Αποστολέας Θέμα: Ariel Galeano  (Αναγνώστηκε 14572 φορές)

Αποσυνδεδεμένος born_in_drakolimni

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Ariel Galeano
« Απάντηση #150 στις: Τετ 18 Δεκ 2024 20:37 »
Γιατι ψαχνουμε να βρουμε θεμα εκει που δεν υπαρχει?
Εμενα μου φαινεται εντελως φυσιολογικο αυτο που γινεται

Τι επρεπε να γινει δηλαδη συμφωνα με εσας?
Να αναβαλλει το γαμο για χαρη του ενος αγωνα με τον καμπανιακο?

Λες και ηξερε οταν οριζε το γαμο οτι θα τον ζητησουν οι κορυφαιοι μεγαλομετοχοι που υπαρχουν στην Ελλαδα

:pas: :pashat: :joker:

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #151 στις: Τετ 18 Δεκ 2024 20:40 »
ισως η παρεξηγηση εγινε απ την αρχη....τους ειπε ο γκαλεανο....νταν νταν  λα κουλουρα  ντε δεκεμπριο....ο παναγιωτακης χεστηκε απ τη χαρα του και σου λεει ....ρε αυτος ξερει μεχρι και τον καμπανιακο....σι σι....λεει ο χεσμενος τακης...και εκει εγινε ολη η μανουρα....χαμενοι στη μεταφραση...οκ ...μπορει να συμβει στον καθενα

υ.γ πληροφοριες αναφερουν οτι ο παναγιωτακης νομιζει οτι η Paraguay....γραφεται....Para?...why?
« Τελευταία τροποποίηση: Τετ 18 Δεκ 2024 20:47 από thodoris »

Συνδεδεμένος Mpakoulieros

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://i.imgur.com/Eg6L7Ne.png
« Απάντηση #152 στις: Τετ 18 Δεκ 2024 21:06 »
Πάντως στην τελική η ζημιά που γίνεται είναι στο πρόσωπο του Γκαλεάνο.

Γιατί με αυτή τη στάση αποδεικνύεται ότι είναι χαβαλετζης και ασοβαρος.

Οι Αφοί στα αρχιδια τους.Κανεις δεν πιστεύει σε αυτούς, κανείς δεν τους θέλει, σχεδόν όλοι σικτιριζουν και προσεύχονται να φύγει αυτή η κωμικοτραγική διοίκηση.

Μέχρι και ο Λούλης ο Λουκάκης λέει και γράφει πλέον χωρίς να τους υπολογίζει.Φανταστειτε! Με χρι και ο Λούλης ο Λουκάκης.Εκει έχουν φτάσει τα πράγματα οι αποτυχημένοι.

Ήθελα να ήξερα όμως ποια σοβαρή ομάδα θα πάρει τον Γκαλεάνο με τέτοια συμπεριφορά.

Είναι μπουρδέλο όλα;Χάσαμε το στόχο μας;Ε κάτσε πάλεψε ρε φίλε και όπου βγει.Τα λεφτά σου θα τα πάρεις.

Τι μας ήρθες εδώ για να το παίξεις γαμπρός ή τουρίστας;
Ο Π.Α.Σ. ανήκει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά αφηγήματα!

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #153 στις: Τετ 18 Δεκ 2024 21:19 »
sory....ποιος ειναι ο λουλης ο λουκακης?

υ.γ....εσυ θες πισω τον Πομς ...μην κραζεις τον Γκαλεανο ....δεν πιανεσαι

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #154 στις: Τετ 18 Δεκ 2024 21:59 »
Θέλω έναν προπονητή σοβαρό, που να μην ντύνεται γαμπρός μεσούσης της σεζόν, που να έχει παραστάσεις και όχι να δουλεύει για τις εμπειρίες.Με αναγνωρισμένα πτυχία ωστα να μιλάει αυτός στις συνεντεύξεις τύπου και να μην θυμίζουμε ερασιτεχνικά σωματεία.

Μόνο κάποιος τέτοιος με το υλικό που έχουμε είχε κάποιες πιθανότητες να ανεβάσει την ομάδα. Κάποιες λίγες πιθανότητες γιατί η διοίκηση δεν...

Αυτός όπως αποδεικνύεται δεν είναι ο υποψήφιος γαμπρός.

Εκτός και αν έφυγε για πάντα και βρέθηκε η χρυσή τομή του γάμου.

Αλλά και σε αυτή την περίπτωση θα πρόκειται κοροϊδια.

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #155 στις: Πεμ 19 Δεκ 2024 00:47 »
Δεν έχουμε και μεταφραστή να του πούμε με κάποιο τρόπο να μη κάνει το μοιραίο λαθος :P

Αποσυνδεδεμένος arispas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #156 στις: Πεμ 19 Δεκ 2024 01:42 »
Α καλά δεν πάτε καλά. Δεν έχετε τι να γράψετε όταν δεν έχει ματς και βρίσκετε θέμα από το πουθενά. Τι θέλατε να κάνει δηλαδή; Να μην παντρευτεί; Εσείς πιστεύετε δηλαδή ότι τον γάμο τον είχε κλείσει πριν 1 μήνα; Σίγουρα είναι προγραμματισμένος εδώ και 4-5 μήνες. Καλά κάνει και πάει να παντρευτεί. Ούτε ο πρώτος είναι ουτε ο τελευταίος. Ειδικά σε παίχτες έχει γίνει πολλές φορές. Ας λύσουμε όλα τα υπόλοιπα και ας λείψει και σε ένα ματς ο προπονητής για τον γάμο. Εδώ καταφέρνει και κάνει ομάδα σιγά σιγά αυτό το συνονθύλευμα. Βγήκε και ο Σομπο από αρχηγός.

Αποσυνδεδεμένος serifis1980

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #157 στις: Πεμ 19 Δεκ 2024 07:54 »
Και τώρα με τον Καμπανιακο είναι ευκαιρία να επιστρέψει ως αρχηγός. Λείπει ο γάτος χορεύουν τα ποντίκια...εγώ πάντως θα το έπαιζα ένα στοιχηματακι. Έτσι και αλλιώς στις πιο τραγικές καταστάσεις βρίσκει τα πιο κωμικά σκηνικά

Αποσυνδεδεμένος KASABIAN

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #158 στις: Πεμ 19 Δεκ 2024 08:46 »
Αποπροσανατολιζόμαστε.....πρόβλημα είναι η οικογένεια ΧΒ...
ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑΣ ΚΑΙ ΜΟΔΑΤΟΣ

Αποσυνδεδεμένος PASiopulo

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #159 στις: Πεμ 19 Δεκ 2024 11:06 »
όποιος έχει θέμα με αυτό το γάμο να το πει τώρα ή να σωπάσει για πάντα

Αποσυνδεδεμένος arispas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #160 στις: Πεμ 19 Δεκ 2024 11:07 »
όποιος έχει θέμα με αυτό το γάμο να το πει τώρα ή να σωπάσει για πάντα

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ :)) :)) :))

Αποσυνδεδεμένος PizzAS

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #161 στις: Πεμ 19 Δεκ 2024 11:11 »
Το οτι ο Γκαλεανο παντρευεται μεθαυριο ηταν γνωστο στην διοικηση απο την ημερα που υπογραφτηκαν τα συμβολαια.
Οπως ηταν φυσιολογικο, ο ανθρωπος ειχε προγραμματισει τον γαμο του σε ημερομηνια που υπαρχει κενο στα πρωταθληματα της Λατινικης Αμερικης, οπως εδω προγραμματιζουν τους γαμους τους οι ποδοσφαιριστες τον Ιουνιο που ειναι safe γιατι δεν εχουν υποχρεωσεις.
Χαλαρωστε και μην γκρινιαζετε για ασημαντα πραγματα.
Ετσι κι αλλιως η διοικηση μας δινει τοσους σοβαρους λογους για να γκρινιαξουμε

Αποσυνδεδεμένος μπαμΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #162 στις: Πεμ 19 Δεκ 2024 11:58 »
Ε, έλεος πια... Νισάφι...
Δεν είναι απαραίτητο ξέρετε, να δείχνετε ότι έχετε και χειρότερο εαυτό ακόμη και σε ζητήματα σαν αυτό...
Δέχομαι μόνο την καχυποψία - να μην πω ψέματα και γω την έχω - ότι μπορεί και να μην επιστρέψει ξανά, στην ομάδα μας - γιατί άραγε; ;)
Αλλά, εκτός από τους φευγάτους του θεσμού ("γάμος"), που η μάνα τους επίσης δεν έκλαψε ή δεν θα κλάψει ποτέ B-), όλοι οι υπόλοιποι, οι "πληγέντες" πείτε μου τώρα ότι προγραμματίσατε τον γάμο σας, μόλις μια βδομάδα ή μόνο ένα ή δύο μήνες πριν...
Ας τολμούσατε κάτι τέτοιο, και θα νιώθατε στο πετσί σας το μέγεθος και το βάρος της παντόφλας... Η νύφη μόνο και τα συμπεθέρια θέλουν ένα τετράμηνο τουλάχιστον για να εμφανιστούν, βάσει στοχευμένου προγράμματος, όπου, όπως και με όποιον πρέπει εκείνη την "ευλογημένη" - άντε ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ, για μην τα κάνουμε όλα ίσιωμα - μέρα. Μόνο τα σόγια, θέλεις πόσους μηνες πριν περιθώριο να τα ειδοποιήσεις...
Όπως και να `χει, μιλάμε για ένα εικοσιοκτάχρονο παιδί, από την άλλη άκρη του κόσμου, που προφανώς πριν δύο μήνες, δεν "ονειρευόταν" καν ότι θα βρεθεί στον πάγκο ελληνικής ομάδας, καταμεσής του πρωταθλήματος...
Ας δώσουμε μόνο τις καλύτερές μας ευχές στους μελλόνυμφους, για υγεία, χαρά, ευτυχία και μακροημέρευση στην κοινή τους ζωή.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :stop: :stop: :stop:
"Θέλω έναν προπονητή σοβαρό, που να μην ντύνεται γαμπρός μεσούσης της σεζόν, που να έχει παραστάσεις και όχι να δουλεύει για τις εμπειρίες. Με αναγνωρισμένα πτυχία...
Αυτός όπως αποδεικνύεται δεν είναι ο υποψήφιος γαμπρός.
Γιατί με αυτή τη στάση αποδεικνύεται ότι είναι χαβαλετζης και ασοβαρος.
Ήθελα να ήξερα όμως ποια σοβαρή ομάδα θα πάρει τον Γκαλεάνο με τέτοια συμπεριφορά.
Είναι μπουρδέλο όλα;Χάσαμε το στόχο μας;Ε κάτσε πάλεψε ρε φίλε και όπου βγει.Τα λεφτά σου θα τα πάρεις.
Τι μας ήρθες εδώ για να το παίξεις γαμπρός ή τουρίστας;"
 :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :stop: :stop: :stop: :stop: :stop:

Ελπίζω ότι κάποια στιγμή θα δεχθείς ότι τα ανωτέρω ήταν ένα λάθος για το οποίο οφείλεις - στον εαυτό σου πρωτίστως - να το αναγνωρίσεις και να επανορθώσεις... Δεν είναι ο Γκαλεάνο αυτός που εκτίθεται...

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #163 στις: Πεμ 19 Δεκ 2024 12:18 »
οπως μαθαινω φετος δεν θα περασει ο αη βασιλης απο Γιαννενα

οποτε αν ακουσετε τα Χριστουγεννα καποιον να κατεβαινει απ την ΚΑΜΙΝΑΔΑ....θαναι σιγουρα ο Πομς

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #164 στις: Πεμ 19 Δεκ 2024 12:42 »
Πάντως εγώ που δεν παντρεύτηκα μου κάνει εντύπωση πως υπάρχουν ακόμη στις μέρες μας τύποι που κανονίζουν το γάμο ένα εξάμηνο πριν.

Στα σοβαρά: Το ότι είναι πρώτιστα ευθύνη της διοίκησης η φυγή για χριστουγεννιάτικες διακοπές (14 ολόκληρες μέρες), του γαμπρού είναι η αλήθεια.

Το ότι δίνει εικόνα χαβαλέ λατινοαμερικάνου ο Γκαλεάνο είναι ευθύνη δική του. Πλέον για εμένα αυτός ο χαρακτηρισμός θα τον ακολουθεί.

Αποσυνδεδεμένος arispas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #165 στις: Πεμ 19 Δεκ 2024 14:31 »
Κάνε ότι θες εσύ ρε φίλε. Έτσι κι αλλιώς των άκρων είσαι και λες ότι να ναι τις μισές φορές. Επέτρεψε και σε μας, να έχουμε σχηματίσει ήδη μια άποψη για ότι γράφεις πριν το διαβάσουμε, όταν δούμε το nickname σου. Αρχίζεις λες ότι να ναι για έναν άνθρωπο που όντως κανόνισε τον γάμο του σε περίοδο που δεν υπάρχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις, απλά για την Λατινική Αμερική, την ήπειρο που γεννήθηκε, μεγάλωσε, έζησε και δούλεψε και δεν ήξερε κάτι άλλο πέρα από αυτήν. Που να ξέρει ότι θα βρεθεί στα Γιαννενακια και θα τον κρίνει ο Μπακουλειρος επέ δη παντρεύεται Δεκέμβριο και η ομάδα δεν μπορεί να αντιμετωπισει χωρίς αυτόν, τον Καμπανιακο

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #166 στις: Πεμ 19 Δεκ 2024 15:02 »
Μπακουλιερε το γαμας επικινδυνα ειναι η γνωμη μου και δεν ξερω για ποιο λογο το κανεις
Αν ησουν συγγενης του πομς θα το καταλαβαινα να βγαζεις τετοιο κομπλεξ
Αλλα δεν το κοβω να εχετε και καμια κοντινη σχεση

Κανονικος προπονητης ειναι ο γκαλεανο και οχι χαβαλες
Και εχει υπαρξει βελτιωση αγωνιστικα,αλλα επειδη η λαρισα παει τραινο δεν νοιαζεται κανενας και στην πρωτη ισοπαλια τρελαινεστε ολοι σας
Με δεδομενο και το ροστερ που συναντησε, δεν θα εβρισκες αλλο προπονητη Ελληνα να σε κραταει ζωντανο οπως κανει αυτος

Θα τα επισημανουμε και τα δικα του λαθη ειδικα μετα απο πιθανες μεταγραφες, αλλα ειναι δυνατον αυτη τη στιγμη να τα βαλω με καποιον που βλεπω οτι ειναι νωστης του αθληματος προπονει ενα ματσο αμπαλους και καταφερνει και μου δινει λιγη ευχαριστηση?

Αυτο που λες οτι υπαρχουν ακομα ανθρωποι που κανονιζουν γαμο 6 μηνες πριν με αφηνει αφωνο πραγματικα
Σε αλλο κοσμο ζεις εσυ ή εισαι σε καμια σπηλια?
Ενα χρονο πριν κλεινονται οι γαμοι για να βρεις την εκκλησια που θες και την κυριακη που θες
Εσυ λες να κλεινονται κανενα μηνα πριν?
Και ουτε εγω εχω παντρευτει

Ο γκαλεανο δεν κανονισε τον γαμο μεσα στον χειμωνα, τωρα ειναι καλοκαιρι εκει για οσους δεν το ξερουν

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #167 στις: Πεμ 19 Δεκ 2024 15:05 »
Γιατι ψαχνουμε να βρουμε θεμα εκει που δεν υπαρχει?
Εμενα μου φαινεται εντελως φυσιολογικο αυτο που γινεται

Τι επρεπε να γινει δηλαδη συμφωνα με εσας?
Να αναβαλλει το γαμο για χαρη του ενος αγωνα με τον καμπανιακο?

Λες και ηξερε οταν οριζε το γαμο οτι θα τον ζητησουν οι κορυφαιοι μεγαλομετοχοι που υπαρχουν στην Ελλαδα

Κάποτε ο Γραμμενιάτης,αν θυμάμαι σωστά,έκανε τον γάμο του εξπρές για να πάει να παίξει με τον ΠΑΣ αγώνα.Ερασιτέχνης ήταν ο άνθρωπος και έπαιζε για την φανέλα.Ετούτος εδώ που είναι ας πούμε επαγγελματίας τι φάση;
Ελπίζω να μην γίνει ο γάμος αιτία να μας πει αντίο ή ότι τον πουλήσαμε και αυτόν σε καμιά ομάδα της Παραγουάης.Γιατί από δικαιολογίες και ψέματα είμαστε χορτασμένοι τόσα χρόνια από την ΑΜΟ και τους ντόπιους δημοσιογράφους.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #168 στις: Πεμ 19 Δεκ 2024 15:37 »
Αυτο που λες οτι υπαρχουν ακομα ανθρωποι που κανονιζουν γαμο 6 μηνες πριν με αφηνει αφωνο πραγματικα
Σε αλλο κοσμο ζεις εσυ ή εισαι σε καμια σπηλια?
Ενα χρονο πριν κλεινονται οι γαμοι για να βρεις την εκκλησια που θες και την κυριακη που θες
Εσυ λες να κλεινονται κανενα μηνα πριν?
Και ουτε εγω εχω παντρευτει

Χαχαχα. Έχω πεθάνει στα γέλια. Στη χώρα μας οι περισσότεροι "γάμοι" είναι πολιτικοί και σύμφωνα συμβίωσης, χωρίς ούτε καν να γίνεται γλέντι.
Εγώ ζω σε άλλη χώρα ή εσύ;

Τέλος πάντων. Δεν επιτρέπω σε κανέναν προσωπικές προσβολές επειδή εκφράζω την άποψη μου για την ομάδα και το προσωπικό της, χωρίς να βρίζω. Τις προσβολές σας αλλού όταν έβριζαν προπονητή μας συνεχώς εδώ μέσα και παίχτες, ενώ συχνά πυκνά εμφανίζονται "προπονητές" που θέλουν να δουν συγκεκριμένους παίχτες.

Από εκεί και πέρα από τα γραφόμενά σας βλέπω ότι ο παναγιωτάκης σας έχει μπολιάσει με τη κουλτούρα του ωχαδερφισμού, της ηττοπάθειας και της επαρχίλας. Δεν μπορώ αλλιώς να εξηγήσω τη στάση σας. Δικαίωμα σας αλλά δεν θα μας βουλιάξετε στη λογική σας.

Για εμένα που θέλω μεγάλο Π.Α.Σ. που θα διεκδικεί κάθε πιθανότητα να επιστρέψει άμεσα στη Σουπερλιγκ, το να φεύγει ο προπονητής πριν από σημαντικότατο ματς που αν χάσεις βαθμούς, έχασες τη 1 στις 100 πιθανότητες που έχεις για επιστροφή είναι ύψιστη καφρίλα, χαβαλές και έλλειψη επαγγελματισμού.

Τέλος από εμένα και δεν θα επανέλθω σε υβριστικά ποστ και απόπειρες δολοφονία χαρακτήρα.

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #169 στις: Πεμ 19 Δεκ 2024 15:50 »
Παράθεση
Από εκεί και πέρα από τα γραφόμενά σας βλέπω ότι ο παναγιωτάκης σας έχει μπολιάσει με τη κουλτούρα του ωχαδερφισμού, της ηττοπάθειας και της επαρχίλας. Δεν μπορώ αλλιώς να εξηγήσω τη στάση σας. Δικαίωμα σας αλλά δεν θα μας βουλιάξετε στη λογική σας.

συγνωμη...εσυ δεν ησουν στις αρχες της χρονιας υπερ του παναγιωτακη...και ελεγες οτι καποιοι γεροι πρεπει να απαγορευεται να παν στο γηπεδο γιατι ειναι κολημενοι?

αν κανω λαθος συγνωμη εκ των προτερων

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #170 στις: Πεμ 19 Δεκ 2024 16:20 »
Παράθεση

συγνωμη...εσυ δεν ησουν στις αρχες της χρονιας υπερ του παναγιωτακη...και ελεγες οτι καποιοι γεροι πρεπει να απαγορευεται να παν στο γηπεδο γιατι ειναι κολημενοι?

αν κανω λαθος συγνωμη εκ των προτερων

Άνοιξε ένα ποστ  mpakoulieros βρε συνταυρε να γράψεις εκεί τα παράπονα σου και να ανατρέξεις στα γραφόμενα μου.

Εδώ λέμε για το γαμπρό που μας άφησε και τον υποστηρίζετε μέχρι τέλους σε αυτόν τον παραλογισμό

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #171 στις: Πεμ 19 Δεκ 2024 16:49 »
παντως βλεπω.... εφυγε δεν εφυγε ο γκαλεανο...η διοικηση εχει ξεχεστει να φερνει παιχτες....αλλα ξεχασα...πρεπει να παρουμε τον καμπανιακο συμφωνα με τα λεγομενα τους

Αποσυνδεδεμένος yazid

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #172 στις: Πεμ 19 Δεκ 2024 17:54 »
παντως βλεπω.... εφυγε δεν εφυγε ο γκαλεανο...η διοικηση εχει ξεχεστει να φερνει παιχτες....αλλα ξεχασα...πρεπει να παρουμε τον καμπανιακο συμφωνα με τα λεγομενα τους

Αμέσως κι εσύ να τα χώσεις στη διοίκηση. Αφού είπαν οι άνθρωποι ότι πρέπει να αδειάσουν θέσεις στο ρόστερ και μετά θα αρχίσουν να πέφτουν οι μεταγραφικές βόμβες.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #173 στις: Πεμ 19 Δεκ 2024 18:04 »
Πήραμε και άλλον άγγλο.Πως κάνετε έτσι;

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #174 στις: Πεμ 19 Δεκ 2024 19:02 »
Λυπαμαι πολυ αλλα ζεις πραγματικα σε αλλη χωρα
Η μαλλον θες να ζεις σε καποια χωρα διαφορετικη, γιατι σε χαλαει που λεγεται Ελλαδα η χωρα που ζεις

Καθεσαι και μου λες για το 1% που ελπιζεις εσυ προσωπικα για ανοδο
Τα πιστευεις ή σου ξεφευγουν οτι απο τον γαμο του γκαλεανο θα χασουμε το 1% που μας αναλογει?
Εχεις τυφλωθει τοσο πολυ απο το μισος σου για καποια πραγματα που δεν βλεπεις πραγματικα μπροστα σου

Θα κατσει να ακυρωσει ο γκαλεανο το γαμο του λες και παιζει τελικο πρωταθλητριων με τον καμπανιακο
Αφου τον εχεις για αχρηστο γιατι δεν πιστευεις οτι χωρις αυτον θα κερδισουμε?
Μπορει να ειναι και καλυτερα ετσι
Εισαστε με τα καλα σας ή σας εχει φυγει το μυαλο που θα παιζουμε και του χρονου στην Β εθνικη?

Το μπαχαλο του ΠΑΣ ξερουμε ποιοι το εχουν δημιουργησει
Εσεις θελετε να τα ριξετε σε καποιον που κανει προσπαθεια και το δειχνει εμπρακτως