Πάρα πολύ επιθετική ενδεκάδα και μάλλον για πρώτη φορά με 4αδα πίσω γιατί αλλιώς δε βγαίνει.
Αθανασίου τέρμα
Τετράδα Δούμας, Μπακαδημας, Σομποτσινσκι, Σοφία
Χαφ Ριντερ, Αζίζ
Εξτρέμ Καλέμι, Χάινριχ
Με δυο σέντερ φορ Σεποβιτς, Μάντζη
Το κοιτάει και σαν ματς για δοκιμές ο Πομς μου φαίνεται. Μου αρέσει ότι πάει τόσο επιθετικά. Ο Μάντης είναι σέντερ φορ που τρέχει, πιέζει και μαρκάρει οπότε ίσως βγει. Πάμε ίσως για σέντρες και στόχο την περιοχή με τα πολύ δυναμικά σέντερ φορ έτοιμα για ξύλο και δυνατό παιχνίδι. Το πιστεύω πολύ το σύστημα αυτό. Βέβαια δεν έχουμε δει ούτε ένα ματς τηλεοπτικά για να ξέρουμε πχ τι είναι ο Ριντερ και αν μπορεί να παίξει 6αρι σε σύστημα με δύο χαφ. Έχει τις αντοχές; Ο Αζίζ μαρκάρει; Θα βοηθησει αμυντικά; Θα λυθεί το θέμα που φαινόταν να έχουμε στο αμυντικο τρανζισιον;
Τραγικό να δείχνει το Διαγορας-Καλλιθεα και το Κρύα Βρύση-Βόλος και όχι το ΠΑΣ-Παναχαικη. Καθεμία από αυτές τις δύο ομάδες έχει περισσότερο κόσμο για να δει το ματς απ' ότι όλες οι άλλες 4 ομάδες που αναφέρθηκαν παραπάνω μαζί. Πραγματικά τι να πεις. Ντέρμπι Δυτική Ελλάδας (ίσως αυτό που θα έπρεπε να είναι το αληθινό ντέρμπι) και μου δείχνουν Κρύα Βρύση, Διαγορα, Καλλιθέα, Βόλο, Διαγορα που συνολικά και οι 4 ομάδες ζήτημα να έχουν 5 χιλιάδες να θέλουν να δουν τα ματς. Παναχαϊκή και ΠΑΣ θα είχαν από μόνοι τους τόσο κόσμο να κάθονται μπροστά στην τηλεόραση καθημερινή μεσημέρι να δούνε ματς κυπέλλου