη στάση που επέδειξε, η οποία συνέβαλλε αποφασιστικά στο να αποφευχθούν τα χειρότερα.
igoumenitsa.gr

Για αρχή θα συγκρίνω την μια δημοτική αρχή.αυτή των Ιωαννίνων που γιόρταζε με τους γαύρους μια μέρα γιορτής της ομάδας μας και τον δήμο Ηγουμενίτσας που έβγαλε ανακοίνωση για μια ομάδα του νομού τους.Ούτε καν ο Θεσπρωτός δεν ήταν.
Κατά τα άλλα στο σκουπίδι που έγραψε την ανακοίνωση καλό θα ήταν πριν σχολιάσει τι και πως να κοιτάξει την καμπούρα του.Εκτός αν το σκουπίδι αυτό,συμφωνεί για συνθήματα περί Αλη πασά κτλ.Ξέρουμε ότι μερικούς αιώνες μετά το κόμπλεξ δεν έχει σβήσει,όπως φαίνεται,αλλά ας κοιτάξουν και λίγο την καμπούρα τους.
Όσο για την τελευταία παράγραφο γελάει ο κόσμος.Μια κίτρινη βγήκε σίγουρα και δεν ξέρουμε αν βγήκαν και άλλες γιατί δεν έκατσε κάποιος να ασχοληθεί παραπάνω.

Αποσυνδεδεμένος fon7

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 26.038
    • Προφίλ
Απ: Σπάρτακος Γραικοχωρίου-ΠΑΣ Γιάννινα Β φάση κυπέλλου
« Απάντηση #204 στις: Δευ 09 Σεπ 2024 17:32 »
Από το βράδυ της Κυριακής ζούμε το θέατρο του παραλόγου και παρότι είχαμε αποφασίσει να μην απαντήσουμε φαίνεται πως πλέον βρίσκεται εν πράξει μια ενορχηστρωμένη επίθεση κατά του ΠΑΣ Γιάννινα με στόχο την τιμωρία του κάτι που το έχει καταλάβει και ο πλέον αδαής.

Όσον αφορά την ανακοίνωση του Δήμου Ηγουμενιτσας που διαβάσαμε προς μεγάλη μας έκπληξη, έχουμε να δηλώσουμε ότι η κοροϊδία έχει και τα όρια της και δεν θα δεχθούμε να γίνουμε ο αποδιοπομπαίος τράγος, επειδή ορισμένοι επιθυμούν να απομακρύνουν από πάνω τους την όποια ευθύνη κρύβοντας με αυτό τον τρόπο την ανικανότητα τους.

Είδαμε έναν ολόκληρο Δήμο να μας εγκαλεί για κάτι για το οποίο η ευθύνη βαραίνει αποκλειστικά τον Δήμο Ηγουμενίτσας και τον Σπάρτακο Γραικοχωρίου. Συγκεκριμένα κατηγορούν την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα την στιγμή που η ΠΑΕ ουδέποτε ζήτησε εισιτήρια για τον αγώνα, ουδέποτε η ιδια προέβη σε οργανωμένη μετακίνηση φιλάθλων της, ουδέποτε μάλιστα ενημέρωσε ότι θα πάνε φίλαθλοι της στον αγώνα.

Επομένως αυθαίρετα και χωρίς να τηρηθούν οι νόμιμες διαδικασίες και διατυπώσεις, βγήκαν προς πώληση εισιτήρια στα εκδοτήρια του Δημοτικού Σταδίου Ηγουμενίτσας χωρίς να έχουν ληφθεί και τα αντίστοιχα μέτρα για την ασφαλή διεξαγωγή ενός αγώνα.

Αντί λοιπόν να κάνουν την αυτοκριτική τους για την παντελώς έλλειψη μέτρων ενός τέτοιο αγώνα κόντρα στην ομάδα που εκπροσωπεί επάξια και κάνει περήφανη όχι μόνο την πόλη των Ιωαννίνων, αλλά όλη την Περιφέρεια της Ηπείρου – μέρος της οποίας είναι και η Ηγουμενίτσα- απαιτούν από την ΠΑΕ να ζητήσει συγνώμη και να τιμωρηθεί, όταν η ίδια δεν έχει καμία απολύτως ευθύνη για τα όσα διαδραματίστηκαν στον αγώνα. Εδώ όμως άλλος πρέπει να ζητήσει συγνώμη για το πως εξελίχθηκαν τα πράγματα.

Ο στρουθοκαμηλισμός φαίνεται πως είναι επιλογή του Δήμου Ηγουμενίτσας, ο οποίος αντί να ασχοληθεί με τα πραγματικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι της πόλης ασχολείται με πράγματα για τα οποία έχουν πραγματική άγνοια. Θέλουμε να πιστεύουμε πως από τέτοια άγνοια και όχι από επιλογή δεν έγινε καμία αναφορά στον τρόπο με τον οποίο υποδέχτηκαν τον ΠΑΣ Γιάννινα οι οπαδοί του τοπικής ομάδας αν και αμφιβάλλουμε κατά πόσο ήταν οπαδοί του Σπάρτακου και όχι κάποιας άλλης ομάδας.

Τέλος, ο Δήμος Ηγουμενίτσας εγκαλεί τον ΠΑΣ Γιάννινα για την αγωνιστική του συμπεριφορά. Το μόνο που έχουμε να πούμε είναι να διαβάσει την τοποθέτηση του προπονητή της ομάδας μας μετά το τέλος του αγώνα περί σεβασμού του αντιπάλου.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν θα επιτρέψει κανέναν να εμπαίζει το όνομα του και θα συνεχίσει να είναι αρωγός στην προσπάθεια για ένα ποδόσφαιρο για όλους αφήνοντας τον ακραίο λόγο εκτός.
pasgiannina.gr

Αποσυνδεδεμένος fon7

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 26.038
    • Προφίλ
Απ: Σπάρτακος Γραικοχωρίου-ΠΑΣ Γιάννινα Β φάση κυπέλλου
« Απάντηση #205 στις: Δευ 09 Σεπ 2024 17:34 »
Αρκετά καλή η ανακοίνωση στους ντάφκαρους.

Αποσυνδεδεμένος fon7

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 26.038
    • Προφίλ
Απ: Σπάρτακος Γραικοχωρίου-ΠΑΣ Γιάννινα Β φάση κυπέλλου
« Απάντηση #206 στις: Δευ 09 Σεπ 2024 17:43 »
Παράθεση
Πομς: «Το μεγάλο σκορ δείχνει σεβασμό στον αντίπαλο» (video)
Σεβασμό στον αντίπαλο έδειξε ο ΠΑΣ Γιάννινα και για αυτό δεν σταμάτησε να σκοράρει ήταν το σχόλιο του Ρενέ Πομς στη συνέντευξη Τύπου μετά το ιστορικό 0-11 του ΠΑΣ Γιάννινα κόντρα στον Σπάρτακο Γραικοχωρίου. Ο Αυστριακός τεχνικός σχολίασε πως μια ομάδα δεν σέβεται τον αντίπαλο εάν επιλέξει να σταματήσει και να πατήσει φρένο, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την εξέλιξη Λούπα και Αθανασίου και σημείωσε πως εκτός απροόπτου το ρόστερ έχει κλείσει.



Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ρενέ Πομς:

«Ήταν το πρώτο επίσημο παιχνίδι για εμάς μετά από επτά εβδομάδες προετοιμασίας. Γνωρίζαμε ότι παίζαμε με μια αδύναμη ομάδα, αυτό που έπρεπε να κάνουμε ήταν να κερδίσουμε. Βγήκαν συμπεράσματα πώς παίξαμε, τη νοοτροπία που είχαμε στο παιχνίδι, τα γκολ και είδα πολλά θετικά πράγματα».

Για το εάν παίζει ρόλο η έφεση στο σκοράρισμα: «Παίζαμε με ομάδα που κάνει άμυνα, βάλαμε έντεκα γκολ. Και στην προπόνηση όταν κάνουμε αυτοματισμούς πάλι χωρίς αντίπαλο είναι δύσκολο να σκοράρεις. Εμείς είχαμε την τύχη να σκοράρουμε».

Για το εάν έβγαλε συμπεράσματα: «Δεν θα βρίσκουμε τέτοια παιχνίδια στο πρωτάθλημα, κάθε παιχνίδι στο πρωτάθλημα θα είναι δύσκολο, μπορεί να παίζαμε με αδύναμο αντίπαλο αλλά κάποιες φορές είναι δύσκολο να σκοράρεις».

Για το εάν είναι στη νοοτροπία του να μη σταματάει η ομάδα να σκοράρει: «Σεβόμαστε τον αντίπαλο αλλά και τους κανόνες του ποδοσφαίρου. Δεν θέλω να σταματάω. Το να σταματάς δείχνει ασέβεια στον αντίπαλο και όχι το να συνεχίζεις. Δεν θέλω οι παίκτες μου να υποτιμούν κανένα αντίπαλο».

Για το εάν αναγκαστεί να αλλάξει σύστημα με τις νέες μεταγραφές: «Το σύστημα δεν είναι για εμένα πως ξεκινάει μια ομάδα, είναι το τι ζητάω από τους παίκτες, μπορεί να παίξω με τρεις και τέσσερις παίκτες αλλά με ενδιαφέρει η νοοτροπία».

Για το εάν έβγαιναν οι παίκτες εύκολα σε οφσάιντ: «Κάποιες φορές θα βγουν και οφσάιντ. Το σημαντικό είναι ότι κάνουμε επιθέσεις. Δεν είναι κακό να βγεις 10 φορές οφσάιντ γιατί θα σημαίνει ότι έχεις κάνει 50 επιθέσεις. Κι εγώ θέλω η ομάδα να είναι επιθετική».

Για το εάν γίνει κάποια άλλη μεταγραφή: «Είμαστε γεμάτοι σε όλες τις θέσεις, είμαι χαρούμενος γι’ αυτό, εάν γίνει κάτι δεν θα πω όχι αλλά δεν κοιτάμε κάτι. Είμαι πολύ ευχαριστημένος και από τους Λούπα- Αθανασίου».

passports.gr

Τσούτσουρας: «Σημαντικές οι εμπειρίες που πήραν οι παίκτες» (video)
Στις εμπειρίες που αποκόμισαν οι ποδοσφαιριστές του στάθηκε μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής του Σπάρτακου Γραικοχωρίου Γεράσιμος Τσούτσουρας αλλά και στη διαφορά δυναμικότητας των δυο ομάδων.



Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το σημερινό παιχνίδι: Από την στιγμή που ξέραμε ότι θα συμμετάσχουμε στον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας, έγινε η κλήρωση, περάσαμε άνευ αγώνα, δεν σας κρύβω πως αυτό που θέλαμε ήταν να κληρωθούμε με μια μεγάλη ομάδα, πόσο μάλλον με τον ΠΑΣ Γιάννινα, την μεγαλύτερη ομάδα της Ηπείρου και από τις 20 μεγαλύτερες ομάδες της χώρας, οπότε αυτό θέλαμε, να αποκομίσουν τα παιδιά πολλές εμπειρίες, να παίξουν με μια ομάδα που μπορεί να μην ξανά παίξουν στην ζωή τους, αντίπαλοι με επαγγελματίες ποδοσφαιριστές.

Οπότε για εμάς ήταν μια γιορτή, μεγάλη διαφορά δυναμικότητας όπως φάνηκε, προσπαθήσαμε να κρατήσουμε ένα αμυντικό πλάνο όσο μπορούσαμε, να είμαστε λίγο προσεκτικοί, λίγο συμπαγής ώστε να κρατήσουμε κάπως τις επιθέσεις του ΠΑΣ, μιας και γνωρίζαμε πως τα παιδιά είναι πιο δυνατά, πιο γρήγορα, προσπαθήσαμε να κλείσουμε τους χώρους, κάναμε λάθος και φάγαμε το πρώτο γκολ και από εκεί και πέρα έπεσε λίγο η ψυχολογία.

Η πραγματικότητα είναι ότι η διαφορά δυναμικότητας ήταν τεράστια. Αλλά ο αγώνας τελείωσε, τα παιδιά όπως το συζητήσαμε και στα αποδυτήρια πάρα το σκορ δεν στεναχωρεθηκαν.

 Το χαρήκαμε ολο αυτό, την εβδομάδα της προετοιμασίας, τον αγώνα, τον κόσμο που γέμισε το γήπεδο. Ήταν όλα μια χαρά για εμάς, το σκορ θα το ξεχάσουμε γρήγορα, οι εμπειρίες θα μείνουνε. Να ευχαριστήσουμε την ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα, θέλαμε να παίξει με την βασική ενδεκάδα να σας πω την αλήθεια, το θέλαμε όλοι αυτό και έγινε. Τέλεια ημέρα για εμάς, το σκορ δεν μας απασχολεί».

Για τους στόχους της φετινής χρονιάς: «Ο Σπάρτακος έχει εδώ και μια πενταετία που κάθε χρόνο ανεβαίνει και από ένα σκαλοπάτι. Θα κατάκτηση του κυπέλλου πέρσι ήταν ένας άθλος, ανεβήκαμε πολλά σκαλοπάτια μαζεμένα, οπότε ανεβαίνουν και οι απαιτήσεις. Πέρσι τερματίσαμε τρίτοι, σκοπός την φετινή χρονιά είναι ένα σκαλοπάτι παραπάνω, δεύτεροι-πρώτοι, για αυτό δουλεύουμε, και θα καταφέρουμε να γίνουμε και πρωταθλητές την επόμενη τριετία, αυτός είναι ο στόχος μας, να ανέβουμε ακόμη ένα σκαλοπάτι και να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα Θεσπρωτίας. Δουλεύουμε με τα παιδιά, πάντα με μικρά παιδιά, η μισή ομάδα. Για τον Δημήτρη Αθανασίου: Τιμή μας που ήταν ο Δημήτρης τόσα χρόνια μαζί μας και τον είχαμε στην ομάδα, από τους βασικούς συντελεστές και στην κατάκτηση του Κυπέλλου, είχε δηλώσει πως μετά την κατάκτηση θα σταματήσει, αλλά μόλις έγινε η κλήρωση με τον ΠΑΣ Γιάννινα κι εμείς τον θέλαμε να τον έχουμε σε αυτό το παιχνίδι κι εκείνος ήθελε να αγωνιστεί για ένα ακόμη κεφάλαιο στην καριέρα του».


passports.gr

Αποσυνδεδεμένος fon7

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 26.038
    • Προφίλ
Απ: Σπάρτακος Γραικοχωρίου-ΠΑΣ Γιάννινα Β φάση κυπέλλου
« Απάντηση #207 στις: Δευ 09 Σεπ 2024 17:58 »
https://www.facebook.com/digoumenitsa/posts/pfbid0y4PZdzooVJzPWUJkb9j4Ua5rBRDMAMjrh6HiF2gUch2SWisPL5pM8V77PgJcRMh1l?locale=el_GR

Εδώ ο Δήμος Ηγουμενίτσας.Αν κάποιος θέλει να εκφραστεί απευθείας.

Αποσυνδεδεμένος yazid

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.172
    • Προφίλ
Απ: Σπάρτακος Γραικοχωρίου-ΠΑΣ Γιάννινα Β φάση κυπέλλου
« Απάντηση #208 στις: Δευ 09 Σεπ 2024 18:00 »
Ο προπονητής τους απείρως πιο σοβαρός από τον Δήμο (συντάκτη και όλους τους υπογράφοντες).

Αποσυνδεδεμένος fon7

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 26.038
    • Προφίλ
Απ: Σπάρτακος Γραικοχωρίου-ΠΑΣ Γιάννινα Β φάση κυπέλλου
« Απάντηση #209 στις: Δευ 09 Σεπ 2024 18:37 »
Δύο ομάδες γειτονικών νομών με τεράστια αγωνιστική διαφορά, ένας (φαινομενικά) αδιάφορος αγώνας Κυπέλλου Ελλάδας, επεισόδια, 11 γκολ, ένας Δήμος που ζητάει την τιμωρία μιας ΠΑΕ, ανακοινώσεις εκατέρωθεν. Αναμφίβολα, μια υπόθεση για το @El Sombrero...
Τύπος Ιωαννίνων typos-i.gr

τάγκαραν και το σομπρέρο

Αποσυνδεδεμένος thodoris

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.725
    • Προφίλ
Απ: Σπάρτακος Γραικοχωρίου-ΠΑΣ Γιάννινα Β φάση κυπέλλου
« Απάντηση #210 στις: Δευ 09 Σεπ 2024 19:03 »
Ποιο ντέρμπυ δύο πόλεων ρε....πάτε καλά;
Τι γράφουν αυτοί οι τενεκέδες;
Άιντε μη σταματήσουμε να παίρνουμε καφέ όταν κατεβαίνουμε για κάνα μπάνιο ...και γίνει το χωριό πιο σκατα απ' ότι ειναι

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 7.814
    • Προφίλ
Απ: Σπάρτακος Γραικοχωρίου-ΠΑΣ Γιάννινα Β φάση κυπέλλου
« Απάντηση #211 στις: Δευ 09 Σεπ 2024 19:53 »
Κάτσε δήμαρχε πολύ Νταής μας βγηκες

Αποσυνδεδεμένος fon7

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 26.038
    • Προφίλ

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 21.793
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Απ: Σπάρτακος Γραικοχωρίου-ΠΑΣ Γιάννινα Β φάση κυπέλλου
« Απάντηση #213 στις: Δευ 09 Σεπ 2024 22:48 »
Δημαρχουκο κάνε κανένα τσιμπούκι στο κόμμα που βόλεψε και εσένα και τη γυναικούλα σου
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος arispas

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.148
    • Προφίλ
Απ: Σπάρτακος Γραικοχωρίου-ΠΑΣ Γιάννινα Β φάση κυπέλλου
« Απάντηση #214 στις: Τρι 10 Σεπ 2024 00:46 »
Όποιος θέλει να χαζεψει ολόκληρο το ματς. Δεν ήταν live, το ανέβασαν σήμερα το πρωί


Αποσυνδεδεμένος PizzAS

  • Sr. Member
  • ****
  • Μηνύματα: 483
    • Προφίλ
Απ: Σπάρτακος Γραικοχωρίου-ΠΑΣ Γιάννινα Β φάση κυπέλλου
« Απάντηση #215 στις: Τρι 10 Σεπ 2024 12:22 »
Να σχολιασουμε τιποτα αγωνιστικο, οσο μπορει να κριθει αυτο το παιχνιδι λογω της διαφορας δυναμικοτητας.
Η ομαδα στο 1ο της επισημο ματς στην εποχη Πομς δειχνει Γερμανικη πειθαρχια και νοοτροπια. Οπως και να πηγαινει ο αγωνας, η ομαδα θα συνεχιζει στο πλανο της. Θα συμφωνησω με τον κοουτς οτι σεβασμο δειχνεις οταν δεν κοροιδευεις με τον αντιπαλο σου παιζοντας πασουλες. Ειναι δουλεια της ΕΠΟ να προστατευσει τα ερασιτεχνικα σωματεια απο συντριβες, αν και νομιζω οτι ειναι τιμη για αυτες τις ομαδες να παιζουν με καποιον μεγαλο αντιπαλο, καθως και ευκαιρια να βγαλουν κανα φραγκο για να βγει η χρονια.
Ο Νικολιας φανηκε οτι ηρθε για να παιξει δεξια οπως ειχα πει και οχι στον αξονα. Μενει να το δουμε και στο πρωταθλημα.
Ολοι μας οι παιχτες ειχαν διαθεση και δεν το ειδαν σαν αγγαρεια σε κανενα σημειο του αγωνα.
Ξεχωριστη μνεια θα κανω για τα 3 μικρουλια μας την Κ19.
Ο Λουπας επαιξε 90 λεπτα αφου δεν ειχαμε και αλλο αριστερο μπακ και τα πηγε περιφημα. Εβγαλε τις σεντρες του, κρατησε την θεση του, εδειξε θρασσος και δεν υστερησε πουθενα.
Ο Αθανασιου επαιξει 60 λεπτα ως δεξι εξτρεμ(αντικατασταθηκε απο τον Νικολια), πολυ καλο παιχνιδι, καλυπτε τον Σορια οταν αυτος ανεβαινε, βοηθησε και επιθετικα με πολλες κινησεις στην πλατη της αμυνας και κερδισμενες μονομαχιες.
Ο Καφενζης επαιξε 30 λεπτα ως αριστερο στοπερ(αντικατεστησε τον Ριντερ), αμυντικα δεν χρειαστηκε να παρεμβει καπου και βοηθησε πολυ στην αναπτυξη του παιχνιδιου απο πισω βλεποντας γηπεδο.
Στην Ερμιονιδα λογικα θα κανει ντεμπουτο σε επισημο και ο Καλεμι που ηταν τραυματιας.
Ειναι ευκαιρια αυτα τα παιχνιδια και για τους μικρους μας να αποκτησουν ρυθμο, αλλα και για τον προπομητη να δει σε ποιους μπορει να στηριχτει αμεσα και που πρεπει να τους δουλεψει επιπλεον στο μελλον για να βγαλει παιχτες η ομαδα απο τα σπλαχνα της.
Οσο για τον Δημο Ηγουμενιτσας, γελαει ο κοσμος με την ανακοινωση. Οι ζημιες που προκληθηκαν ειναι να μαζευτουν τα πλαστικα μπουκαλια νερου απο το ταρταν. Ελπιζω οτι δεν θα φαμε τιμωρια και με τον Ηρακλη θα εχουμε κοσμο κανονικα

Αποσυνδεδεμένος vaggelis

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.770
    • Προφίλ
Απ: Σπάρτακος Γραικοχωρίου-ΠΑΣ Γιάννινα Β φάση κυπέλλου
« Απάντηση #216 στις: Τρι 10 Σεπ 2024 18:06 »
Αυτή τη Κυριακή 16:30 ορίστηκε το παιχνίδι με Ερμιονίδα.


Αποσυνδεδεμένος fon7

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 26.038
    • Προφίλ
Απ: Σπάρτακος Γραικοχωρίου-ΠΑΣ Γιάννινα Β φάση κυπέλλου
« Απάντηση #218 στις: Πεμ 12 Σεπ 2024 17:40 »
Όπου παίζεις ερχόμαστε !
Ηγουμενίτσα | 08.09.2024
Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα (φωτογραφίες)

Αποσυνδεδεμένος fon7

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 26.038
    • Προφίλ
Απ: Σπάρτακος Γραικοχωρίου-ΠΑΣ Γιάννινα Β φάση κυπέλλου
« Απάντηση #219 στις: Πεμ 12 Σεπ 2024 18:51 »
Σπάρτακος Γραικοχωρίου-ΠΑΣ Γιάννενα  (Φωτορεπορτάζ)
Θεσπρωτικός Παλμός

Αποσυνδεδεμένος fon7

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 26.038
    • Προφίλ
Απ: Σπάρτακος Γραικοχωρίου-ΠΑΣ Γιάννινα Β φάση κυπέλλου
« Απάντηση #220 στις: Δευ 16 Σεπ 2024 20:06 »
Απάλλαξε τον ΠΑΣ η ΕΠΟ, επέβαλε πρόστιμο μόνο στον Σπάρτακο Γραικοχωρίου
Απαλλάχθηκε από την Πειθαρχική της ΕΠΟ η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα για τα όσα συνέβησαν στο παιχνίδι του κυπέλλου Ελλάδος με τον Σπάρτακο Γραικοχωρίου και τα οποία είχαν προκαλέσει την ποινή αποκλεισμού έδρας μίας αγωνιστικής από την ΔΕΑΒ. Το κακό για τον ΠΑΣ, όμως, είναι ότι η μία απόφαση δεν επηρεάζει την άλλη κι έτσι δεν μπορεί να εξαλειφθεί η ποινή της μίας αγωνιστικής που επέβαλε με αυτόματη ποινή η ΔΕΑΒ, χωρίς κλήση σε απολογία.

Όσον αφορά τον Σπάρτακο Γραικοχωρίου, από τη στιγμή που έδωσε εισιτήρια χωρίς τη συγκατάθεσή του ΠΑΣ Γιάννινα, επωμίζεται όλο το πρόστιμο των 800 ευρώ που του επιβλήθηκε.

Αναλυτικά η απόφαση της ΕΠΟ, η οποία είναι εφέσιμη από πλευράς Σπάρτακου Γραικοχωρίου:

Απαλλάσσει την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα 1966 από την αποδιδόμενη σε βάρος της πειθαρχική παράβαση του άρθρου 15 παρ. 4α Πειθαρχικού Κώδικα ΕΠΟ, που φέρεται ότι τελέστηκε στον αγώνα Σπάρτακος Γραικοχωρίου-ΠΑΣ Γιάννινα για τη 2η φάση του Κυτπέλλου Ελλάδος. Κηρύσσει το εγκαλούμενο σωματείο Σπάρτακος Γραικοχωρίου, πειθαρχικώς ελεγκτέο, για την αναφερόμενη στο σκεπτικό πειθαρχική παράβαση (15 παρ. 4 του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο.) στον παραπάνω αγώνα. Επιβάλλει σε βάρος του εγκαλουμένου σωματείου χρηματική ποινή οκτακοσίων (800) ευρώ.
super-fm.gr

Αποσυνδεδεμένος arispas

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.148
    • Προφίλ
Απ: Σπάρτακος Γραικοχωρίου-ΠΑΣ Γιάννινα Β φάση κυπέλλου
« Απάντηση #221 στις: Δευ 16 Σεπ 2024 20:59 »
Αφιέρωμα στον Σπάρτακο Γραικοχωριου για το ματς του Κυπέλλου έχει αυτή τη στιγμή το Monday Fc, η εκπομπή του Ντέμη Νικολαΐδη στο Νοβα. Επίσης είναι καλεσμένος ο προπονητής του Σπάρτακου και λέει για το πόσο μεγάλη τιμή ήταν που παίξανε ένα τέτοιο ματς απέναντι σε μια τέτοια ομάδα. Δίνει και απαντήσεις σε κάποιους που λένε για τα 11 γκολ, για το ότι υπάρχουν αυτά τα ματς και για το πόσο και καλά χαλάει η ψυχολογία κάποιου παίχτη. Βάλτε να ακούσετε την συνέντευξη. Όχι μόνο δεν χάλασε η ψυχολογία τους, αλλά το χάρηκαν με την ψυχή τους, η ψυχολογία τους ανέβηκε και πανηγύρισαν που η κλήρωση τους έστειλε αυτόν τον αντίπαλο.

Κανένας που παίζει σε αντρικό επίπεδο δεν παθαινει τίποτα στην ψυχολογία του μετά από ένα τέτοιο ματς, ίσα ίσα παίρνει τρομερές εμπειρίες και μαθαίνει πόσο πρέπει να δουλέψει για να φτάσει να γίνει επαγγελματίας σε ένα καλό επίπεδο