Ε, έλεος πια... Νισάφι...
Δεν είναι απαραίτητο ξέρετε, να δείχνετε ότι έχετε και χειρότερο εαυτό ακόμη και σε ζητήματα σαν αυτό...
Δέχομαι μόνο την καχυποψία - να μην πω ψέματα και γω την έχω - ότι μπορεί και να μην επιστρέψει ξανά, στην ομάδα μας - γιατί άραγε;
Αλλά, εκτός από τους φευγάτους του θεσμού ("γάμος"), που η μάνα τους επίσης δεν έκλαψε ή δεν θα κλάψει ποτέ
, όλοι οι υπόλοιποι, οι "πληγέντες" πείτε μου τώρα ότι προγραμματίσατε τον γάμο σας, μόλις μια βδομάδα ή μόνο ένα ή δύο μήνες πριν...
Ας τολμούσατε κάτι τέτοιο, και θα νιώθατε στο πετσί σας το μέγεθος και το βάρος της παντόφλας... Η νύφη μόνο και τα συμπεθέρια θέλουν ένα τετράμηνο τουλάχιστον για να εμφανιστούν, βάσει στοχευμένου προγράμματος, όπου, όπως και με όποιον πρέπει εκείνη την "ευλογημένη" - άντε ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ, για μην τα κάνουμε όλα ίσιωμα - μέρα. Μόνο τα σόγια, θέλεις πόσους μηνες πριν περιθώριο να τα ειδοποιήσεις...
Όπως και να `χει, μιλάμε για ένα εικοσιοκτάχρονο παιδί, από την άλλη άκρη του κόσμου, που προφανώς πριν δύο μήνες, δεν "ονειρευόταν" καν ότι θα βρεθεί στον πάγκο ελληνικής ομάδας, καταμεσής του πρωταθλήματος...
Ας δώσουμε μόνο τις καλύτερές μας ευχές στους μελλόνυμφους, για υγεία, χαρά, ευτυχία και μακροημέρευση στην κοινή τους ζωή.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"Θέλω έναν προπονητή σοβαρό, που να μην ντύνεται γαμπρός μεσούσης της σεζόν, που να έχει παραστάσεις και όχι να δουλεύει για τις εμπειρίες. Με αναγνωρισμένα πτυχία...
Αυτός όπως αποδεικνύεται δεν είναι ο υποψήφιος γαμπρός.
Γιατί με αυτή τη στάση αποδεικνύεται ότι είναι χαβαλετζης και ασοβαρος.
Ήθελα να ήξερα όμως ποια σοβαρή ομάδα θα πάρει τον Γκαλεάνο με τέτοια συμπεριφορά.
Είναι μπουρδέλο όλα;Χάσαμε το στόχο μας;Ε κάτσε πάλεψε ρε φίλε και όπου βγει.Τα λεφτά σου θα τα πάρεις.
Τι μας ήρθες εδώ για να το παίξεις γαμπρός ή τουρίστας;"
Ελπίζω ότι κάποια στιγμή θα δεχθείς ότι τα ανωτέρω ήταν ένα λάθος για το οποίο οφείλεις - στον εαυτό σου πρωτίστως - να το αναγνωρίσεις και να επανορθώσεις... Δεν είναι ο Γκαλεάνο αυτός που εκτίθεται...