Αποστολέας Θέμα: ΠΑΣ Γιάννινα-Nίκη Βόλου 3η αγωνιστική  (Αναγνώστηκε 4410 φορές)

Αποσυνδεδεμένος PASiopulo

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.340
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα-Nίκη Βόλου 3η αγωνιστική
« Απάντηση #50 στις: Κυρ 06 Οκτ 2024 19:59 »
ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ !!!!

Συγνώμη κύριε Πομς αλλά αυτό που είδαμε σήμερα δεν είναι ποδόσφαιρο για ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό.

Όχι έναν, αλλά μείον τρεις βαθμούς τιμωρία έπρεπε να φάμε από την αστυνομία ποδοσαφαίρου για το άθλιο ποδόσφαιρο που παίξαμε.

Σύνθεση ομάδας ότι να ναι από την αρχή, με τρεις επιθετικούς όλους μέσα στην περιοχή και κανέναν στα πλάγια.
Και το πλάνο να είναι σέντρα από Μπακαδήμα και Σομποτσίνσκι επί 45 λεπτά συνεχώς ψάχνοντας τον οποιονδήποτε απευθείας στην αντίπαλη περιοχή.

Λήγει το ημίχρονο και λες τι στο καλό κάτι θα αλλάξει δε γίνεται, θα ρίξει κανενα μπινελίκι θα κάνει καμια αλλαγή και θα αλλάξει η κατάσταση. Κι όμως μπαίνουμε στο δεύτερο ακριβώς με το ίδιο πλάνο !!!!!!!

Έτσι κάνω κι έγω τον προπονητή κύρις Πομς ή γίνομαι βοηθός του nakos.

Αλλαγές πάλι ότι να ναι. Πετάει έξω τον Μάντζη, τον μόνο παίχτη που είχε πάθος και κέρδιζε καμιά κόντρα και αφήνει μέχρι το 86' στον πάγκο τον Νικολιά τον καλύτερο παίχτη που έχει να μπορεί να παίξει την μπάλα κάτω.

Λήγει 0-0 και λες τι στο καλό θα πήρε χαμπάρι ότι το παιχνίδι το έχασε μοναχός του, αλλά μετά διαβάζεις τις δηλώσεις που έκανε και παθαίνεις ΣΟΚ.

Που την έιδες την κλειστή άμυνα της Νικής Βόλου και τους 7 παίχτες που έιχε μέσα στην περιοχή κύριε Πομς? ... το παιχνίδι ήταν εντελώς μοιρασμένο και στα ίσα ... στις κόντρες μάλιστα σου πήραν τα σώβρακα ...
μακάρι να είχε 7 παίχτες στην περιοχή η Νίκη, αυτό θα σήμαινε ότι εμείς φτάναμε τουλάχιστο απ έξω ... πότε είδες να γίνεται αυτό ??? ... είπαμε το ματς δεν το δείχνει η τηλεόραση αλλά να μη λέμε κι ότι θέλουμε γιατί κάποιοι είμασταν μέσα και το είδαμε λαιβ ...

Κόουτς αν νομίζεις ότι ο πρωταθλητισμός στη Β΄ Εθνική γίνεται κάνοντας σέντρες παίζοντας με έναν μεσαίο αντίπαλο περιμένοντας να κερδίσεις 1-0 στην έδρα σου κάνοντας ΜΙΑ ΤΕΛΙΚΗ σε όλο το παιχνίδι είσαι γελασμένος.

Αν νομίζουμε ότι όλα είναι καλά και συνεχίσουμε έτσι δεν υπάρχει ούτε μία πιθανότητα στο εκατομμύριο να χτυπήσουμε άνοδο.


Αποσυνδεδεμένος fon7

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 26.038
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα-Nίκη Βόλου 3η αγωνιστική
« Απάντηση #51 στις: Κυρ 06 Οκτ 2024 20:03 »
Πραγματικά χάλια εμφάνιση.2 ευκαιρίες όλες και όλες σε 90 λεπτά αγώνα.Είναι και ένα σουτ στην αρχή του αγώνα που έφυγε άουτ.90 λεπτά γιόμα.Εκτός του ότι πονέσαν τα μάτια μας,πόνεσαν και τα πόδια των αμυντικών που έβγαζαν σέντρες.Δεν μπορούσαν να δώσουν μια μπαλιά σε συμπαίχτη δίπλα και έβγαζαν σέντρα στην άλλη άκρη.Κάνε το ρημάδι το απλό.
Κέντρο ανύπαρκτο.Άμυνα και επίθεση μόνο.
Σήμερα αν είχες ποιότητα και τους πίεζες θα έκαναν πολλαπλάσια λάθη και θα έμπαιναν πολλά γκολ.Εμείς απλά δεν το κάναμε ή δεν μπορούσαμε να το κάνουμε.Οπότε φτάσαμε στο 0-0 και αν δεν ήταν τόσο χαμηλού επιπέδου θα μπορούσαν να φύγουν με το διπλό.
Η ομάδα σε καμιά περίπτωση δεν είναι πλήρης.Ο Πομς δεν ξέρω γιατί το είπε αλλά σίγουρα δεν είμαστε πλήρης.Με το ζόρι βγάζουμε 11αδα προκοπής.Με στόχο πάντα την άνοδο μιλάω.Τις περισσότερες ομάδες πρέπει να τις πιέζεις και να τις κλείνεις για να κάνουν λάθη και να βάλεις γκολ.Με γιόμες δεν.

Αποσυνδεδεμένος PASiopulo

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.340
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα-Nίκη Βόλου 3η αγωνιστική
« Απάντηση #52 στις: Κυρ 06 Οκτ 2024 20:07 »
Συνταυροι προσωπικα οταν εμαθα τα νεα της ομαδας στις αρχες Σεπτεμβρη και διαβασα οτι η προετοιμασια εγινε ουσιαστικα με δεκατρεις επαγγελματιες ποδοσφαιριστες,με κενα σε ολες τις θεσεις με επιασε κυριολεκτικα απελπισια. Τι περιμενουμε να δουμε τωρα;;;;;;; Για μενα ετσι οπως τα κανε ολο το καλοκαιρι ο Παναγιωτακης ,παλι καλα που μπορουμε και παρουσιαζουμε ομαδα που μπορει να σταθει απεναντι σε ομαδες πολυ πιο οργανωμενες και δομημενες ορθολογικα. Δεν εχουμε παικτες συνταυροι πουθενα.Σε καμια θεση. Πρεπει ομως κατα τη γνωμη μου να το παλεψουμε και να κανουμε οτι καλυτερο μπορουμε μεχρι τελους. Στοχος για μενα ειναι αν μπορουμε ,που δεν το θεωρω και ακατορθωτο ,να κυνηγησουμε κατ αρχας την ανοδο με οσες πιθανοτητες εχουμε, εστω κι ετσι οπως μας καταντησαν και μετα να τους διωξουμε ολους.

Οι παίχτες που έχουμε είναι σίγουρα πολύ καλύτεροι από της Νίκης Βόλου.

Σήμερα το παιχνίδι χάθηκε 100% από τον προπονητη.

Το άσχημο όμως δεν είναι αυτό, αλλά ότι ο ίδιος δεν το πήρε χαμπάρι

Αποσυνδεδεμένος fon7

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 26.038
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα-Nίκη Βόλου 3η αγωνιστική
« Απάντηση #53 στις: Κυρ 06 Οκτ 2024 20:07 »
Παράθεση
Πομς: «Να είμαστε σταθεροί στο πλάνο μας»
Δυσαρεστημένος από το βαθμό της ισοπαλίας και την πρώτη απώλεια βαθμών του ΠΑΣ Γιάννινα εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο Ρενέ Πομς, ωστόσο ζήτησε από τους παίκτες του να παραμείνουν πιστοί στο πλάνο της ομάδας, ενώ υπεραμύνθηκε και του τρόπου παιχνιδιού σημειώνοντας ότι τα ματς αυτά κρίνονται στο γκολ που δεν ήρθε στο δοκάρι του Σέποβιτς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ρενέ Πομς στη συνέντευξη τύπου:

«Περιμέναμε ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα σε ένα δύσκολο αντίπαλο, έπαιζε άμυνα με κόντρα επιθέσεις και στο τέλος κατάφεραν να πάρουν τον βαθμό. Πιστεύαμε θα είναι παιχνίδι κλειστό, θα πήγαινε στο 1-0, είχαμε στο τέλος την ευκαιρία με το δοκάρι να πάρουμε το παιχνίδι, η μπάλα πήγε στο δοκάρι και ήρθε ο βαθμός».

Για το εάν η ομάδα έχει διαφορετικό πλάνο ανάπτυξης και γιατί περίμενε μέχρι το 86’ να γίνει η αλλαγή του Νικολιά: «Η Νίκη Βόλου θα έπαιζε με έντεκα παίκτες πίσω, πολύ αμυντικά και θα έπρεπε να πάμε σε αρκετές σέντρες στην περιοχή. Δυστυχώς, όμως, κάποιες σέντρες μας δεν ήταν σωστές, κάποιες ήταν ψηλές, κάποιες δεν έφτασαν στον στόχο, άλλες βρήκαν στον αντίπαλο. Ήταν ένα παιχνίδι που θα τελείωνε στο 1-0, είχαμε την ευκαιρία με το δοκάρι, τελικά δεν ήρθε το γκολ.

Γνωρίζαμε ότι έπαιζε με 7-8 παίκτες μέσα στην περιοχή της η Νίκη Βόλου, προσπαθήσαμε με τη μπάλα, κάναμε κάποιες αλλαγές, δεν το καταφέραμε. Γνωρίζαμε θα είναι ένα κλειστό παιχνίδι, είχαμε την ευκαιρία και προχωράμε για τον επόμενο αντίπαλο. Ήταν ένα παιχνίδι που σε μία κόντρα επίθεση, θα μπορούσες να δεχτείς γκολ και να το χάσεις, είναι τέτοιου είδους παιχνίδια. Αυτό που έχει σημασία είναι να είμαστε σταθεροί στο πλάνο μας, να συνεχίσουμε. Ξέρω ότι κάποιοι στην πόλη, οπαδοί μας δεν είναι ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα. Ούτε εγώ είμαι αλλά πρέπει να είμαστε πιστοί στο πλάνο μας. Είναι νωρίς στο πρωτάθλημα».
passports.gr

Παράθεση
Ξηροφώτος: «Πολύτιμος βαθμός σε μια δυνατή έδρα»
Πολύτιμο χαρακτήρισε τον βαθμό της ισοπαλίας ο Στέφανος Ξηροφώτος στις δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου. Ο προπονητής της Νίκης Βόλου χαρακτήρισε ποιοτική ομάδα με δυνατή έδρα τον ΠΑΣ Γιάννινα και στάθηκε στον δυναμισμό που έδειξαν οι παίκτες του στις προσωπικές μονομαχίες, ωστόσο αναγνώρισε ότι η τύχη βοήθεια σήμερα την ομάδα του κυρίως στη φάση του δοκαριού του Σέποβιτς

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Στέφανου Ξηροφώτου:

«Σήμερα είχαμε να αντιμετωπίσουμε έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο με καλή ψυχολογία και προερχόμενο από δύο καλές εμφανίσεις και δύο θετικά αποτελέσματα. Ο ΠΑΣ έπαιζε στην έδρα του με τη βοήθεια του κόσμου του σε ένα ποδοσφαιρικό γήπεδο και είναι μια ιστορική ομάδα. Καταλαβαίνει ο καθένας ότι είχαμε ένα πολύ δύσκολο έργο. Πιεστήκαμε στο πρώτο ημίχρονο και με τη βοήθεια της τύχης κρατήσαμε το αποτέλεσμα. Γιατί για να πάρεις αποτέλεσμα κόντρα σε μια τόσο δυνατή ομάδα και δύσκολη έδρας, χρειάζεσαι πάντα και την τύχη.

Είπαμε στα αποδυτήρια και στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε λίγο πιο ψηλά μήπως και μπορέσουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Αλλάξαμε λίγο την προσέγγιση σαν ένας με έναν με τους στόπερ και τους επιθετικούς. Ρισκάραμε, αλλά αυτό είπαμε στο ημίχρονο με τα παιδιά. Μπορούσαμε να χάσουμε, αλλά θα μπορούσαμε και να κερδίσουμε. Είχαμε κάποιες προϋποθέσεις και πήγαμε στο ένας με έναν, αλλά στην τελική ενέργεια δεν κάναμε σωστές επιλογές και δεν τελειώσαμε καλά τις φάσεις. Τελικά πήραμε έναν πολύτιμο βαθμό, ο οποίος μας αφήνει απόλυτα ικανοποιημένους αν κρίνουμε από την ποιότητα του αντιπάλου, τη δυναμική του και την έδρα του».

Για το αν ακολούθησε το ίδιο πλάνο με τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ Β’: «Όχι ακριβώς, ήταν λίγο διαφορετικό το πλάνο γιατί κάθε παιχνίδι έχει τη δική του ιστορία. Ο ΠΑΟΚ Β’ έχει γρήγορους παίκτες και παίζαμε σε μεγάλο γήπεδο, δεν μπορούσαμε να τους δώσουμε χώρο. Ο ΠΑΣ έχει διαφορετικούς παίκτες από τον ΠΑΟΚ Β’ που είναι καλοί μέσα στην περιοχή. Και ο Μάντζης και τα άλλα δύο παιδιά (σ.σ. Σέποβιτς και Χάινριχ). Έπρεπε να πάρουμε κάποια μέτρα πιο ψηλά και παίζαμε τον ΠΑΣ πολύ κοντά στην περιοχή μας, παίζαμε με διαφορετική προσέγγιση.

Για τον Αμορίμ που πήρε θέση πρώτη φορά στο βασικό σχήμα: «Όπως είπα τη Δευτέρα έχουν έρθει καλοί παίκτες και θα τους βάλουμε σιγά-σιγά, ήταν καλός. Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα, δουλεύουμε σαν οικογένεια, η διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο και οι παίκτες και αθόρυβα θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να πετύχει η ομάδα τους στόχους της που είναι να μπει στην πρώτη πεντάδα για να είμαστε πιο άνετοι στη συνέχεια. Οι παίκτες έδειξαν μεγάλη διάθεση να πάρουν μονομαχίες, ειδικά στο χώρο του κέντρου έπαιξαν τη ζωή τους, πήγαν στο ένας με ένα. Το παιχνίδι κρίθηκε στην πολύ καλή συμπεριφορά που είχαν τα παιδιά στις προσωπικές μονομαχίες και τους αξίζουν συγχαρητήρια. Είχαν ψυχή, είχαν πάθος, πανηγύρισαν τον βαθμό και πρέπει σήμερα να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι. Να αφήσουμε το παιχνίδι πίσω μας και να πάμε στο επόμενο».

Για το εάν στάθηκε τυχερή η Νίκη στο δοκάρι του ΠΑΣ στο τέλος: «Για να πάρει η ομάδα αποτέλεσμα απέναντι σε αυτή την ομάδα, σε αυτή την έδρα, ο κόσμος έδωσε ώθηση στον ΠΑΣ Γιάννινα, ένα γήπεδο ποδοσφαιρικό, ένα ωραίο παιχνίδι από πλευράς ατμόσφαιρας. Σίγουρα η ομάδα είχε τη βοήθεια της τύχης στη φάση του δοκαριού».
passports.gr

Αποσυνδεδεμένος fon7

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 26.038
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα-Nίκη Βόλου 3η αγωνιστική
« Απάντηση #54 στις: Κυρ 06 Οκτ 2024 20:09 »
Κάποιος να του εξηγήσει τι εστί Β εθνική.Πως νικάς τους αντιπάλους.Με σέντρες δεν υπάρχει προκοπή σίγουρα.

Αποσυνδεδεμένος thodoris

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.724
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα-Nίκη Βόλου 3η αγωνιστική
« Απάντηση #55 στις: Κυρ 06 Οκτ 2024 20:51 »
Κατά πρώτον η εικόνα του παιχνιδιού ήταν αισχρή....γιόμα γιόμα γιόμα....κεφάλια δική μας κεφαλιά του αντιπάλου κεφάλια δική μας κεφαλιά του αντιπάλου....ένας χριστιανός να την κατεβάσει επιτέλους

2 ευκαιρίες σε 90 λεπτά ήταν για αγώνα αρχές Αυγούστου
Έχουμε σκοράρει χωρίς στημένη φάση;...τυχαίο;...

Η ομάδα έχει τεράστιες ελλείψεις ....δεν έχει παίχτες ποιοτικούς για τη β Εθνική να κάνουν την ατομική ενέργεια...να δώσουν μια κάθετη μπαλιά...

Προπονητής: συγνώμη ρε φιλαράκι...αλλά έτσι κάνω κ γω τον προπονητή...και παίρνω για βοηθούς nakos και pasiopulo....συγνώμη κύριε Πομς ...τι πιο λίγο θα έκανε σε πούμε ο....βαζακας;...γιατί ο τρόπος παιχνιδιού δεν έπεισε κανέναν ότι γίνεται δουλειά μοντέρνα και όχι μια απ' τα ίδια κ χειρότερα....κανείς στο 87 αλλαγή το Νικόλια να κάνει ΤΙ;....τόσο ευχαριστημένος ήσουν από το θέαμα και την εικόνα;

Κοίτα μίστερ Πομς...είπες ότι το ρόστερ είναι πλήρες...κάνοντας αυτή τη δήλωση αναλαμβάνεις τις  ευθύνες ....που ίσως δεν σου αναλογούν  λόγω των παρταλιων που διοικούν....αφού την έκανες όμως είσαι κ συ μέσα στην κριτική....
Η εικόνα έδειξε ότι όχι μόνο δεν είναι πλήρες το ρόστερ ...ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΕΚΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΥ  ΔΕΝ ΠΡΕΠΡΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ.....εκτός κ αν έχεις χαμηλώσει τον πήχη και μας λες πάμε παιχνίδι με παιχνίδι που άμα συνεχίσει αυτό το θέαμα οι μισοί θάψουμε φύγει από εγκεφαλικά...και οι άλλοι μισοί θα φύγουν για μεταμόσχευση βολβού του ματιού

Πάμε και στους αγαπημένους μου

Διοίκηση:ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ(και ζητώ συγνώμη από τους κώλους)

Ανεπροκοποι όσο δεν πάει ..μπεχατζηδες...αρπακτικά...κανονικά παράσιτα

Βγήκαν σε έκτακτη συνέντευξη...να πουν τι;...ότι νερό ακούνε κ νερό δεν βλέπουν....και είναι απογοητευμένοι που οι φίλαθλοι δεν έχουν αγκαλιάσει την προσπάθειά τους....

Οι παράγοντες παράσιτα...που περίμεναν 31 Αυγούστου και 15 Σεπτεμβρίου τους ελεύθερους που ξέμειναν...και καλά επειδή περίμεναν πρώτα μήπως πουλήσουν....αλλιώς θα τις είχαν κάνει τις μεταγραφές νωρίτερα(Ε;).....οι άνθρωποι πουλάω δεν πουλάω....οι άνθρωποι Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΔΕΟΝΤΑΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ

Είστε παράσιτα...για αυτό και δεν είναι τυχαίο ότι κανείς δεν θέλει να έχει είτε χορηγικες είτε άλλες σχέσεις μαζί σας

Κόψατε τον ομφάλιο λώρο το 2012....ασεβεστατα...απέναντι σε επιχειρηματίες που είχαν ψηθεί να μπούνε στα πράγματα....μόνο κ μόνο για να μπορεί να ΤΡΩΕΙ Η ΑΓΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΝΕ ΤΡΕΙΣ ΜΑΣΕΛΕΣ....και τώρα θέλετε να συνεχίσετε να τρώτε....αλλά να καλύψουν οι επιχειρηματίες αυτοί το κόστος της προσπάθειά σας

ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ( και με τους ηλίθιους που είχατε ως ακροατές....μονόλογο τύπου)....ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΑΤΟΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΤΕ...ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΑΣΕΒΕΙΣ ...ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ....ΘΡΑΣΥΤΑΤΟΙ....

είστε καταστροφείς....και έχετε χάσει την έξωθεν καλή μαρτυρία εδώ κ πολύ καιρό για αυτό και δεν πρόκειται τσακιστι Φράγκο να πάρετε από αυτούς που ασεβεστατα πετάξατε απ' έξω το 2012...

Αποσυνδεδεμένος fon7

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 26.038
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα-Nίκη Βόλου 3η αγωνιστική
« Απάντηση #56 στις: Κυρ 06 Οκτ 2024 21:05 »
#thankyou
Διοίκηση, παίκτες και προπονητικό team αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν τον κόσμο του ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος για ακόμη μία φορά στάθηκε στο πλευρό της ομάδας δημιουργώντας μια μοναδική ατμόσφαιρα στις κερκίδες των Ζωσιμάδων.
⚪️🔵
Μπορεί το αποτέλεσμα να μην ήταν αυτό που επιθυμούσαμε όλοι, αλλά το σίγουρο είναι πως με τέτοια ατμόσφαιρα και όλους ενωμένους σαν μια οικογένεια στο τέλος θα καταφέρουμε να πετύχουμε τον στόχο μας.🙌
#pasgiannina #pasgianninafc #pas

PAS Giannina FC

Αποσυνδεδεμένος fon7

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 26.038
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα-Nίκη Βόλου 3η αγωνιστική
« Απάντηση #57 στις: Κυρ 06 Οκτ 2024 21:10 »

Συνδεδεμένος vaggelis

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.770
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα-Nίκη Βόλου 3η αγωνιστική
« Απάντηση #58 στις: Κυρ 06 Οκτ 2024 21:11 »
Ο κόσμος έδωσε το παρόν σήμερα. Η μικρή είχε πολύ κόσμο και όσο μπορούσαν έσπρωχναν την ομάδα. Η ομάδα ήταν απούσα όμως και δεν έκανε το καθήκον της.

Συνδεδεμένος Mpakoulieros

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.599
    • Προφίλ
    • http://i.imgur.com/Eg6L7Ne.png
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα-Nίκη Βόλου 3η αγωνιστική
« Απάντηση #59 στις: Κυρ 06 Οκτ 2024 22:00 »
Δεν πήγα στο γήπεδο ως εκ τούτου δεν είδα τον αγώνα.

Από ότι διαβάζω όμως αλλά και από αυτά που έχω δει στους τέσσερις σοβαρούς αγώνες που δώσαμε σε πρωτάθλημα και κύπελλο, δεν έχουμε καμία φοβερή ομάδα που θα ανέβει τραίνο. Όπως αυτή του 2010-2011 ή του 2019-2020. Επιπλέον έχουμε δύο σοβαρούς αντιπάλους.

Έτσι όπως βλέπω αυτή τη στιγμή τα πράγματα δεν μπορούμε να περάσουμε τη λάρισα. Μπορεί να βγούμε δεύτεροι αλλά τι νόημα έχει;

Βέβαια είμαστε ακόμη στην αρχή, το πρωτάθλημα έχει πάρα πολύ δρόμο, η ενίσχυση το Γενάρη είναι πιθανή, ενώ λάρισα και γριές δεν είναι τίποτα υπερομάδες. Στο ίδιο καζάνι βράζουμε με τη λάρισα να εμφανίζεται πιο ουσιαστική.

Κακά τα ψέματα, το θέλουν και πιο πολύ. Εμείς εδώ ακόμη βρίζουμε τον παναγιωτάκη, δικαιολογημένα για τα περσυνά λιγότερο δικαιολογημένα για τα φετινά.

Βγαίνουν, δίνουν συνέντευξη τύπου ότι θέλουν στήριξη από κόσμο και χορηγούς και άλλος λέει ότι είναι ο καυμενάκης από πίσω, άλλος ότι ρίξανε φέσια πριν δεκαπέντε χρόνια άλλος ότι του τη ζήτησαν την ομάδα αλλά ζητάει πολλά...

Παιδιά δεν γίνεται να πάμε έτσι μπροστά. Βγήκαν είπαν πουλάνε κανείς δεν φάνηκε να ενδιαφέρθηκε σοβαρά, όπως ο συγχωρεμένος ο πατέρας τους, που έδωσε και συνέντευξη τύπου, δηλώνοντας παρών, όταν είχε υπαναχωρήσει ο δικηγόρος.

Τι να κάνουμε τώρα; Θα μου πείτε, εσύ τους θέλεις; Όχι θα σας πω αλλά κοιτώντας τριγύρω δεν νομίζω ότι είναι χειρότεροι από τους προέδρους της λάρισας και της γριάς. Αυτό είναι το πρωτάθλημα, αυτοί οι ποδοσφαιριστές, αυτοί οι διοικούντες...

Στο διά ταύτα. Χωρίς ενότητα και βοήθεια δεν θα τα καταφέρουμε. Θα ανέβουν οι χωρικοί του κάμπου απλά γιατί το θέλουν πιο πολύ και είναι πιο διψασμένοι.

Έχουμε πιθανότητες να τους χτυπήσουμε; Ναι, ίσως έχουμε. Αλλά προϋπόθεση είναι η ενότητα και η συστράτευση, που πολύ δύσκολα θα επιτευχθούν υπό τις παρούσες συνθήκες.

Επίσης επειδή διαβάζω διάφορα, του στυλ να ανέβουμε και να πουλήσουν οι αφοί. Προσωπικά δεν το πιστεύω ότι υπάρχει τέτοια πιθανότητα. Επίσης με τα μέχρι τώρα δεδομένα, εκτιμώ ότι δεν θα αφήσουν την ομάδα ακόμη και αν δεν ανέβουμε φέτος.

Επομένως ας δώσουμε τον αγώνα μας φέτος και βλέπουμε τι θα γίνει.
« Τελευταία τροποποίηση: Κυρ 06 Οκτ 2024 22:04 από Mpakoulieros »
Ο Π.Α.Σ. ανήκει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά αφηγήματα!

Αποσυνδεδεμένος nakos

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.141
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα-Nίκη Βόλου 3η αγωνιστική
« Απάντηση #60 στις: Κυρ 06 Οκτ 2024 22:54 »
Μπακ,δεν μπορούμε φίλε να κλείνουμε τα μάτια,πως να το κάνουμε;
Ναι συστράτευση να χτυπήσουμε την κατηγορία. Είπες δεν ήσουν μέσα,δεν είδες...τι να δεις;φίλε ούτε σε τοπικό Γ δεν έχω δει αυτό που είδα σήμερα.
Το ξανακάνει και παλαιότερα επί Πετράκη με το τζημοπουλο να την φουσκώνει από την περιοχή μας ....
Δεν είναι ποδόσφαιρο,δεν έχεις καμία τύχη με αυτό.Αυτο το κάνουμε και εσύ και εγώ και ο βαζακας όπως είπε ο φίλος πιο πάνω.

Να στηρίξεις,ναι. Όχι μόνο στήριξε ο κόσμος ,δε γκρινιάξε, έσπρωξε. Αν γίνει άλλη μια φορά όμως,τέλος.  Απειλησαμε μετά το 80 που έβαλε το Λέο που μπορεί να κρατήσει τη μπάλα στα πόδια και να γυρίσει πρόσωπο στην εστία και μετά το 85 που μπήκε ο Νικόλαος.

Η εμμονή στο λάθος είναι που θα μας βγάλει γρήγορα από το στόχο. Ο προπονητής λέει παίξαμε σωστά!!!!! Αλλά ήμασταν άτυχοι! ( Μόνο στο δοκάρι). Αν λοιπόν στον παγκο καθόταν ο Στάικος πχ θα είχε γίνει της Πόπης....τώρα που λέγεται πομς τπτ.

Η ομάδα έχει τρομερές αδυναμίες. Δεν έχει αριστερό Μπακ,δύο χαφ και ένα τουλάχιστον εξτρέμ.

Αν είναι να ξαναδούμε αυτό το πράγμα,καλύτερα να μπουν λωλης,Κύρκος,Νικόλας,δεν ξέρω και ο Άγγλος και να προσπαθήσει να παίξει ορθολογικά.

Αυτά όμως μαθαίνονται το καλοκαίρι...
Καθόλου αισιόδοξος δεν ειμαι

Αποσυνδεδεμένος ahpas

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 609
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα-Nίκη Βόλου 3η αγωνιστική
« Απάντηση #61 στις: Κυρ 06 Οκτ 2024 23:35 »
Ο πομς στο ινσταγραμ του έχει βάλει το δοκάρι που είχαμε και γράφει σήμερα είμαστε άτυχοι.Μαλλον μας δουλεύει όπως ο παναγιωτακης

Αποσυνδεδεμένος serifis1980

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 976
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα-Nίκη Βόλου 3η αγωνιστική
« Απάντηση #62 στις: Κυρ 06 Οκτ 2024 23:54 »
Νταξ η ομάδα σήμερα δεν έπαιξε κάτι ιδιαίτερο,  μόνοι μας δε βάλαμε γκολ. Με γιομες παιχνίδι δε γίνεται και ο μόνος λόγος που μπορώ να βρω ήταν το φορτωμένο κέντρο της Νίκης και την απουσία δικών μας παικτών εκεί για μετάβαση.
Η κριτική είναι για μένα είναι υπερβολική. Ούτε και μένα μου άρεσε ο τρόπος παιχνιδιού, ήταν εκνευρίστηκα επαναλαμβανόμενος αλλά μέχρι εκεί. Κακό παιχνίδι.

Αποσυνδεδεμένος antreas

  • Jr. Member
  • **
  • Μηνύματα: 57
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα-Nίκη Βόλου 3η αγωνιστική
« Απάντηση #63 στις: Δευ 07 Οκτ 2024 00:11 »
Μετά το τέλος της 3ης αγωνιστικής θα κάνω τη κριτική μου και όποιος θέλει με διορθώνει ή συμφωνεί μαζί μου.

Η ομάδα δε μπορεί να παράξει ποδόσφαιρο λόγω λάθους στο μεταγραφικό σχεδιασμό.Καπιοι το γράφουν και στο site  της ομάδας για το Λέο.
Θα συμφωνήσω και θα πω ότι δεν έπρεπε να πάρουμε δυο φορ σαν τον Ματζη -Σεποβιτς.Οχι γιατί είναι κακοί αλλά είναι μη αποδοτικοί με βάση τα στοιχεία της ομάδας μας.

Η ομάδα έπρεπε να αρχίζει και να τελειώνει στο Λέο που μπορεί να κινηθεί και στο χώρο και μπορεί να κάνει τη διαφορά στη β Εθνική.Το έχει αποδείξει άλλωστε.Δεν είναι τυχαίο όλα αυτά τα χρόνια ο Πετράκης έπαιζε χωρίς καθαρό φορ και έφερνε επιτυχίες.
Τα συμβόλαια αυτών των δύο που μάλλον είναι βαριά έπρεπε να δωθουν σε δημιουργικά χάφ.Μονο έτσι θα μπορούσε να αποδόσει η ομάδα και να παράξει ποδόσφαιρο..
Αυτή τη στιγμή ο σχεδιασμός της ομάδας είναι ( να πάει η μπάλα μπροστά με κάποιο τρόπο και να βάλουν γκολ οι Μαντζης -Σεποβιτς) Αυτό ο Γιαννάκης που τον θεωρώ αξιόλογο δημοσιογράφο το θεωρεί πλάνο του προπονητή.ελεος.

Επιτρέψτε μου να πω γιατί έχουμε δει καλή μπάλα τα τελευταία 10 χρόνια αυτό είναι μια μλκια και μισή.

Δεν θα αποδόσει ΠΟΤΈ η ομάδα έτσι.Συνεχεια θα βλέπουμε αυτά τα γιοματα...

Συνδεδεμένος vaggelis

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.770
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα-Nίκη Βόλου 3η αγωνιστική
« Απάντηση #64 στις: Δευ 07 Οκτ 2024 00:41 »
Για εμένα η ομάδα έδειξε ότι δεν μπορεί να παίξει μπάλα. Δεν υπάρχει ούτε ένας ποιοτικός παίκτης στο κέντρο να πάρει μπάλα και να δημιουργήσει κάτι. Προφανώς ο Πομς το έχει δει αυτό, για αυτό δίνει εντολή η μπάλα να πηγαίνει κατευθείαν μπροστά. Τα σέντερ φορ όμως δε γίνεται να κατεβάζουν μπαλιές από 60-70 μέτρα και να φτιάχνουν και φάσεις μόνοι τους. Το άλλο που έχει δει ο Πομς είναι το πρόβλημα στην άμυνα. Είδε από την αρχή ότι έχουμε πρόβλημα στο κέντρο της άμυνας για αυτό παίζει με 3 στόπερ, μπας και σώσει τίποτα. Με τις αλλαγές που έκανε πιο πολύ μπέρδευε την ομάδα, παρά τη βοηθούσε. Αν δε ρισκάρει σε παιχνίδι στην έδρα σου που είσαι 0-0, πότε θα το κάνει ? Άμα χρειαζόμαστε 3 στόπερ για να μαρκάρουμε τους επιθετικούς της Νίκης, τότε με την ΑΕΛ θα βάλουμε 4-5 ? Βλέπω ότι η ομάδα δυσκολεύεται να κάνει βασικά πράγματα μέσα στο γήπεδο και αυτό με στεναχωρεί και με ανησυχεί πολύ.

Αποσυνδεδεμένος christos

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.725
  • ΠΑΣ...γιατί κάποια πράγματα μένουν πάντα ίδια...
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα-Nίκη Βόλου 3η αγωνιστική
« Απάντηση #65 στις: Δευ 07 Οκτ 2024 09:23 »
Ειδα τις φασεις ( εδω γελαμε ) στην ιστοσελιδα του Super fm. Ειδα λοιπον καμια 25αρια επαγγελματιες ποδοσφαιριστες να μην μπορουν ( πλην της ΑΔΙΑΝΟΗΤΗΣ και ΑΣΥΓΧΩΡΗΤΗΣ ευκαιριας μας στις καθυστερησεις ) να κανουν ΜΙΑ επιθεση, ΕΝΑΝ συνδιασμο και ΕΝΑ τελειωμα της προκοπης! Παιζει να ηταν το χειροτερο ματς στους Ζωσιμαδες εδω και 20 χρονια…
Απο εκει και περα , ο Πομς γνωριζει πολυ καλα την αμπαλοσυνη των χαφ και γενικα του αξονα μας. Και γι’αυτο ειχε επιλεξει εως τωρα τις γρηγορες επιθεσεις - αν ειναι δυνατον της μιας επαφης- και την αμεση μεταφορα της μπαλας προς τα εμπρος. Απο την στιγμη που δεν μπορουμε να χτισουμε επιθεσεις, να κυκλοφορησουμε την μπαλα και να κανουμε μια γα@@@@νη ντριπλα, ας την μετεφερουμε με οποιονδηποτε τροπο μπροστα και…βλεπουμε🤪.
Εχθες ομως με τους δυο σεντερ φορ μπροστα , το 5(ελεος)-3-2 και το σκαπετημα της μπαλας μπροστα και ‘’ ο,τι κατσει’’, το τερματισε,  ξεπερνωντας ακομη και το εκτρωμα Πετρακη την χρονια που πεσαμε.😩
ΟΛΑ λαθος τα εκανε. Δυστυχως. Συστημα, τακτικη προσεγγιση, προσωπα, αλλαγες.😔
Οσο για την συνεχεια, με αυτα που βλεπουμε μεχρι ωρας, εξακολουθω να πιστευω τα οσα ειχα γραψει μετα τις τελευταιες μεταγραφες και πριν ξεκινησει καν το πρωταθλημα.
Θα σωθουμε ευκολα μπαινοντας στα play off αλλα ουδεποτε θα διεκδικησουμε σοβαρα ανοδο. Επαναλαμβανω, μεχρι ωρας.Αν αλλαξει κατι αργοτερα, θα επανελθω.
Αλλωστε τι παραπανω να περιμενει κανεις οταν η προετοιμασια γινεται χωρις να μπορει ο προπονητης να κανει ενα διτερμα της προκοπης, οταν οι μισοι παικτες που ειχενα ειναι για Γ Εθνικη ( και παρακατω) και αταλαντοι νεαροι, και οταν ακομα το ροστερ εχει βασικοτατες ελλειψεις.😡
Αυτα…

Υ.Γ.1.  Το παραδοξο ειναι οτι τους δυο παικτες ( Κυρκο και Αζιζ) που θεωρητικα θα μπορουσαν να δωσουν μια ποιοτητα στο κεντρο, δεν τους βλεπει καν . Θεωρω οτι θα επρεπε να ερωτηθει γι’αυτο.😳

Υ.Γ.2.  Ξανακανω ( μεταξυ σοβαρου και αστειου) το ερωτημα που εκανα οταν ειδα την φωτογραφια του Αζιζ στους Ζωσιμαδες, με το βγαλμενο φρυδι, το μαλλι κομμωτηριου ,και το outfit Dean & Dan.🫣
Σιγουρα το παιδι αυτο δεν ειναι o ερασιτεχνης ποδοσφαιριστης/DJ/Μοντελο/ PR Manager σε club Αζιζ, διδυμος αδερφος του ‘’ κανονικου’’ επαγγελματια ποδοσφαιριστη προερχομενου απο την Αρσεναλ Αζιζ, που ηρθε πλαστογραφωντας τα χαρτια του αδερφου του ; 🤣
Παντως δηλωνω οτι την μερα που θα κανει το ‘’μεγαλο’’ ματς, και μετα το γκολ που θα βαλει θα ερθει στην καμερα και θα κανει κωλοδαχτυλο ( οχι το κλασσικο, το εγγλεζικο με τα δυο δαχτυλα☺️) << this is for Christos >>, θα το δεχτω αδιαμαρτυρητα…

Αποσυνδεδεμένος PASiopulo

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.340
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα-Nίκη Βόλου 3η αγωνιστική
« Απάντηση #66 στις: Δευ 07 Οκτ 2024 09:32 »
Αν η ομάδα παίξει άλλο ένα παιχνίδι με αυτόν τον τρόπο το γήπεδο θα αδειάσει.

Ούτε αυτοί με τα διαρκείας δεν θα ξαναπατήσουν για να δούν την επιστροφή της ομάδας του Πετράκη τη χρονιά που πέσαμε.
Τότε όμως ήμασταν η χειρότερη ομάδα της κατηγορίας δεν ήμασταν διεκδικητές τίτλου που είμαστε τώρα.
μιά χαρά παίχτες έχουμε να παίξουν την μπάλα κάτω.
Νικολιάς, Λεο, Αθανασίου, Κύρκος, Λώλης και Αζιζ (με ερωτηματικό) .... πέντε ή έξι το σύνολο που παίζουν την μπάλα κάτω και σιγά τη δυσκολία που θα είχαν με τη Νίκη Βόλου

ποιοί από αυτούς ήταν στην αρχική εντεκάδα χθες ?.... ΚΑΝΕΙΣ

το σύστημα και ο τρόπος παιχνιδιού είναι καθαρά επιλογή του προπονητή

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΣ

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 917
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα-Nίκη Βόλου 3η αγωνιστική
« Απάντηση #67 στις: Δευ 07 Οκτ 2024 09:48 »
Να ασκουμε παντως κριτικη στον προπονητη για τις επιλογες που κανει, για μενα ειναι αδιανοητο. Αλχημειες προσπαθει να κανει ο ανθρωπος για να αντιπαραθεσει μια αξιοπρεπη τουλαχιστον ομαδα καθε αγωνιστικη βασει των εναλλακτικων που διαθετει.Για μενα χαρα στο κουραγιο του και μπραβο του που προσπαθει να εμψυχωνει την ομαδα με τις δηλωσεις του. Εγω στη θεση του εχοντας μονο δεκατρεις παικτες να προπονω ολο το καλοκαιρι,θα την ειχα κοπανησει κι ολας απο νωρις. Το οτι δεν ζητησε αλλες μεταγραφες και ενισχυσεις το εκανε γιατι ηξερε οτι δεν μπορει να περιμενει ουσιαστικη στηριξη απ τη διοικηση.Επαναλαμβανω παντως οτι μ αυτους που εχουμε ειμαστε υποχρεωμενοι να παλεψουμε μεχρι τελους. Ειναι πολυ νωρις ακομα για βιαστικα συμπερασματα. Το ταμειο θα γινει στο τελος. Υγ Απο πιτσιρικας θυμαμαι παντως οτι εδω σ αυτη την ομαδα ,ολοι καναμε τους προπονητες.Το χθεσινο ματς ηταν πολυ δυσκολο και το ειχα επισημανει πολλες φορες παραπανω, για πολλους λογους. Τα χειροτερα πραγματα ομως για καποιον ανθρωπο κι οχι μονο για την μπαλα , ειναι η ελλειψη υπομονης και ψυχραιμιας. Ο πανικος ειναι παντα και παντου ο χειροτερος συμβουλος και δεν χρειαζεται τωρα. Αυτο θα το δουμε ολοι μας την Κυριακη που θα ειμαστε παλι πρωτοι.Σκοτωμος θα γινει μεχρι τελους και ειναι φυγομαχια να το βαζουμε απο τωρα κατω.

Αποσυνδεδεμένος tr7

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 610
    • Προφίλ
    • BLUE BULL
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα-Nίκη Βόλου 3η αγωνιστική
« Απάντηση #68 στις: Δευ 07 Οκτ 2024 10:21 »
Η ξενερα από χθες είναι απίστευτη! Τι να περιμένεις τώρα για το επόμενο όταν δεν μπορέσαμε να απειλήσουμε την Νίκη Βόλου στην έδρα μας ουσιαστικά???
Αυτές τις ομάδες μπαίνεις και τις πατάς στο λαιμό από την αρχή, κάνεις το 2-0 και κάπου εκεί αφήνεις το γκάζι κάπως...
Εμείς τι κάναμε χθες??
Να ήταν τυχαίο το χθεσινό??.....

Αποσυνδεδεμένος mandrakoukos

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.418
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα-Nίκη Βόλου 3η αγωνιστική
« Απάντηση #69 στις: Δευ 07 Οκτ 2024 10:29 »
Απο πιτσιρικας θυμαμαι παντως οτι εδω σ αυτη την ομαδα ,ολοι καναμε τους προπονητες.

Τι εννοείς; Ξέρεις τι έχω κάνει εγώ στο τιμόνι του ΠΑΣ στο FM:pashat:

Αποσυνδεδεμένος antreas

  • Jr. Member
  • **
  • Μηνύματα: 57
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα-Nίκη Βόλου 3η αγωνιστική
« Απάντηση #70 στις: Δευ 07 Οκτ 2024 10:36 »
Να ασκουμε παντως κριτικη στον προπονητη για τις επιλογες που κανει, για μενα ειναι αδιανοητο. Αλχημειες προσπαθει να κανει ο ανθρωπος για να αντιπαραθεσει μια αξιοπρεπη τουλαχιστον ομαδα καθε αγωνιστικη βασει των εναλλακτικων που διαθετει.Για μενα χαρα στο κουραγιο του και μπραβο του που προσπαθει να εμψυχωνει την ομαδα με τις δηλωσεις του. Εγω στη θεση του εχοντας μονο δεκατρεις παικτες να προπονω ολο το καλοκαιρι,θα την ειχα κοπανησει κι ολας απο νωρις. Το οτι δεν ζητησε αλλες μεταγραφες και ενισχυσεις το εκανε γιατι ηξερε οτι δεν μπορει να περιμενει ουσιαστικη στηριξη απ τη διοικηση.Επαναλαμβανω παντως οτι μ αυτους που εχουμε ειμαστε υποχρεωμενοι να παλεψουμε μεχρι τελους. Ειναι πολυ νωρις ακομα για βιαστικα συμπερασματα. Το ταμειο θα γινει στο τελος. Υγ Απο πιτσιρικας θυμαμαι παντως οτι εδω σ αυτη την ομαδα ,ολοι καναμε τους προπονητες.Το χθεσινο ματς ηταν πολυ δυσκολο και το ειχα επισημανει πολλες φορες παραπανω, για πολλους λογους. Τα χειροτερα πραγματα ομως για καποιον ανθρωπο κι οχι μονο για την μπαλα , ειναι η ελλειψη υπομονης και ψυχραιμιας. Ο πανικος ειναι παντα και παντου ο χειροτερος συμβουλος και δεν χρειαζεται τωρα. Αυτο θα το δουμε ολοι μας την Κυριακη που θα ειμαστε παλι πρωτοι.Σκοτωμος θα γινει μεχρι τελους και ειναι φυγομαχια να το βαζουμε απο τωρα κατω.

Το ρόστερ είναι αρκετά καλό για τα δεδομένα της κατηγορίας.Ας αφήσουμε τη καραμέλα αυτή.Το πρόβλημα μας είναι το βαθος.
Αυτό το σιχαμα που είδαμε χτες γιατί πήγα γήπεδο και μπορώ να κρίνω είναι ευθύνη του Πομς καθαρά.

Αποσυνδεδεμένος davelis

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.470
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα-Nίκη Βόλου 3η αγωνιστική
« Απάντηση #71 στις: Δευ 07 Οκτ 2024 10:40 »
Συμφωνάω με τα προηγούμενα, ήμασταν γα τα μπάζα.
Δεν υπάρχει κέντρο, ενας να πάρει την μπάλα από τα μπακ, να γυρίσει φάτσα στο αντίπαλο μισό και να ανοίξει το παιχνίδι. (Δυο έπρεπε, αλλά δεν χέουμε ούτε μισό)

Να επισημάνω και κατι άλλο
Αυτος ο Μπακαδήμας ρε φίλε είναι κίνδυνος - θάνατος. Τί τον βγάζει;

Αυτά Προχωράμε

Αποσυνδεδεμένος serifis1980

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 976
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα-Nίκη Βόλου 3η αγωνιστική
« Απάντηση #72 στις: Δευ 07 Οκτ 2024 11:30 »
Για καθίστε λίγο ρε σεις. Το ότι κέρδισε η ομάδα το Κεραμίδι και τη γριά την κάνει υπερομάδα? Σφαλιάρα έφαγε με τη. Παναχαϊκή, σφαλιάρα έφαγε και χθες.
Να θυμηθώ τι γινόταν στις πρώτες αγωνιστικές με Γιαννικη? Τα ξεχάσατε εδώ μέσα τα γλέντια από Εργοτέλη τότε το 2019? Η ομάδα πήρε μπροστά μετά από 4-5 αγωνιστικές.
Το ίδιο ισχύει για τα τυριά! Που είχαν εξαρχής στόχο μονό την άνοδο. Σε μας ο στόχος ήταν παιχνίδι με παιχνίδι και η άνοδος κάπου στην άκρη του κάδρου. Πριν ένα μήνα ήμασταν demi για playoff και τώρα χάθηκε η γη κάτω από τα πόδια μας? Έλεος δηλαδή. Αυτούς έχεις, αυτό παίζεις. Δεν υπάρχει τεχνική σε αυτή την κατηγορία, ούτε ωραίο ποδόσφαιρο. Η Νίκη χθες είχε συνοχή από το κέντρο και πίσω. Αν έμπαινε γκολ στο 1ο ημίχρονο θα είχανε χάσει τα αυγά και τα πασχαλιά. Δε μπήκε, το σπαταλησαμε και κάπου εκεί άρχισε το άγχος των 3 βαθμών για μας. Αν ορθολογικά παίξαμε, γιατί δε ξέρω. Δεν υπήρχε λόγος. Το ότι δεν έχουμε παίκτες να παίξουν ορθολογικά είναι άλλο κομμάτι.
Εγώ είδα μια ομάδα με πολλά ατομικά λάθη και όχι ομάδα που δεν είχε πλάνο.
Δε μπορείς να περιμένεις από το Λούπα πχ να βγάλει σέντρα με δύο παίκτες πάνω του. Δεν είναι τεχνίτης

Αποσυνδεδεμένος PASiopulo

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.340
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα-Nίκη Βόλου 3η αγωνιστική
« Απάντηση #73 στις: Δευ 07 Οκτ 2024 11:37 »
Πως να μην γίνονται λάθη έτσι όπως παίζαμε με 30 μέτρα μπαλιές πέρα δώθε.

Δεν είχαμε κέντρο γιατί δεν προσπαθήσαμε από το κέντρο. Δέκα λεπτά μπάλα παίξαμε στην αρχή που τους κλείσαμε στην περιοχή και μετά πετάγαμε την μπάλα στο γάμο του καραγκιόζη.

Ο Μπακαδήμας που είναι ο πιό άτεχνος παίχτης της ομάδας είχετις πιό πολλές επαφές με την μπάλα και έκανε τις μισές σέντρες του παιχνιδιού.

Και εντάξει δεν έχεις κέντρο, πλαινούς δεν έχεις να παίξεις? .... με Σόρια και Αθανασίου και Νικολιά άιντε και με Ρίντερ δεν μπορείς να κατεβάσεις μπάλα και να κάνεις ρε αδερφέ σέντρα σωστή με αυτούς από πιό μπρόστα, όχι με τον Μπακαδήμα από τριάντα μέτρα πίσω. Έχετε δεί ποτέ καμιά σοβαρή ομάδα να παίζει έτσι?

Συνδεδεμένος Mpakoulieros

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.599
    • Προφίλ
    • http://i.imgur.com/Eg6L7Ne.png
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα-Nίκη Βόλου 3η αγωνιστική
« Απάντηση #74 στις: Δευ 07 Οκτ 2024 11:50 »
Προσπαθώ να θυμηθώ τη χρονιά 2010-11, τότε που ανέβηκαν 5 ομάδες στις 18. Σκεφτείτε μόνο το βαθμό δυσκολίας που υπάρχει φέτος.

Ήταν νομίζω ένα ματς με Ιωνικό στα Γιάννινα περίπου στο ίδιο στυλ και νομίζω την ίδια περίοδο.

0-0 χωρίς να κάνουμε ουσιαστική φάση.

Βέβαια τότε απαγορευόταν να σηκωθεί η μπάλα και η όλη προσπάθεια γινόταν από τον άξονα, με πενιχρά αποτελέσματα.

Το 0-0 δεν είναι καταστροφή. Απογοητευτικό είναι ότι δεν φαίνεται να παίζουμε μπάλα.
Ο Π.Α.Σ. ανήκει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά αφηγήματα!