Αποστολέας Θέμα: ΠΑΣ Γιάννινα-Καμπανιακός 5η αγωνιστική  (Αναγνώστηκε 2089 φορές)

Αποσυνδεδεμένος fon7

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 26.036
    • Προφίλ
Συνεχίζουμε στο πρωτάθλημα και ενώ έχουν ήδη πέσει οι πρώτες σφαλιάρες ενώ ακόμα φοράμε τα καλοκαιρινά μας.Δεν ξέρω πραγματικά τι μπορεί να πιστεύει ο πιο αισιόδοξος ΠΑΣολές που υπάρχει στον ντουνιά.Για τους υπόλοιπους λίγο πολύ μπορώ να το φανταστώ.
Το παιχνίδι σε ακατάλληλη ώρα φυσικά.Ένα από τα δυνατά brand names της κατηγορίας παίζει Παρασκευή.Μετά θέλουν αναβάθμιση προιόντος να πούμε.Μιλάμε για σούργελα.10 αγώνες όλοι και όλοι και δεν μπορούν να τους χωρέσουν στο Σου Κου.Πραγματικά άθλιο πρωτάθλημα.

Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2024,στις 17:00.

Αποσυνδεδεμένος fon7

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 26.036
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα-Καμπανιακός 5η αγωνιστική
« Απάντηση #1 στις: Τρι 15 Οκτ 2024 18:18 »
ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΜΕ ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟ

Η Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την έναρξη διάθεσης των εισιτηρίων για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League 2 Ελλάδας 2024-25 κόντρα στoν Καμπανιακό στο Ε.Σ.Ι. «Οι ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ», την Παρασκευή (18/10) και ώρα 17.00.

Για τον εν λόγω αγώνα θα ισχύσουν οι κάτωθι τιμές εισιτηρίων, τα οποία και θα πωλούνται ηλεκτρoνικά μέσω του more.com καθώς και στα εκδοτήρια στα γραφεία της Π.Α.Ε. στο ΠΕΑΚΙ καθώς και σε αυτό στο ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ:

ΘΥΡΕΣ 3-4-6 -> 15€

ΘΥΡΑ 9 -> 10€

ΘΥΡΑ 3VIP -> 25€

ΘΥΡΑ 5 GOLD -> 35€

Παιδικά έως 16 ετών (ημ. γεννήσεως 2008 και μετά) για τις θύρες 3-4-6-9 -> 5€

Το ωράριο λειτουργίας του τμήματος εισιτηρίων θα είναι:

ΤΡΙΤΗ έως ΠΕΜΠΤΗ από 10:00 έως 16:00 στα γραφεία της ομάδας στο ΠΕΑΚΙ και την ημέρα του αγώνα στα εκδοτήρια του Ε.Σ.Ι. «ΟΙ ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ» από τις 12:00 έως την έναρξη του αγώνα στις 17:00.

Tην ημέρα του αγώνα οι θύρες θα ανοίξουν στις 15:00 και η είσοδος στις κερκίδες του Ε.Σ.Ι. «Οι Ζωσιμάδες» θα πραγματοποιηθεί αποκλειστικά μέσω των μηχανισμών διέλευσης (τουρνικέ) και στην θύρα που αναγράφεται στο εκδοθέν εισιτήριο. Για τον λόγο αυτό παρακαλούμε για την έγκαιρη προσέλευση σας και προμήθεια των εισιτηρίων σας για την αποφυγή συνωστισμού και καθυστερήσεων κατά την είσοδο.

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ:

Για την είσοδο στο γήπεδο οποιουδήποτε θεατή, ανεξαρτήτως ηλικίας, απαιτείται έγκυρο, αριθμημένο και ονομαστικό εισιτήριο, πρόσκληση, εισιτήριο ανταλλαγής διαρκείας (εφεξής “Εισιτήριο”), το οποίο να αντιστοιχεί σε μία θέση καθήμενου θεατή. Απαγορεύεται η προσέλευση και παραμονή του θεατή σε θέση άλλη από εκείνη που αναγράφεται στο εισιτήριο του. Παρακαλούμε κρατήστε το εισιτήριο σας έως το τέλος του αγώνα.

Για την έκδοση του εισιτηρίου και για την είσοδο σας στο γήπεδο απαιτείται η συμπλήρωση του ονοματεπωνύμου και του αριθμού ΑΜΚΑ ή για όσους δεν έχουν ο αριθμός διαβατηρίου καθώς και η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου προκειμένου να γίνει ταυτοποίηση των στοιχείων σας.

Ανήλικοι κάτω των δεκατεσσάρων (14) ετών, πρέπει να συνοδεύονται από ενήλικο, το ονοματεπώνυμο του οποίου αναγράφεται στο εισιτήριο.

Απαγορεύεται η ανταλλαγή, μεταπώληση και η εν γένει διάθεση ή και εμπορία των Εισιτηρίων, καθώς και η προμήθεια εισιτηρίων για λογαριασμό τρίτων στο πλαίσιο εμπορικής δραστηριότητας.

Πριν ή κατά την είσοδο σας στο γήπεδο θα υποβληθείτε σε σωματικό έλεγχο, έλεγχο αποσκευών καθώς και κάθε άλλου αντικειμένου που φέρετε κατά την προσέλευση και είσοδο σας σε αυτό.

Ο χώρος της αθλητικής εγκατάστασης εποπτεύεται από ηλεκτρονικά μέσα παρακολούθησης και καταγραφής. Κατά της είσοδο-έξοδο ή παραμονή σας στο γήπεδο ενδέχεται να φωτογραφηθείτε, βιντεοσκοπηθείτε ή ηχογραφηθείτε, σύμφωνα με τα οριζόμενα στο Άρθρο 5 των Γενικών όρων στο γήπεδο.

Ο νόμιμος κάτοχος της θέσης του ονομαστικού εισιτηρίου, είναι υπεύθυνος για τυχόν φθορά της θέσης του.

Η Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966, διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει χωρίς προειδοποίηση τις ημερομηνίες, τις ώρες, το γήπεδο διεξαγωγής αγώνα, τους συμμετέχοντες και τις αγωνιστικές περιόδους.

Απαγορεύεται η εισαγωγή, κατά την είσοδο και παραμονή στην αθλητική εγκατάσταση, αντικειμένων που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για πράξεις βίας (πυροτεχνήματα, φωτοβολίδες, οινοπνευματούχα ποτά κλπ.). Ακόμα το προσωπικό ασφαλείας του γηπέδου έχει το δικαίωμα να σας απαγορεύσει την είσοδο ή να σας αποβάλει σε περίπτωση που βρίσκεστε σε κατάσταση μέθης και/ή παρενοχλείτε άλλα άτομα στην αθλητική εγκατάσταση. Επίσης απαγορεύεται οτιδήποτε επικίνδυνο ή ακατάλληλο ή κρίνεται ότι ενδέχεται να διαταράξει την ομαλή παρακολούθηση και ασφαλή διεξαγωγή των αγώνων, όπως ενδεικτικά και όχι περιοριστικά: α) όπλα, πυρομαχικά, εκρηκτικές ύλες, χημικούς ή εμπρηστικούς μηχανισμούς, δακρυγόνα, μαχαίρια, κοντάρια, ρόπαλα, ομπρέλες και γενικά κάθε αντικείμενο που μπορεί να προκαλέσει σωματικές βλάβες, β) ναρκωτικές ή άλλες απαγορευμένες ουσίες, γ) ποδήλατα, μοτοποδήλατα, πατίνια, δ) μπλουζάκια, καπέλα, τσάντες και άλλα αντικείμενα με ευκρινή εμπορικά σήματα εταιρειών καθώς και απομιμήσεις των προϊόντων της Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966, ε) πανό, πινακίδες, προκηρύξεις, φυλλάδια και εκδόσεις με δυσφημιστικό, προκλητικό ή άσεμνο περιεχόμενο καθώς και οποιοδήποτε έντυπο υλικό πολιτικού, εμπορικού ή διαφημιστικού περιεχομένου κ.α..

Σε περίπτωση συμμετοχή σας σε επεισόδια ή άλλες πράξεις και ενέργειες, όπως περιγράφονται ανωτέρω, οι οποίες δεν συνάδουν με τη φίλαθλη ιδιότητα και / ή αποτελούν δυσφήμιση για τον αγώνα, το άθλημα, την Π.Α.Ε. και τους αθλητές της, αυτή διατηρεί το δικαίωμα άμεσης απομάκρυνσης σας από το γήπεδο και / ή απαγόρευσης εισόδου από μελλοντικούς αγώνες.

Τα εισιτήρια δεν ανταλλάσσονται, το δε αντίτιμο τους δεν επιστρέφεται.

Η Π.Α.Ε. απαλλάσσεται πλήρως από κάθε ευθύνη για οποιαδήποτε τραυματισμό, καταστροφή, απώλεια, αστική ευθύνη των κατόχων-θεατών, που ενδέχεται να συνδέονται με την παρακολούθηση του αγώνα στο γήπεδο με οποιονδήποτε τρόπο, όπως και αν έχουν προκληθεί συμπεριλαμβανομένης της περίπτωσης να συνδέονται με οποιαδήποτε πράξη ή παράλειψη της Π.Α.Ε..

Η Π.Α.Ε. επιφυλάσσεται παντός δικαιώματος της σε περίπτωση που παραβείτε οποιονδήποτε από τους όρους, που περιγράφονται στο παρόν ή εμπλακείτε καθ’ οποιονδήποτε τρόπο σε μία από τις πιο πάνω ενέργειες και / ή πράξεις και ιδιαίτερα προς αποκατάσταση κάθε ζημίας, θετικής και αποθετικής, που αυτή θα υποστεί από τις ενέργειες, πράξεις και την εν γένει συμπεριφορά σας κατά την διάρκεια του αγώνα, συμπεριλαμβανομένων ενδεχόμενων φθορών που τυχόν προκληθούν στην θέση που κατέχετε καθώς και της δικαστικής επιδίωξης του ποινικού κολασμού αξιόποινων πράξεων, που τυχόν λάβουν χώρα πριν, κατά την διάρκεια και την λήξη του αγώνα.

Οφείλεται να τηρείτε τους όρους του παρόντος, καθώς και Γενικούς Όρους Εισόδου στο Γήπεδο, που εμφανίζονται στην ηλεκτρονική διεύθυνση και αναρτώνται στα εκδοτήρια του γηπέδου και στα επίσημα σημεία πώλησης εισιτηρίων της Π.Α.Ε..
pasgiannina.gr

Αποσυνδεδεμένος vaggelis

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.770
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα-Καμπανιακός 5η αγωνιστική
« Απάντηση #2 στις: Τρι 15 Οκτ 2024 23:22 »
Άντε ρε φύγετε από εδώ. Θέλετε και 10-15 ευρώ για το παιχνίδι με τον Καμπανιακό. Μετά το αποκρουστικό θέαμα που έχει προσφέρει η ομάδα στα φετινά παιχνίδια, τζάμπα πρέπει να το βάλει το εισιτήριο μπας και πάει κανένας στο γήπεδο. Ο κόσμος έχει κάνει αυτό που έπρεπε και ήταν παρών σε όλα τα παιχνίδια μέχρι τώρα. Η ομάδα δεν έχει κάνει το καθήκον της όμως.

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 21.790
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα-Καμπανιακός 5η αγωνιστική
« Απάντηση #3 στις: Πεμ 17 Οκτ 2024 14:45 »
Παράθεση
Παρασκευή 18 Οκτωβρίου, 2024
17:00. ΠΑΣ Γιάννινα v Καμπανιακός    TV: Monobala.gr
ΜΠΑΛΑΧΟΥΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ _ ΠΕΙΡΑΙΩΣ / ΠΑΝΟΥ ΠΑΝΤΕΛΗΣ _ ΦΛΩΡΙΝΑΣ / ΜΙΧΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ _ ΛΑΡΙΣΑΣ / ΜΠΟΥΡΟΥΖΙΚΑΣ ΘΩΜΑΣ _ ΛΑΡΙΣΑΣ / ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ _ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος pextempalla

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.145
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα-Καμπανιακός 5η αγωνιστική
« Απάντηση #4 στις: Παρ 18 Οκτ 2024 09:29 »
Άμα ξαναπαίξει με τον ίδιο τρόπο ο Πομς δε βλέπω πως μπορούμε να κερδίσουμε το παιχνίδι.
Το πιο πιθανό θα είναι να φάμε κι άλλη σφαλιάρα και να φύγει ο Καμπανιακός με διπλό.
Ερώτηση: Από που είναι αυτή η ομάδα ρε παιδιά που τόσα χρόνια δεν την έχω ξανακούσει;

Αποσυνδεδεμένος Black_Freighter

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 579
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα-Καμπανιακός 5η αγωνιστική
« Απάντηση #5 στις: Παρ 18 Οκτ 2024 10:16 »
Ερώτηση: Από που είναι αυτή η ομάδα ρε παιδιά που τόσα χρόνια δεν την έχω ξανακούσει;

Χαλάστρα

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΣ

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 917
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα-Καμπανιακός 5η αγωνιστική
« Απάντηση #6 στις: Παρ 18 Οκτ 2024 10:55 »
Ο Καμπανιακος Χαλαστρας εχει ξαναπαιξει στο μακρινο παρελθον στη Β εθνικη αλλα μετα εξαφανιστηκε απ το χαρτη παιζοντας για δεκαετιες στα τοπικα Θεσσαλονικης, αντε μεχρι Γ εθνικη καπου και που. Ο Μακεδονικος που μας διελυσε πριν απο πεντε μερες ,εχει και δυο συμμετοχες στην Α εθνικη τοτε τη δεκαετια του 80 και επεσε σε μπαραζ στημενο με τον Πανιωνιο το 1985,ενα χρονο μετα απο το δικο μας καραστημενο μπαραζ μ αυτη την @ου@τικη ομαδα που δωροδοκουσε τοτε τους παντες. Τελος παντων.Αυτα ανηκουν στο παρελθον. Σημερα το ματς φοβαμαι οτι παλι θα ειναι πολυ ζορικο και δεν φταιει μονο ο προπονητης γι αυτο. Φταινε πολλα που δεν ειναι επι του παροντος. Να εισαι ομως αναγκασμενος να κανεις πρωταθλητισμο με στοπερ απ το Α τοπικο Αθηνων και χωρις υπεροπλια στο κεντρο ,ειναι αδικο να τα χρεωνουμε ολα μονο σ εναν προπονητη που εχει κουτσαρει και ομαδα στο τσαμιονς λιγκ. Το μεγαλο του σφαλμα για μενα ειναι οτι δειχνει πολυ μεγαλη ανοχη και υπομονη στη διοικητικη ανεπαρκεια. Δεν εχει καμια λυση ο ανθρωπος.Δεν εχουμε παικτες ΠΟΥΘΕΝΑ. Λαγους απ τα καπελα προσπαθει να βγαλει σε καθε αγωνα.Καλη επιτυχια συνταυροι. Υγ Για τους συνταυρους που ειναι εκτος Ιωαννινων να γραψω οτι το ματς  μπορουν να το δουνε απ το site monompala,gr. Και παλι καλη επιτυχια συνταυροι.
« Τελευταία τροποποίηση: Παρ 18 Οκτ 2024 11:00 από ΠΑΣ »

Αποσυνδεδεμένος pextempalla

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.145
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα-Καμπανιακός 5η αγωνιστική
« Απάντηση #7 στις: Παρ 18 Οκτ 2024 12:12 »
Υγ Για τους συνταυρους που ειναι εκτος Ιωαννινων να γραψω οτι το ματς  μπορουν να το δουνε απ το site monompala,gr. Και παλι καλη επιτυχια συνταυροι.
Και εγώ όπως και πολλοί άλλοι που είμαστε ΕΝΤΟΣ Ιωαννίνων, μάλλον από το monoballa θα το δούμε.
Δε νομίζω να βρω την όρεξη να πάω να το δω ζωντανά κυρίως λόγω μέρας και ώρας.
Και βέβαια στο τσακ είμαι να τους ξαναδώ έστω και από την τηλεόραση όταν αποδείξουν ότι μπορούν να διεκδικήσουν άνοδο.
Άμα γκελάρουν και σήμερα, τότε τα ξαναλέμε στο μέλλον.....

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΣ

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 917
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα-Καμπανιακός 5η αγωνιστική
« Απάντηση #8 στις: Παρ 18 Οκτ 2024 12:18 »
Εχεις δικιο ρε φιλε pextempalla.Σωθηκαν τα κουραγια μας.

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΣ

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 917
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα-Καμπανιακός 5η αγωνιστική
« Απάντηση #9 στις: Παρ 18 Οκτ 2024 14:41 »
Αυτες τις ομαδες μπορεις να τις διασυρεις με δυο τροπους. Αν εχεις χαωδη διαφορα ποιοτητας να τους παιξεις 4-3-3 η 4-4-2 και να τους βαλεις πεντε γκολ για πλακα .Οταν ομως οπως συμβαινει τωρα δεν υπαρχει διαφορα ποιοτητας στα ροστερ, πρεπει οπωσδηποτε να τους παρεις το κεντρο να μην μπορουν να παρουν ανασα η με 4-5-1 [απαρχαιωμενο θα πουν καποιοι ] που στην αντεπιθεση γινεται αυτοματα 4-3-3 ,η με 4-2-3-1. Και ερωτω .Εχει ο προπονητης τους παικτες σ αυτες τις θεσεις να υποστηριξουν αυτα τα πραγματα;;;;;;;;;Ο ανθρωπος βλεπει τι διαθετει και αναγκαζεται να βαζει τρια στοπερ για να σωσει οτι σωζεται θυσιαζοντας ολα τ αλλα κι οτι βγει. Δυστυχως ανεξαρτητου αποτελεσματος σημερα, μακροπροθεσμα παιζοντας ετσι δεν παμε πουθενα. Αν ομως ειχαμε φετος δυο εμπειρα στοπερ τυπου Εραμουσπε και καποιον αλλο ,δανειζομε τον Ρισβανη που ειχε γραψει παλια κι ο christos και δυο παικτες καλους για την κατηγορια στο κεντρο που να μπορουν να κανουν τη διαφορα, περιπατο θα καναμε φετος μεσα-εξω. Αντ αυτων πηγαν και πηραν δυο φορ περιοχης εκ των οποιων ο ενας ειναι εντελως ανετοιμος απ οτι φαινεται που ο κοουτς δεν ξερει πως θα τους αξιοποιησει. Εξαιρετικος σχεδιασμος  και απ τον Παναγιωτη ,αλλα κι απ τους ανθρωπους του τεχνικου τιμ. Ουτε καν ενα αριστερο μπακ δεν φροντισαν να βρουν τρεις μηνες. Ουτε εναν απο Κιακο η Τσαουση εστω, δεν μπορεσαν να κρατησουν. Τι ψαχνουμε να βρουμε μετα;;;;;;;
« Τελευταία τροποποίηση: Παρ 18 Οκτ 2024 14:50 από ΠΑΣ »

Αποσυνδεδεμένος vaggelis

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.770
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα-Καμπανιακός 5η αγωνιστική
« Απάντηση #10 στις: Παρ 18 Οκτ 2024 16:55 »

Αποσυνδεδεμένος fadomas

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.076
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα-Καμπανιακός 5η αγωνιστική
« Απάντηση #11 στις: Παρ 18 Οκτ 2024 17:11 »
χαχαχχαχααχχααχχαχαχαχαχαχααχαχαχ

0-1

Αποσυνδεδεμένος vaggelis

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.770
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα-Καμπανιακός 5η αγωνιστική
« Απάντηση #12 στις: Παρ 18 Οκτ 2024 17:14 »
 :'( :'( :'(

Αποσυνδεδεμένος ΤΑΧΑΣ

  • Sr. Member
  • ****
  • Μηνύματα: 357
  • Γεννήθηκα ΠΑΣ και θα πεθάνω ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑ
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα-Καμπανιακός 5η αγωνιστική
« Απάντηση #13 στις: Παρ 18 Οκτ 2024 17:18 »
Ξεκολλατε ρεεεεεε,γαμω το στανιο σας!

Αποσυνδεδεμένος pextempalla

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.145
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα-Καμπανιακός 5η αγωνιστική
« Απάντηση #14 στις: Παρ 18 Οκτ 2024 17:18 »
Θα το διασκεδάσουμε και σήμερα....
Έχουμε τον Πάνο να γεμίζει από πίσω...

Αποσυνδεδεμένος vaggelis

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.770
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα-Καμπανιακός 5η αγωνιστική
« Απάντηση #15 στις: Παρ 18 Οκτ 2024 17:25 »
Αστεία η άμυνα στο γκολ. Πάνος δε κόβει ούτε με βαλέ.

Αποσυνδεδεμένος echo

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.003
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα-Καμπανιακός 5η αγωνιστική
« Απάντηση #16 στις: Παρ 18 Οκτ 2024 17:30 »
Το να βλέπουμε αυτή την ομάδα έχει καταντήσει συνώνυμο του μαζοχισμού!!

Αποσυνδεδεμένος fon7

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 26.036
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα-Καμπανιακός 5η αγωνιστική
« Απάντηση #17 στις: Παρ 18 Οκτ 2024 17:32 »
Αν παίξουμε ορθολογικά φαίνεται η γύμνια μας

Αποσυνδεδεμένος fon7

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 26.036
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα-Καμπανιακός 5η αγωνιστική
« Απάντηση #18 στις: Παρ 18 Οκτ 2024 17:33 »
Ο Καμπανιακος Χαλαστρας εχει ξαναπαιξει στο μακρινο παρελθον στη Β εθνικη αλλα μετα εξαφανιστηκε απ το χαρτη παιζοντας για δεκαετιες στα τοπικα Θεσσαλονικης, αντε μεχρι Γ εθνικη καπου και που. Ο Μακεδονικος που μας διελυσε πριν απο πεντε μερες ,εχει και δυο συμμετοχες στην Α εθνικη τοτε τη δεκαετια του 80 και επεσε σε μπαραζ στημενο με τον Πανιωνιο το 1985,ενα χρονο μετα απο το δικο μας καραστημενο μπαραζ μ αυτη την @ου@τικη ομαδα που δωροδοκουσε τοτε τους παντες. Τελος παντων.Αυτα ανηκουν στο παρελθον. Σημερα το ματς φοβαμαι οτι παλι θα ειναι πολυ ζορικο και δεν φταιει μονο ο προπονητης γι αυτο. Φταινε πολλα που δεν ειναι επι του παροντος. Να εισαι ομως αναγκασμενος να κανεις πρωταθλητισμο με στοπερ απ το Α τοπικο Αθηνων και χωρις υπεροπλια στο κεντρο ,ειναι αδικο να τα χρεωνουμε ολα μονο σ εναν προπονητη που εχει κουτσαρει και ομαδα στο τσαμιονς λιγκ. Το μεγαλο του σφαλμα για μενα ειναι οτι δειχνει πολυ μεγαλη ανοχη και υπομονη στη διοικητικη ανεπαρκεια. Δεν εχει καμια λυση ο ανθρωπος.Δεν εχουμε παικτες ΠΟΥΘΕΝΑ. Λαγους απ τα καπελα προσπαθει να βγαλει σε καθε αγωνα.Καλη επιτυχια συνταυροι. Υγ Για τους συνταυρους που ειναι εκτος Ιωαννινων να γραψω οτι το ματς  μπορουν να το δουνε απ το site monompala,gr. Και παλι καλη επιτυχια συνταυροι.
Μικρή σημασία έχει αλλά ο Μακεδονικός έπεσε το 83.Το σκηνικό ίδιο με εμάς ένα χρόνο μετά.

Αποσυνδεδεμένος Kun

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.156
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα-Καμπανιακός 5η αγωνιστική
« Απάντηση #19 στις: Παρ 18 Οκτ 2024 17:38 »
Γκολάρα ο Μαντζης.

Κατά τα άλλα πίσω έχουμε θέμα πατάνε εύκολα την περιοχή μας και ανά πάσα στιγμή μπορεί να ξαναγίνει η στραβή.
"Πατρίδα σαν τον ήλιο σου, ήλιος αλλού δε λάμπει"
PAS Giannina 1966 Toros Locos
ΓΙΑ ΟΣΑ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΟΣΑ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΘΑ ΣΤΟ ΦΩΝΑΖΩ ΚΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ

Αποσυνδεδεμένος pextempalla

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.145
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα-Καμπανιακός 5η αγωνιστική
« Απάντηση #20 στις: Παρ 18 Οκτ 2024 17:42 »
Γενικά η ομάδα είναι πολύ αστεία, αλλά ειδικά η άμυνα είναι για γέλια.
Πολύ εύκολα μπορούμε να φάμε δεύτερο.

Αποσυνδεδεμένος pextempalla

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.145
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα-Καμπανιακός 5η αγωνιστική
« Απάντηση #21 στις: Παρ 18 Οκτ 2024 17:49 »
Ο Πομς εντωμεταξυ συνεχίζει το ίδιο βιολί 🎻. Θα καταντήσει Στάικος νο 2. Δεν αλλάζει σύστημα με τίποτα παρότι η ομάδα δεν παίζει μπάλα.
Το κέντρο είναι ανύπαρκτο και έχει καταστρέψει το Χάινριχ βαζοντάς τον να παίξει φουλ μπακ.
Υ.Γ. Ο Τζίνο καλά θα είναι να αποχωρήσει το Γενάρη ( όπως και άλλοι βέβαια).

Συνδεδεμένος Mpakoulieros

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.597
    • Προφίλ
    • http://i.imgur.com/Eg6L7Ne.png
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα-Καμπανιακός 5η αγωνιστική
« Απάντηση #22 στις: Παρ 18 Οκτ 2024 17:49 »
Γενικά η ομάδα είναι πολύ αστεία, αλλά ειδικά η άμυνα είναι για γέλια.
Πολύ εύκολα μπορούμε να φάμε δεύτερο.

Ρε φίλε όχι άλλη κριτική από το σπίτι.

Όχι άλλη μιζέρια και γκρίνια.Ελεος δηλαδή.

Πηγαίνετε σε καμία εκκλησία στην τελική.

Η ομάδα προσπαθεί, ισοφάρισε, παίζει ποδόσφαιρο και σήμερα θα νικήσει.
Ο Π.Α.Σ. ανήκει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά αφηγήματα!

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 7.813
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα-Καμπανιακός 5η αγωνιστική
« Απάντηση #23 στις: Παρ 18 Οκτ 2024 17:51 »
Για 10-0 είναι ο καμπανιακος
Και χάλια ομάδα έχει και χώρους αφήνει και μόλις το γύρισε στο σκληρό παιχνίδι και απάντησαν οι δικοί μας κιοτεψε..

Παίζουμε καλύτερα σήμερα. Μας λείπει η τελική πασα.
Μαντζης γκολάρα
Θα κερδισουμε

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 21.790
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα-Καμπανιακός 5η αγωνιστική
« Απάντηση #24 στις: Παρ 18 Οκτ 2024 17:52 »
Να πάρουμε το παιχνίδι! Μπορούμε;   
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!