Αποστολέας Θέμα: ΠΑΣ Γιάννινα-Παναχαική Δ φάση κυπέλλου  (Αναγνώστηκε 2705 φορές)

Αποσυνδεδεμένος serifis1980

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 976
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα-Παναχαική Δ φάση κυπέλλου
« Απάντηση #25 στις: Τετ 25 Σεπ 2024 20:05 »
Παει ο στοχος της πορειας στο κυπελλο(εστω ενα διπλο παιχνιδι)
Ομαδα τσακωμενη με τον συγκεκριμενο θεσμο
Ηταν σχετικα ευκολο την δευτερη χρυση δεκαετια μας να παμε ενα τελικο και ας τρωγαμε 3( που δεν θα τρωγαμε)
Αντ'αυτου ξεφτυλιζομασταν απο πλατανιαδες και λοιπους
Παρακατιανο το κυπελλακι για τον ΠΑΣ των τοσων επιτυχιων(τρομαρα μας)

Ψαχτε να βρειτε απο ποτε εχετε να νιωσετε τετοια απογοητευση και τετοια μαυριλα μεσα σας για τον ΠΑΣ με αυτα που βλεπετε φετος
Πρεπει να πατε πολυ πισω και τοτε θα καταλαβετε σε τι σημειο βρισκομαστε τωρα

Το 2004 βρεθηκε ενας κουγιας να μας συμμαζεψει και να μας ξαναδωσει ελπιδα
Το 2024 πρεπει να βρεθει ενας αντιστοιχος και πολυ καλυτερος
Ετουτοι εδω μοιαζουν να μισουν οτιδηποτε εχει σχεση με τον ΠΑΣ, δεν εξηγειται διαφορετικα


 :pas: :pashat: :joker:

Ναι αλλά αντί να εξελισσομαστε χρόνο με το χρόνο, εμείς διαρκώς κάνουμε reset και reboot.
Κάποια στιγμή θα το κάψουμε το σύστημα. Δεν έχουμε εξέλιξη σαν οργανισμό. Δυστυχώς. Ήμουν εκεί πριν 40 χρόνια, ήμουν εκεί πριν 20 χρόνια και ακόμα τα ίδια βλέπω και ακούω. Βελτίωση και εδραίωση καμία

Αποσυνδεδεμένος arispas

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.148
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα-Παναχαική Δ φάση κυπέλλου
« Απάντηση #26 στις: Τετ 25 Σεπ 2024 20:13 »
Παιδιά το είδατε το ματς όλοι όσοι σχολιάζετε; Γιατί με αυτά που λέτε φαίνεται ότι το είδατε. Η Παναχαϊκή δεν έχει καμία σχέση με την περσινή ομάδα, φέτος θα είναι άνετα 4αδα. Εκτός αυτού απ' ότι διάβασα είχε 1.5 φάση και το πέναλντι. Εμείς είχαμε κάπου στα 10 σουτ. Αν κερδίζαμε σήμερα 2-0 θα λέγατε ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΚΥΑΝΟΛΕΥΚΗ ΜΑΓΕΙΑ, πάμε για κύπελλο, δεν μασάμε πουθενά. Περιμένετε εσείς με 2 ματς επισημα να βγάλετε συμπερασμα. Λες και απέναντι μας στον όμιλο θα έχουμε την Μπαρτσελόνα και την Σίτυ. Πρώτη εικόνα που θα έχουμε όλοι μας (ή σχεδόν όλοι μας γιατί κάποιοι τον είδαν και σήμερα) θα είναι το Σάββατο στο πολύ κρίσιμο ματς με τον Ηρακλή. Εκεί θα βγάλουμε και κάποια συμπεράσματα

Αποσυνδεδεμένος my8os

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.408
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα-Παναχαική Δ φάση κυπέλλου
« Απάντηση #27 στις: Τετ 25 Σεπ 2024 20:21 »
Καλό θα μας κάνει η ήττα. Πρώτον δεν θα ξοδεύει δυνάμεις η ομάδα και ρίσκο τραυματισμού, οπότε επικεντρώνεται στο πρωτάθλημα. Και δεύτερον η ανώμαλη προσγείωση μετά τις εύκολες νίκες ελπίζω να κάνει κάποιους να σφίξουν τα δόντια και να μην θεωρούν τίποτα δεδομένο.

Αποσυνδεδεμένος SirBak

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 706
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα-Παναχαική Δ φάση κυπέλλου
« Απάντηση #28 στις: Τετ 25 Σεπ 2024 20:45 »
Παράθεση
Ο Ρενέ Πομς δοκίμασε σήμερα και κάτι διαφορετικό σε σχέση με ό,τι ξέραμε ως τώρα από τον ΠΑΣ Γιάννινα, αφού η ενεργοποίηση σιγά-σιγά παικτών όπως των Σέποβιτς, Μάντζη, Αζίζ και Νικολιά τον οδηγούν και σε νέες σκέψεις όσον αφορά το σύστημα. Πάντως το 4-4-2 δεν φάνηκε να λειτουργεί πολύ καλά, αν και ο Αυστριακός τεχνικός διαφώνησε με αυτό, λέγοντας ότι αν δεν υπήρχε το πέναλτι θα ήταν διαφορετικό το παιχνίδι και θα έπαιρνε άλλη τροπή. Ωστόσο, όπως είπε, έπρεπε μνα γίνουν κάποιες δοκιμές για να αρχίσει η ομάδα να έχει και εναλλακτικό πλάνο.

Αναλυτικά: (αργότερα θα ανέβει το βίντεο μς τις δηλώσεις Πομς και Τάτση)

«Ήταν ένα σκληρό ματς απέναντι σ’ ένα δύσκολο αντίπαλο, όπως το περιμέναμε. Ήταν πολύ κλειστό ματς με δύο ομάδες ίδιου επιπέδου. Το πέναλτι έδωσε πλεονέκτημα στην Παναχαϊκή. Μετά το 1-0 κάναμε μερικές αλλαγές, προσπαθήσαμε για το 1-1, είχαμε μεγάλη ευκαιρία με τον Σέποβιτς που ο τερματοφύλακας απέκρουσε στη γραμμή και στην επόμενη φάση έγινε το 0-2 κι εκεί τελείωσε το παιχνίδι. Απέναντι σε μία τόσο καλή και συμπαγή ομάδα ήταν δύσκολο μετά να επιστρέψουμε στο ματς.
Για μας ήταν μία καλή εμπειρία, γιατί τέτοιου τύπου παιχνίδια θα αντιμετωπίζουμε κάθε εβδομάδα. Πρέπει να προετοιμαστούμε για τέτοιους αντιπάλους που θα μας κάνουν καλύτερους για οποιαδήποτε μάχη».

Για το 4-4-2 που δεν δούλεψε: «Δεν θα το έλεγα αυτό. Θέλαμε να δώσουμε σε κάποιους παίκτες χρόνο να παίξουν. Και οπωσδήποτε, αν θες να παίξεις με δύο επιθετικούς πρέπει να βρεις το σύστημα. Το σύστημα όπως έχω ξαναπεί είναι οι θέσεις στο γήπεδο. Γενικά η Παναχαϊκή, εκτός από το πέναλτι, δεν είχε ούτε ευκαιρία. Δεν μπορώ να πω ότι δεν δούλεψε το σύστημα. Χωρίς το πέναλτι θα ήμασταν 0-0 στο ημίχρονο και το σύστημα θα ήταν εντάξει. Ήταν το πρώτο ματς για κάποιους παίκτες όπως τον Αζίζ , για τους Μάντζη και Σέποβιτς μαζί στην επίθεση. Υπήρχαν πολλές δοκιμές, αλλά αν δεν δινόταν το πέναλτι δεν θα λέγαμε κάτι για το σύστημα.

Ήταν επιλογή μου να παίξουμε 4-4-2 στο α’ ημίχρονο και μετά να αλλάξουμε σε 3-4-3. Χρειαζόμαστε δύο διαφορετικά πλάνα, γιατί θέλουμε να έχουμε κι άλλες λύσεις. Θα το ξανακάνω να παίξουν τα δύο φορ μαζί. Χρειαζόμαστε δύο διαφορετικά πλάνα, άλλες φορές θα ξεκινάμε με τους δύο φορ από την αρχή, άλλες κατά τη διάρκεια του ματς. Δεν ήταν πρόβλημα κατ’ εμέ το σύστημα, δεν μπορώ να πω κάτι αρνητικό».

Για το τι περισσότερο είχε η Παναχαϊκή από τον ΠΑΣ για να κερδίσει το ματς: «Το ένα θέμα είναι ότι σκόραρε 2 γκολ κι εμείς κανένα. Η Παναχαϊκή είναι συμπαγής ομάδα και καλή στις μονομαχίες. Κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό, γράφει τη δική του ιστορία. Αν δεν είχε μπει το πέναλτι θα πηγαίναμε με 0-0 στο ημίχρονο. Μπήκε το γκολ και μετά μας περίμεναν στο γήπεδο για να βγουν στις κόντρα επιθέσεις. Κατ’ εμέ για 15-20 λεπτά στο β’ ημίχρονο ήμασταν πολύ καλοί δημιουργήσαμε ευκαιρίες, σε αντεπίθεση φάγαμε το δεύτερο γκολ από ένα αμυντικό λάθος. Αν δεν δινόταν το πέναλτι το παιχνίδι θα είχε άλλη τροπή. Όταν βρίσκεσαι πίσω στο σκορ, μετά ο αντίπαλος σε περιμένει, είναι συμπαγής και μετά είναι δύσκολο να αντιδράσεις. Έγινε ό,τι έγινε και πρέπει να το αποδεχτούμε όμως».

Για τις δοκιμές που έγιναν σε επίσημο ματς: «Βλέπετε κι εσείς ότι οι ομάδες δεν έχουν τεράστιες διαφορές μεταξύ τους. Όλα τα ματς θα κινούνται στο όριο στα σκορ. Δεν είχαμε ούτε την Κυριακή 3-4 γκολ. Όλα τα ματς την 1η αγωνιστική είχαν μικρά σκορ, όλοι ήταν κοντά σε σκορ. Έτσι θα είναι φέτος το πρωτάθλημα. Υπάρχουν 3 φαβορί, αλλά προς το τέλος ίσως ξεχωρίσει μία ομάδα, εύχομαι να είναι η δική μας. Είναι σημαντικό να είμαστε καλοί στις μονομαχίες, να έχουμε τρεξίματα, καλή ενέργεια, να είμαστε δυνατοί. Πρέπει επίσης να εκμεταλλευόμαστε τις ευκαιρίες που κάνουμε».

Για το ματς με τον Ηρακλή και αν θα ήταν δικαιότερο να γίνει Κυριακή, γιατί ο Ηρακλής έχει περισσότερες μέρες ξεκούρασης: «Την ίδια εικόνα με σήμερα πιθανολογώ ότι θα έχει το ματς με τον Ηρακλή, θα είναι κλειστό, δυνατό με μονομαχίες, πρέπει να έχουμε ενέργεια και δύναμη. Αν νομίζουμε ότι θα είναι ένα εύκολο ματς το Σάββατο για πασούλες δεξιά και αριστερά, δεν θα είναι. Πρέπει να μπούμε στο 100%, σε κάθε μονομαχία και στο τέλος θα κερδίσει η ομάδα που θα το θέλει περισσότερο. Είμαι σίγουρος ότι αυτός θα είναι ο ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για μια μεγάλη μάχη από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό.

Θα προτιμούσα, αν μπορούσα να επιλέξω, να είχαμε παίξει χθες κύπελλο και Κυριακή να παίξουμε για το πρωτάθλημα. Έτσι είναι οι ορισμοί, όμως, δεν αλλάζει κάτι. Πρέπει να το συνηθίσουμε. Δεν θέλω να ψάχνω για δικαιολογίες. Θα είναι λάθος μας. Θα έχουμε 2 μέρες για αποκατάσταση και για να προετοιμάσουμε τους εαυτούς μας. Κάποιοι παίκτες σήμερα αγωνίστηκαν μόνο 45 λεπτά. Νομίζω ότι θα είμαστε έτοιμοι να παίξουμε στο υψηλότερο επίπεδο το Σάββατο. Επίσης, παίζουμε πρώτη φορά στην έδρα μας και μπροστά στον κόσμο μας και νομίζω ότι κανένας δεν θα σκέφτεται ότι είχαμε ένα ματς την Τετάρτη».

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΣ

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 917
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα-Παναχαική Δ φάση κυπέλλου
« Απάντηση #29 στις: Τετ 25 Σεπ 2024 21:11 »
Χρησταρα εν μερει συμφωνω.Απο χθες το βραδυ εγραψα πιο πανω οτι αυτο το παιχνιδι το φοβαμαι. Αντιθετα για το Σαββατο ειμαι πολυ αισιοδοξος. Τελος παντων .Ειναι πολυ νωρις ακομα για βιαστικα συμπερασματα. Δεν λεω οτι ειμαστε κομπλε η οτι εχουμε καμια ομαδαρα, γιατι ακομα δεν προλαβα καν να δω καποιο ματς. Συμφωνω απολυτα για τα σεντερ μπακ που γραφεις. Βαρεθηκα να τα γραφω εδω και σχεδον ενα μηνα. Χωρις στοπερ και τερματοφυλακα εμπιστοσυνης, δεν γινεται.Εχουν ακομα πεντε μερες αυτοι που παριστανουν τα αφεντικα και ο προπονητης μαζι ,να βρουν οτι μπορουν σε ελευθερους παικτες γι αυτες τις νευραλγικες θεσεις. Δεν χρειαζεται πανικος ομως. Κερδισαμε το πρωτο παιχνιδι πρωταθληματος και παμε τωρα για το δευτερο και πολυ σημαντικο. Αυτος ειναι ο βασικος  μας στοχος.Πικρα υπαρχει και πολυ μεγαλη μαλιστα για τον αποκλεισμο  ,αλλα δεν χρειαζεται εσωστρεφεια οταν μαλιστα εχουμε κανει νικη εκτος εδρας στην πρεμιερα και σε τρεις μερες παιζουμε μ εναν ανταγωνιστη μας στο πρωταθλημα.Υγ Να μην πω οτι η σημερινη σφαλιαρα ηταν το καλυτερο ξυπνητηρι και μπορει να  αποτελεσει αφυπνιση απο τα αστεια 0-11 και 0-7.
« Τελευταία τροποποίηση: Τετ 25 Σεπ 2024 21:17 από ΠΑΣ »

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.558
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα-Παναχαική Δ φάση κυπέλλου
« Απάντηση #30 στις: Τετ 25 Σεπ 2024 21:24 »
Εμένα από την άλλη η σημερινή ήττα με τρέλανε.
Και ξέρετε γιατί? Γιατί αυτοί οι άθλιοι που το παίζουν πρόεδροι έστειλαν την Ομάδα μου στο βασικό στάδιο προετοιμασίας με πιτσιρικάδες και σχεδόν χωρίς μία μεταγραφή! Εάν δεν είχαν γίνει αυτά τα ποδοσφαιρικά εγκλήματα, τότε σήμερα θα περνούσαμε αέρα στην επόμενη φάση.
Αυτά με τρελαίνουν, αυτά βλέπω και όσο περνάει ο καιρός, τόσο πιό πολύ τους σιχαίνομαι!
ΦΥΓΕΤΕ ΡΕ ΑΠΟ ΤΟΝ Π.Α.Σ.!!!

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΣ

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 917
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα-Παναχαική Δ φάση κυπέλλου
« Απάντηση #31 στις: Τετ 25 Σεπ 2024 21:57 »
Ναι ρε crimson μαζι σου. Ειναι ομως τωρα ,σχεδον δυο μερες πριν ενα πολυ σημαντικο αγωνα για εσωστρεφειες;;;;; Διαισθητικα το γραφω οτι το Σαββατο θα το παρουμε το παιχνιδι.Και χθες το βραδυ εδω λιγο παραπανω ειχα γραψει οτι με την Παναχαικη το φοβαμαι λιγο.  Κατα τ αλλα μαζι σου. Πριν να φυγουν ομως οι ψευτο ιδιοκτητες και ολο το σοι τους,ειναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ να ανεβασουν την ομαδα.
« Τελευταία τροποποίηση: Τετ 25 Σεπ 2024 22:02 από ΠΑΣ »

Αποσυνδεδεμένος born_in_drakolimni

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.222
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα-Παναχαική Δ φάση κυπέλλου
« Απάντηση #32 στις: Τετ 25 Σεπ 2024 22:05 »
Ποιο σημαντικο αγωνα ρε παιδια?
Αρχισαμε να βαφτιζουμε τα παντα κρισιμα απο εδω και περα?
Σας αρεσει να κοροιδευομαστε οταν η ομαδα ειναι αρρωστη στην κυριολεξια
Αφου δεν υπαρχει ελπιδα μελλοντικη, ποιος ασχολειται με την ανοδο?

Σιγα μην ακουν εμας οι παιχτες, αυτοι οτι ειναι να κανουν θα το κανουν δεν επηρεαζονται απο γραφομενα σε σαιτ
Και σιγα μην εχουν σκοπο οι ιδιοκτητες να ανεβασουν για να φυγουν, ειδικα αν δεν κρυβεται καποιος αλλος απο πισω τους
Η ομαδα ειναι αρρωστη εντελως φετος
Καποιος να μας δειξει ενα φως απο μια χαραμαδα μπας και παρουμε τα πανω μας


 :pas: :pashat: :joker:

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.558
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα-Παναχαική Δ φάση κυπέλλου
« Απάντηση #33 στις: Τετ 25 Σεπ 2024 22:26 »
Ναι ρε crimson μαζι σου. Ειναι ομως τωρα ,σχεδον δυο μερες πριν ενα πολυ σημαντικο αγωνα για εσωστρεφειες;;;;; Διαισθητικα το γραφω οτι το Σαββατο θα το παρουμε το παιχνιδι.Και χθες το βραδυ εδω λιγο παραπανω ειχα γραψει οτι με την Παναχαικη το φοβαμαι λιγο.  Κατα τ αλλα μαζι σου. Πριν να φυγουν ομως οι ψευτο ιδιοκτητες και ολο το σοι τους,ειναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ να ανεβασουν την ομαδα.
Κι εγώ πιστεύω ότι την Κυριακή θα κερδίσουμε.
Ρε συ, δεν είναι εσωστρέφεια να λέμε τα αυτονόητα.
Αυτά που κάνουν οι άθλιοι στην Ομάδα μας δεν έχουν γίνει ποτέ και το ξέρεις. Ρε συ, επειδή είσαι παλιός στα τσιμέντα, έχουν περάσει από την Ομάδα μας πολλοί πρόεδροι, ανάμεσα σε αυτούς ήταν και κάμποσοι γελοίοι! Ε, αυτά δεν τα είχαμε δει ποτέ ρε γαμώτο...
Με πονάει ρε, το καταλαβαίνεις?
Ματώνει η ψυχή μου...

Συνδεδεμένος christos

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.726
  • ΠΑΣ...γιατί κάποια πράγματα μένουν πάντα ίδια...
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα-Παναχαική Δ φάση κυπέλλου
« Απάντηση #34 στις: Τετ 25 Σεπ 2024 22:50 »
Χρησταρα εν μερει συμφωνω.Απο χθες το βραδυ εγραψα πιο πανω οτι αυτο το παιχνιδι το φοβαμαι. Αντιθετα για το Σαββατο ειμαι πολυ αισιοδοξος. Τελος παντων .Ειναι πολυ νωρις ακομα για βιαστικα συμπερασματα. Δεν λεω οτι ειμαστε κομπλε η οτι εχουμε καμια ομαδαρα, γιατι ακομα δεν προλαβα καν να δω καποιο ματς. Συμφωνω απολυτα για τα σεντερ μπακ που γραφεις. Βαρεθηκα να τα γραφω εδω και σχεδον ενα μηνα. Χωρις στοπερ και τερματοφυλακα εμπιστοσυνης, δεν γινεται.Εχουν ακομα πεντε μερες αυτοι που παριστανουν τα αφεντικα και ο προπονητης μαζι ,να βρουν οτι μπορουν σε ελευθερους παικτες γι αυτες τις νευραλγικες θεσεις. Δεν χρειαζεται πανικος ομως. Κερδισαμε το πρωτο παιχνιδι πρωταθληματος και παμε τωρα για το δευτερο και πολυ σημαντικο. Αυτος ειναι ο βασικος  μας στοχος.Πικρα υπαρχει και πολυ μεγαλη μαλιστα για τον αποκλεισμο  ,αλλα δεν χρειαζεται εσωστρεφεια οταν μαλιστα εχουμε κανει νικη εκτος εδρας στην πρεμιερα και σε τρεις μερες παιζουμε μ εναν ανταγωνιστη μας στο πρωταθλημα.Υγ Να μην πω οτι η σημερινη σφαλιαρα ηταν το καλυτερο ξυπνητηρι και μπορει να  αποτελεσει αφυπνιση απο τα αστεια 0-11 και 0-7.

Φιλε ΠΑΣ, προσυπογραφω για τον τερματοφυλακα, και εχω γραψει γι’αυτη την αναγκη και σε προηγουμενες αναρτησεις μου. Απλα πιο πανω μου διεφυγε.
Συμφωνω με το πνευμα των οσων γραφεις, απλα για μενα το οτι κερδισαμε το Κεραμιδι δεν λεει τιποτα για την οικονομια της αποψινης κουβεντας . Οι τρεις βαθμοι ναι, λενε κατι για την οικονομια του πρωταθληματος.
Μεχρι εκει ομως. Ας μην ξεχναμε οτι παιξαμε με μια ομαδα που ανεβηκε απο την Γ’ ( ενω εμεις πεσαμε απο την Α’ ) , παρουσιαστηκαμε ισοδυναμοι κατα την διαρκεια του ματς, και κερδισαμε απλα και μονο απο ενα στιγμιαιο λαθος- πεναλτυ.
Εν πασει περιπτωσει, ας μην το ‘’ μαυριζω ‘’ αλλο αποψε…

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 7.814
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα-Παναχαική Δ φάση κυπέλλου
« Απάντηση #35 στις: Τετ 25 Σεπ 2024 23:12 »
Ναι αλλά στα 2 προηγούμενα παιχνίδια βάλαμε 18 γκολ.

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΣ

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 917
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα-Παναχαική Δ φάση κυπέλλου
« Απάντηση #36 στις: Τετ 25 Σεπ 2024 23:22 »
Και παλι συμφωνω απολυτα φιλε Χρηστο και το γραφω ακομα μια φορα οτι ξερεις πολλα κανταρια μπαλλα.Οτι γραφεις ειναι τεκμηριωμενο βασει λογικων σκεψεων. Και να ξερεις οτι δεν κανω ποτε κοπλιμεντα σε κανεναν .Αντιθετα απο πιτσιρικας ειμαι καπεταν Καραφωτιας που λεμε.Εκρηκτικος χαρακτηρας και κοντρα σ ολα. Το οτι γνωριζεις ομως το αντικειμενο πολυ καλα ,κανει μπαμ απο χιλιομετρα. Με Τσιντωτα, Εραμουσπε κι εναν αριστερο μπακ απ αυτους που μας φυγανε το καλοκαιρι ,θα ημασταν για μενα καλοι για τα δεδομενα της κατηγοριας. Επαναλαμβανω οτι βαδιζουμε στο αγνωστο και οσον αφορα την ομαδα μας που εγω προσωπικα δεν προλαβα να τη δω ουτε καν στα φιλικα, αλλα και ως προς τις αλλες ομαδες.Οταν ομως εχεις ηδη ενα τριποντο εκτος,εστω και με το Κεραμιδι που δεν το υποτιμαω καθολου προσωπικα και περιμενεις τον Ηρακλη σε δυο μερες, δεν το βαζεις απο τωρα κατω για κανενα λογο ,εστω και μετα απο εναν αποκλεισμο που εμενα προσωπικα με πειραξε πολυ.

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΣ

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 917
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα-Παναχαική Δ φάση κυπέλλου
« Απάντηση #37 στις: Τετ 25 Σεπ 2024 23:47 »
Να πω κι αυτο για οποιον δε το καταλαβαινει. Παλια οταν επαιζα και γω τις δεκαετιες 80-90 , επιθετικος ημουν .Left winger  που λενε και οι νεοτεροι. Αριστερο εξτρεμ το λεγαμε τοτε. Ουτε τερμας ουτε στοπερ. Οταν ομως δεν νιωθαμε ασφαλεια πισω, παιζαμε ολοι με γκρινια και εκνευρισμο. Δεν μπορει να λειτουργησει κανενας ποδοσφαιριστης και καμια ομαδα οταν παιζει με φοβο οτι κατι θα γινει πισω σε ανυποπτο χρονο.Ολες οι νικες και τα αποτελεσματα ερχονται απο το μηδεν παθητικο. Αυτο ειναι κανονας.

Αποσυνδεδεμένος thodoris

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.725
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα-Παναχαική Δ φάση κυπέλλου
« Απάντηση #38 στις: Πεμ 26 Σεπ 2024 00:49 »
Η Παναχαϊκή δεν έχει σχέση με περισυ...πολύ καλύτερη θα είναι φέτος
Ούτε τα 18 γκολ θεωρώ ότι έκαναν κανένα να νομίζει ότι έχουμε υπερομάδα εκτός κι αν είναι λειψός ....ποδοσφαιρικά
Ο άνθρωπος έκανε προετοιμασία με την κ19 για τα διπλά .,.και με την ομάδα του χωριού μου να παίξει θα παίξει στο φουλ μπας κ μοντάρει το συνολο

Οι χβ είναι καταστροφείς....δεν έχουν αρχή κ τέλος...μόνο η τσέπη τους έχει αρχή αλλά όχι τέλος

Τες πα...μπορούμε να μιλάμε ώρες για τα χειρότερα διοικητικά παρτάλια που έχουν περάσει απ' την πολη

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 7.814
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα-Παναχαική Δ φάση κυπέλλου
« Απάντηση #39 στις: Πεμ 26 Σεπ 2024 08:18 »
Ναι αλλά γίνεται φοβερή δουλειά κάθε μέρα στο Πανηπειρωτική και οι μεταγραφές έκλεισαν με εντυπωσιακό τροπο

Αποσυνδεδεμένος arispas

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.148
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα-Παναχαική Δ φάση κυπέλλου
« Απάντηση #40 στις: Πεμ 26 Σεπ 2024 10:33 »
Είπε ο Τάτσης στον Πομς ότι ήταν λαθος να παίξει με 4-4-2 λες και είναι ο Γκουαρδιολα. Που αν δεν έβαζαν το πέναλντι και εμείς βάζαμε τη μπάλα μέσα, σήμερα θα είχαμε ύμνους και διθυράμβους από παντού

Αποσυνδεδεμένος serifis1980

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 976
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα-Παναχαική Δ φάση κυπέλλου
« Απάντηση #41 στις: Πεμ 26 Σεπ 2024 14:15 »
Του Τατση βγήκε το μάτς λόγω των ατομικών ενεργειών κάποιων παικτών.

Επίσης ξέρει να χτίσει μία ομάδα στη Β ή και στην Α. Παράδειγμα συναταγής,

Για τη Β εθνική θέλεις από το "πάνω ράφι",
1. Τερματοφύλακα (έμπειρο, ψηλό με εξόδους)
2. Κεντρικό Αμυντικό (έμπειρο με κεφαλιά)
3. Αμυντικό χαφ (έμπειρο, τρεχαντήρι και αδίστακτο)
4. Δεκάρι που μιλάει στη μπάλα και κάνει σουτ (λίγο έμπειρο, πολύ ενθουσιασμό, μόλις βγήκε από τη χώρα του)
5. Επιθετικό περιφερειακό με καφαλιά (έμπειρο)
6. Πλάγιο μέσο ή αμυντικό για σέντρες

οι υπόλοιποι 5 μπορούν να είναι και κουτσοί ή πιτσιρίκια ή γλάστρες.
Τους ψήνεις από την προετοιμασία και τους σερβίρεις ζεστούς στο κύπελλο και τα πρώτα ματς.
Μετά είναι θέμα ψυχολογίας και κινήτρου να σου πάρουν την κατηγορία

Για τη Α εθνική θέλεις από εκτός των παραπάνω και πάντα από το πάνω ράφι,

7. επιπλέον ένα Κεντρικό Αμυντικό (έμπειρο με κεφαλιά)
8. επιπλέον Αμυντικό χαφ (έμπειρο, τρεχαντήρι και αδίστακτο)
9. επιπλέον δεκάρι που δε χρειάζεται να μιλάει και πολύ στη μπάλα, απλά να κάνει κάθετες
10. Επιθετικό περιφερειακό
11. Πλάγιο μέσο σέντρες και ενίοτε 10
12. Πλάγιο μπακ με σέντρες και τρεχαντήρι

οι υπόλοιποι μπορούν να είναι και κουτσοί ή πιτσιρίκια ή γλάστρες.
Τους ψήνεις από την προετοιμασία και τους σερβίρεις ζεστούς στο κύπελλο και στα playoff


Αναζητείστε αυτούς τους παίκτες στο transfermarkt και θα δέιτε ότι οι περισσότεροι ήταν ελεύθεροι και με σχεδόν ανύπαρκτα συμβόλαια πριν πάνε στην Παναχαϊκή (De Tomas 2 παστέλωσε χθές, δεν έχεις τετοιον).


Αποσυνδεδεμένος ΠΑΣ

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 917
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα-Παναχαική Δ φάση κυπέλλου
« Απάντηση #42 στις: Πεμ 26 Σεπ 2024 20:21 »
Σ ολα δικιο εχεις σεριφη, αλλα αυτα επι Παναγιωτακη ειναι πολυτελειες. Τουλαχιχτον να χαμε αν οχι Λοντιγκιν τουλαχιστον εναν Τσιντωτα κι αν οχι εναν Μπεκενμπαουερ,τουλαχιστον εναν Εραμουσπε και εναν αριστερα απ αυτους που φυγανε το καλοκαιρι, η Τσαουση, η Κιακο που να μπορει να παιξει τη θεση τουλαχιστον. Για ολες τις αλλες ελλειψεις που εχουμε σαν ομαδα παντου, συμφωνω. Τουλαχιστον ας εχουμε τα βασικα και απαραιτητα για να μπορουμε να παρουσιασουμε μια συμπαγη και ανταγωνιστικη ομαδα πρωταθλητισμου. Τωρα να ζηταμε απ τον Παναγιωτακη δεκαρια απο Αργεντινη η Ισπανους γκολεαδορ, νομιζω οτι ειναι στα ορια της κωμωδιας. Ας φροντισουν τουλαχιστον να ανεβασουν την ομαδα και μετα να πανε απο κει που ηρθαν.

Αποσυνδεδεμένος serifis1980

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 976
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα-Παναχαική Δ φάση κυπέλλου
« Απάντηση #43 στις: Πεμ 26 Σεπ 2024 21:02 »
Στην προκειμένη περίπτωση με την Παναχαϊκή, μιλάμε για παίκτες που ήταν ελεύθεροι (Π.χ. de tomas και traore). Απλά κάποιος τους είδε? τους έψαξε? τους πρότεινε? ότι και να ήταν δε νοιάζει  τους παίκτες αυτούς σε ποια ομάδα θα πάνε αρκεί να πάρουν τα συμφωνηθέντα και σίγουρα δεν
Άρα εδώ έρχεται το ερώτημα, ο Παλαιολόγος τι έκανε σε αυτό το θέμα? Γιατί δε βρήκε παίκτες σε αυτές τις θέσεις? και ειδικά θα πω εγώ στο δημιουργικό χαφ που τόσα χρόνια η ομάδα δεν έχει!!!!

Αποσυνδεδεμένος fon7

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 26.038
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα-Παναχαική Δ φάση κυπέλλου
« Απάντηση #44 στις: Πεμ 26 Σεπ 2024 21:03 »
Στην προκειμένη περίπτωση με την Παναχαϊκή, μιλάμε για παίκτες που ήταν ελεύθεροι (Π.χ. de tomas και traore). Απλά κάποιος τους είδε? τους έψαξε? τους πρότεινε? ότι και να ήταν δε νοιάζει  τους παίκτες αυτούς σε ποια ομάδα θα πάνε αρκεί να πάρουν τα συμφωνηθέντα και σίγουρα δεν
Άρα εδώ έρχεται το ερώτημα, ο Παλαιολόγος τι έκανε σε αυτό το θέμα? Γιατί δε βρήκε παίκτες σε αυτές τις θέσεις? και ειδικά θα πω εγώ στο δημιουργικό χαφ που τόσα χρόνια η ομάδα δεν έχει!!!!
Ανάλογα με ποιο γραφείο μάνατζερ δουλεύουμε και τι σχέσεις έχουμε με αυτό.Χρωστάμε;Δεν χρωστάμε;κτλ κτλ κτλ.

Αποσυνδεδεμένος fon7

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 26.038
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα-Παναχαική Δ φάση κυπέλλου
« Απάντηση #45 στις: Πεμ 26 Σεπ 2024 21:07 »
Παράθεση
Πομς: «Δεν ήταν το πρόβλημα μας το σύστημα»
Της επιλογής του να αγωνιστεί ο ΠΑΣ Γιάννινα στο πρώτο ημίχρονο με σύστημα 4-4-2 υπεραμύνθηκε στις δηλώσεις του μετά την ήττα-αποκλεισμό από την Παναχαϊκή ο Ρενέ Πομς. Ο Αυστριακός τεχνικός σημείωσε ότι όλα τα ματς θα είναι κλειστά και με χαμηλά σκορ, ενώ σχολίασε ότι η παρουσία του κόσμου που δεν ήταν σήμερα λόγω τιμωρίας θα αποτελέσει έξτρα κίνητρο για τους παίκτες της ομάδας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ρενέ Πομς:

«Παίζαμε με ένα δύσκολο αντίπαλο. Ήταν ένα παιχνίδι με δυο ομάδες στο ίδιο επίπεδο, με την εκτέλεση πέναλτι η Παναχαϊκή απέκτησε το προβάδισμα. Προσπαθήσαμε για γκολ, είχαμε μια ευκαιρία με τον Στέφαν Σέποβιτς που έβγαλε πάνω στη γραμμή ο αντίπαλος τερματοφύλακας. Στη συνέχεια ήρθε το 0-2 και τελείωσε το παιχνίδι. Ήταν ένα καλό τεστ για μας, θα αντιμετωπίσουμε τέτοιους αντιπάλους κάθε εβδομάδα και τέτοια τεστ μας κάνουν καλύτερους κόντρα σε αντιπάλους όπως είναι η Παναχαϊκή».

Για το σκεπτικό της μετατροπής του συστήματος σε 4-4-2: «Πράγματι παίξαμε με δυο επιθετικούς, κάναμε κάποιες αλλαγές. Θέλαμε να δώσουμε χρόνο να προσαρμοστούν στην ομάδα. Αν εξαιρέσει κανείς το πέναλτι, η Παναχαϊκή δεν είχε κάποια ευκαιρία και αν πηγαίναμε με το 0-0 στα αποδυτήρια δεν θα λέγαμε για το σύστημα. Ήταν επιλογή μου το 4-4-2 στην αρχή και να αλλάξουμε σύστημα στο ημίχρονο. Θα το δοκιμάσω ξανα στο μέλλον με τον Στέφαν και τον Μάντζη μαζί είτε κατά τη διάρκεια να παίξουν μαζί. Θεωρώ δεν ήταν πρόβλημα το σύστημα».

Για το τι είχε η Παναχαϊκή και δεν είχε ο ΠΑΣ με αποτέλεσμα να πάρουν οι Πατρινοί την πρόκριση: «Αρχικά σκόραραν δυο γκολ και εμείς κανένα. Η Παναχαϊκή είναι μια ομάδα συμπαγής. Προσπαθήσαμε στο πρώτο τέταρτο του αγώνα στην επανάληψη με εικοσάλεπτο να ισοφαρίσουμε. Η Παναχαϊκή σε μια αντεπίθεση έκανε το 0-2 και μετά δεν μπορούσαμε να αντιδράσουμε. Αυτά συμβαίνουν. Αυτό αποδεικνύει πόσο δύσκολο θα είναι τα ματς, δεν θα έχουμε τεράστιες διαφορές, μπορεί να υπάρχουν φαβορί όπως εμείς, ο Ηρακλής και η ΑΕΛ αλλά την 1η αγωνιστική όλα τα παιχνίδια ήταν στο γκολ. Θα είναι όλα κλειστά παιχνίδια που θα κρίνονται στο γκολ».

Για το εάν θεωρεί ότι θα είναι κλειστό το ματς με Ηρακλή και αν ήταν δίκαιο ο αγώνας να γίνει την Κυριακή: «ίδια εικόνα θα έχει κι αυτό το ματς, θα είναι ένα κλειστό και δυνατό παιχνίδι με μονομαχίες, με δύναμη. Δεν γίνεται να παίζεις με πασούλες δεξιά και αριστερά. Βάζοντας όλη μας την ενέργεια, θεωρώ θα το κερδίσουμε. Αν ήταν στο χέρι μου θα προτιμούσα χθες να παίζαμε για το Κύπελλο και την Κυριακή να παίζαμε για το πρωτάθλημα με τον Ηρακλή. Έτσι είναι οι κανονισμοί της διοργανώτριας αρχής. Δεν αλλάζει κάτι, θα έχουμε το κίνητρο για να κερδίσουμε το παιχνίδι».
passports.gr

Παράθεση
Τάτσης: «Είπα στον Πομς ότι ήταν λάθος να παίξει με 4-4-2»
Χαρούμενος για τη νίκη πρόκριση επί του ΠΑΣ Γιάννινα εμφανίστηκε ο προπονητής της Παναχαϊκής Γιάννης Τάτσης που δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όσους τον υποδέχτηκαν θερμά στην πατρίδα του. Παράλληλα, ο Γιαννιώτης τεχνικός έκανε μια αναδρομή στην πορεία του στην πατρινή ομάδα από όταν πήγε πέρυσι τον Νοέμβριο, ενώ αποκάλυψε ότι μίλησε με τον Ρενέ Πομς και του είπε ότι τον δυσκόλεψε περισσότερο με το 3-4-3 και όχι με το 4-4-2 που έπαιξε στο πρώτο ημίχρονο. Επίσης, ευχήθηκε στον ΠΑΣ να ανεβεί κατηγορία και σημείωσε ότι η γιαννιώτικη ομάδα θα είναι από τα φαβορί ανόδου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάννη Τάτση:

 «Καταρχήν, χαίρομαι γνώρισα πρόσωπα που μεγάλωσα εδώ στην πατρίδα μου, τα Γιάννενα και ευχαριστώ για το καλωσόρισμα. Πριν μπω στα αμιγώς αγωνιστικά, αυτό που θα ήθελα να τονίσω είναι ότι πριν το μας αυτό ήταν δύσκολη η διαχείριση του και για τις δύο ομάδες και πιο πολύ δύσκολο για τους δύο προπονητές. Ο λόγος είναι ότι είμαστε προπονητές δύο μεγάλων συλλόγων και όσο και να έχουμε στόχο το πρωτάθλημα και να κάνουμε focus εκεί, δεν μπορούμε να παραβλέψουμε το Κύπελλο. Πριν τον αγώνα είπα στους παίκτες ότι θέλω να κερδίσουμε αυτό τον αγώνα, αλλά η αλήθεια είναι ότι πρέπει να κερδίσουμε οπωσδήποτε την Κυριακή.

Προσωπικά ο ίδιος νιώθω και λίγο πληγωμένος από αυτή την ιστορία μετά από δύο παρατάσεις και 120 λεπτά με Ολυμπιακό Βόλου και Καλαμάτα. με 3 τραυματισμούς. Ειδικά ο τελευταίος του Πατρινού ήταν προϊόν του προηγούμενου αγώνα είναι με χιαστό και θα μείνει πολύ καιρό έξω. Με την αλλαγή προγράμματος την εβδομάδα πριν την ΑΕΚ Β' ήταν η κούραση και ένας από τους λόγους που χάσαμε αυτό το παιχνίδι. Είχα πει λοιπόν στους παίκτες ότι θέλω να κερδίσουμε σήμερα, αλλά η χαρά και η ικανοποίηση κρατάει μόνο σήμερα. Πρέπει να κερδίσουμε την Κυριακή και πρέπει να βάλουμε τα κεφάλια κάτω.

Στα αμιγώς αγωνιστικά και στο καθαρό περιεχόμενο του παιχνιδιού η αλήθεια είναι ότι περίμενα προσωπικά να παίξει αλλιώς ο ΠΑΣ Γιάννινα στο πρώτο ημίχρονο όσον αφορά το σχηματισμό. Είχε μάθει το μοντέλο του 3-4-3 και μπήκε με 4-4-2. Αυτό κούμπωσε στον δικό μας σχηματισμό και ήμασταν πολύ καλοί και φρέσκοι. Πήραμε πρωτοβουλίες και δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα και καταφέραμε και προηγηθήκαμε. Με την αλλαγή σχηματισμού ο ΠΑΣ πήγε καλύτερα στην επανάληψη και προσπάθησε να μας αιφνιδιάσει. Προσπάθησα κι εγώ από τη μεριά μου να προσαρμοστώ. Ήξερα ότι θα βρω χώρους, κάτι το οποίο έγινε και πήραμε ένα ασφαλές προβάδισμα για να τελειώσει το παιχνίδι στα 90 λεπτά.

Για τη δική μου ομάδα θέλω να πω ότι κάνουμε μια δίκαιη και τίμια προσπάθεια. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φιλάθλους της Παναχαϊκής που με αγαπούν και με έχουν αγκαλιάσει από τη 1 Νοεμβρίου πέρυσι που ήρθα στην ομάδα. Να πω και σε κάποιους ιδιοτελείς ανθρώπους που το μυαλό τους ήταν να περνάνε έξω από την Αγυιά και να παίρνουν τη φανέλα να παίζουν μπάλα στην Παναχαϊκή, ότι με μένα έχουν τελειώσει αυτά. Δεν υποσχέθηκα ποτέ ότι θα φτιάξω την ομάδα του Δαβουρλή και ότι υποσχέθηκε το έχω κάνει πράξη. Πήγα 1 Νοεμβρίου με την ομάδα τελευταία με μόλις 1 βαθμό και όλος ο κόσμος μου έλεγε που πας. Ο μόνος που με προέτρεπε ήταν ο αδερφός μου από την οικογένεια μου και ο Θεός. Είχα πει ότι στόχος ήταν να μπούμε στα play out και μπήκαμε. Να σωθούμε και σωθήκαμε.

Όταν τελείωσε το πρωτάθλημα είχα πει ότι στόχος είναι να μεγαλώσουμε και μεγαλώνουμε, η Παναχαϊκή έχει μεγαλώσει. Δεν υποσχέθηκα ότι θα κάνουμε την ομάδα του Δαβουρλή γιατί δεν είναι εύκολο. Θέλουμε να μπούμε στα play off και αν μπούμε στα play off δεν φοβάμαι. Γιατί έχω εμπιστοσύνη στις ομάδες που δουλεύουν καιρό και θα βγούμε κατηγορία. Αλλά μέχρι τότε ο στόχος είναι να μπούμε στα play off και να χτίσουμε εκ νέου μια κανούργια ομάδα. Άλλοι ξεκινήσανε προετοιμασία, άλλοι ήρθαν χτες και άλλοι ήρθαν προχτές. Τους ευχαριστώ όλους στην Πάτρα για την αγάπη και την υποστήριξη, αλλά και όσους ήρθαν σήμερα εδώ. Το κλείνουμε το κεφάλαιο αυτό και στρέφουμε την προσοχή μας στον αγώνα της Κυριακής με τον Αστέρα Τρίπολης Β'.

Για τον ΠΑΣ πιστεύω ότι μετά τις τελευταίες προσθήκες που έκανε ότι αν δεν βγει πρώτος, θα είναι σίγουρα μέσα στα φαβορί για την άνοδο στην κατηγορία. Θα γίνει μεγάλη μάχη, κακά τα ψέματα και ισχύει για όλες τις ομάδες και των δύο ομίλων. Όλο το πρωτάθλημα έτσι όπως διεξάγεται και έτσι όπως οι βαθμοί διαιρούνται δια 2 στα play off και 10 βαθμούς μπροστά να είσαι πάλι δεν είσαι σίγουρος και 10 βαθμούς πίσω να είναι πάλι έχεις ελπίδες. Το ζητούμενο είναι να έχεις ομάδα και για αυτό είπα και πριν ότι εμείς θέλουμε να διεκδικήσουμε αρχικά την είσοδο στα play off.  Πέρυσι 1 Νοεμβρίου που πήγα στην ομάδα δεν υπήρχε η Παναχαϊκή και δεν γίνεται ξαφνικά να γίνουμε η ομάδα του Δαβουρλή. Κι όταν αυτό γίνει, πάλι εμείς θα είμαστε ένα σκαλί κάτω από αυτούς. Γιατί αυτοί πλάσανε την ιστορία όπως και στον ΠΑΣ πλάσανε κάποιοι τη μεγάλη ιστορία του παρελθόντος».

Για το που υπερτερούσε η Παναχαϊκή σε σχέση με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο σημερινό αγώνα:  «Πιο πολύ νομίζω υπερτερούσαμε στο πρώτο ημίχρονο που η ομάδα του ΠΑΣ κούμπωσε πάνω μας. Εγώ δεν το περίμενα αυτό το 4-4-2 γιατί δεν το έχει συνηθίσει αυτό το σύστημα. Έχουν μάθει έναν άλλο τρόπο παιχνιδιού, κάτι το οποίο φάνηκε στο δεύτερο ημίχρονο. Να ξέρετε ότι το είπα και στον συνάδελφο μου τον κ. Πομς γιατί είμαστε σε διαφορετικούς ομίλους. Μπορεί να βρεθήκαμε αντίπαλοι στο Κύπελλο, αλλά εύχομαι ο ΠΑΣ να ανεβεί κατηγορία και του είπα ότι στο δεύτερο ημίχρονο το φοβήθηκα πιο πολύ μόλις ξεκίνησε η επανάληψη. Επειδή το έχουνε δουλέψει πιο πολύ τα παιδιά. Νομίζω ότι εκεί πήραμε καλή ψυχολογία και ήμασταν πιο απλοί και πιο αθλητικοί. Προηγηθήκαμε και το διαχειριστήκαμε ανάλογα. Όταν λέω αθλητικοί εννοώ πιο πιεστικοί, πιο δυναμικοί και δεν αφήναμε κενούς χώρους. Είναι θέμα ποιότητας, αλλά και φυσικής κατάστασης και χημεία με τις συνεργασίες παικτών και επικοινωνία μέσα στο γήπεδο».
passports.gr

Αποσυνδεδεμένος fon7

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 26.038
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα-Παναχαική Δ φάση κυπέλλου
« Απάντηση #46 στις: Πεμ 26 Σεπ 2024 21:09 »
Παράθεση
Μάντζης: «Ήθελα χρόνια να έρθω στον ΠΑΣ» (video)
Οδυνηρό χαρακτήρισε τον αποκλεισμό από την Παναχαϊκή για το Κύπελλο Ελλάδος ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Βασίλης Μάντζης, ο οποίος αποκάλυψε ότι ήθελε πολλά χρόνια να έρθει στον ΠΑΣ Γιάννινα και παρά τη μη ευνοϊκή χρονική συγκυρία για την ομάδα φέτος, ήθελε πολύ να έρθει και να βοηθήσει.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βασίλη Μάντζη στη συνέντευξη τύπου:

«Ένας αποκλεισμός πάντα είναι οδυνηρός. Θεωρώ ότι μπορούσαμε να συνεχίσουμε στον θεσμό. Είναι 26 παιχνίδια το πρωτάθλημα και τα έξτρα ματς μόνο καλό κάνουν, γιατί έχουμε 22-23 παίκτες που όλοι θέλουν να παίξουν. Δεν αντικατοπτρίζει το σκορ την εικόνα του πρώτου ημιχρόνου.

Στο β’ ημίχρονο άλλαξε το παιχνίδι, γυρίσαμε στο κανονικό μας σύστημα, άνοιξε το παιχνίδι και ήταν δεδομένο αυτό  γιατί θέλαμε να κυνηγήσουμε το γκολ, είχαμε κάποιες ευκαιρίες, είχαμε  την ατυχία να μη βάλουμε το γκολ, αλλά να το δεχτούμε. Ελπίζω να λειτουργήσει ως ένα καλό μάθημα, γιατί το Σάββατο έχουμε δύσκολο ματς με πολύ καλή ομάδα και πρέπει να δείξουμε τελείως διαφορετικό πρόσωπο».

Για την επιλογή του να έρθει στον ΠΑΣ: «Ήξερα που έρχομαι, συνειδητά ήρθα, έχουν μείνει στην ομάδα πολύ καλοί παίκτες από πέρυσι, έχουμε καλό προπονητή και φιλόδοξο επιτελείο. Γενικά αυτή η ομάδα έχει έναν δικό της τρόπο, διαφορετικό από τις άλλες ομάδες, έχει τη δική της φιλοσοφία, οι παίκτες είναι σε καλή ηλικία και ήρθα να βοηθήσω να πετύχουμε τους στόχους μας».

Για το αν είναι έτοιμος ή αν θέλει πίστωση χρόνου: «Δεν χρειάζεται πίστωση χρόνου, ήρθα να βοηθήσω άμεσα. Η τακτική μας είναι διαφορετική, πρώτη φορά δουλεύω με αυτό το μοντέλο των  προπονητών, είναι διαφορετικό και ίσως να χρειάζομαι προσαρμογή στο σύστημα, όχι στη φυσική κατάσταση.

Έχω μιλήσει με τον προπονητή, δεν έχουμε διαφωνία σ’ αυτό. Απλά είναι το παιχνίδι μας τέτοιο που θέλει πολύ μαχητικότητα, πολύ δύναμη, πολύ καλή φυσική κατάσταση. Είχα να παίξω 60 λεπτά από ένα παιχνίδι με τον Ατρόμητο στα play out που είναι πιο χαλαρά ματς εκεί. Χρειάζομαι πιο πολύ χρόνο στο να αντέχω τη δύναμη και τη μαχητικότητα, παίζουμε 3-4-3 χωρίς δεκάρι και είναι κάτι διαφορετικό, έχουμε τον δικό μας τρόπο. Δεν θέλω πίστωση χρόνου για κριτική, γιατί πρέπει να κερδίσουμε το Σάββατο».

Για το αν σκεφτόταν καιρό να έρθει στον ΠΑΣ Γιάννινα: «Αλήθεια είναι αυτό. Το σκεφτόμουν χρόνια να έρθω, είμαι πολύ χαρούμενος αν και ήρθα σε δύσκολο μομέντουμ, δεν είναι ο ευρωπαίος ΠΑΣ Γιάννινα ή ομάδα της επτάδας-εξάδας ή νεοφώτιστος. Ήθελα πολύ καιρό να έρθω».

Για το ποιους βλέπει φαβορί για άνοδο: «Σίγουρα δείχνει ότι πάει η Λάρισα για άνοδο με όλα αυτά που ακούμε όχι μόνο αγωνιστικά, ο Ηρακλής με τα μεγάλα ονόματα, ο ΠΑΣ με τον δικό του τρόπο, αλλά δεν ξεχνάμε τον Διαγόρα που έχει έμπειρους παίκτες και φιλόδοξους νεαρούς, τον Μακεδονικό που τερμάτισε πέρυσι τρίτος, το Κεραμίδι που φαντάζει αουτσάιντερ, είναι δύσκολο να του πάρεις βαθμούς στην έδρα του».

passports.gr

Αποσυνδεδεμένος fon7

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 26.038
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα-Παναχαική Δ φάση κυπέλλου
« Απάντηση #47 στις: Πεμ 26 Σεπ 2024 21:10 »



Αποσυνδεδεμένος fon7

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 26.038
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα-Παναχαική Δ φάση κυπέλλου
« Απάντηση #48 στις: Πεμ 26 Σεπ 2024 21:13 »
Έκανε το γύρο του διαδικτύου η αφιέρωση στον Θέμη Πατρινό



Ο Θέμης Πατρινός είναι ο μεγάλος άτυχος για την Παναχαϊκή τη φετινή σεζόν μετά τη ρήξη χιαστού που υπέστη στο ματς με την ΑΕΚ Β’ που θα τον κρατήσει εκτός για το υπόλοιπο της σεζόν.

Ο ταλαντούχος φορ εκτός από εξαιρετικός ποδοσφαιριστής, διακρίνεται και για τον χαρακτήρα του και για αυτό λυπήθηκαν άπαντες στον οργανισμό της Παναχαϊκής.

Η εικόνα δε με τη φανέλα που ύψωσαν οι κοκκινόμαυροι μετά το 0-1 κάνει από χθες το γύρο του διαδικτύου.
sportfmpatras.gr

Αποσυνδεδεμένος fon7

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 26.038
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα-Παναχαική Δ φάση κυπέλλου
« Απάντηση #49 στις: Πεμ 26 Σεπ 2024 21:16 »
Μεγάλη νίκη και πρόκριση για την Παναχαϊκή στην 5η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας στους Ζωσιμάδες με 0-2 επί του ΠΑΣ Γιάννινα!
#sportfmpatras #Panachaiki
ΣΠΟΡ FM Πάτρας 96.3

Σκληρό να βλέπεις τον αντίπαλο να πανηγυρίζει μέσα στην έδρα σου δεν λέω αλλά ο ρυθμός για σύνθημα είναι ωραίος.Δεν μου έρχεται κανένα δικό μας.