Αποστολέας Θέμα: Ariel Galeano  (Αναγνώστηκε 8400 φορές)

Αποσυνδεδεμένος born_in_drakolimni

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Ariel Galeano
« Απάντηση #75 στις: Πεμ 24 Οκτ 2024 22:19 »
Το προβλημα το ξερουμε ολοι ποιο ειναι
Αν βρεθει μια μερα που το γηπεδο θα κοψει 0 εισιτηρια θα φυγουν απο τον ΠΑΣ
Αλλα εσεις νομιζετε το αντιθετο
Οτι βοηθατε την ομαδα με το να πηγαινετε στο γηπεδο και να δινετε τα χρηματα σας σε καποιους που σας κοροιδευουν μεσα στα μουτρα σας
Αρρωστια και καψουρα λεγεται αυτο δεν το κατακρινω εντελως, αλλα σιγουρα δεν εχει τα αποτελεσματα που απαιτει η περισταση
Ειδικα οταν δεν συνοδευεται απο πανια εναντια στη διοικηση οπως θα επρεπε εδω και καιρο

Επομενως αφου δεν προκειται να φυγουν μιας και βιοποριζονται απο τον ΠΑΣ αλλα και ουτε τους πιεζει κανεις, συζηταμε στο πλαισιο αυτο
Στο πλαισιο αυτο λοιπον καλα κανανε και φερανε τον παραγουανο στη θεση του αυστριακου
Απο ποδοσφαιρικης οπτικης ο πομς δεν ειχε να προσφερει απολυτως τιποτα στο μελλον
Οποιος δεν το καταλαβαινει αυτο μαλλον δεν ξερει και πολλα απο ποδοσφαιρο

Μοιαζει με ρισκο αλλα δεν ειναι
Το τραινο της ανοδου ηταν ηδη χαμενο και το καταλαβαν εγκαιρως
Με εκπλησσει θετικα που σκεφτηκαν να φερουν τον συγκεκριμενο και περιμενω με ανυπομονησια το ματς της κυριακης μηπως δω τιποτα διαφορετικο

Τουλαχιστον αυτοι δεν περιμεναν ενα χρονο να διωξουν τον πετρακη τη χρονια που πεσαμε
Και τοτε το ιδιο αποκρουστικο ποδοσφαιρο παιζαμε και τα φωναζαμε απο νοεμβρη μηνα
Δεν εγινε η αλλαγη νωρις και πεσαμε αμαχητι

:pas: :pashat: :joker:

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #76 στις: Πεμ 24 Οκτ 2024 22:37 »
Προσωπικα δεν ειμαι fun κανενος Poms ,η Γιαννικη,η Μεταξα ,η αειμνηστου γιγαντα Βαλερι Λομπανοφσκι. Λεω ομως οτι πανω απ ολα στη ζωη πρεπει να ειναι το ηθικο κομματι.Παντα και παντου. Λες κι αν παρουμε οποιονδηποτε προπονητη τωρα ,θ ανεβουμε κατηγορια.Η ομαδα ειναι κακοφτιαγμενη απ το καλοκαιρι και βρεθηκε τωρα το εξιλαστηριο θυμα;;;;;;;;;;; Αν καποιος νομιζει οτι μπορουμε να παρουμε το πρωταθλημα με τα στοπερ ,τους τερματοφυλακες και τα χαφ που εχουμε με αποκλειστικη ευθυνη της διοικησης και το σχεδιασμο της,με γεια του και χαρα του.Χεστηκα για τον Πομς και τον καθε Πομς. Αυτες οι σπασμωδικες κινησεις ομως συνηθως δεν ειναι καλοι οιωνοι για μια ομαδα. Θελει ψυχραιμια συνταυροι αυτο το σπορ.
« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 24 Οκτ 2024 22:46 από ΠΑΣ »

Συνδεδεμένος Mpakoulieros

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://i.imgur.com/Eg6L7Ne.png
« Απάντηση #77 στις: Πεμ 24 Οκτ 2024 23:00 »

Απο ποδοσφαιρικης οπτικης ο πομς δεν ειχε να προσφερει απολυτως τιποτα στο μελλον
Οποιος δεν το καταλαβαινει αυτο μαλλον δεν ξερει και πολλα απο ποδοσφαιρο

και περιμενω με ανυπομονησια το ματς της κυριακης μηπως δω τιποτα διαφορετικο

Εντάξει τώρα τι να πω.

Περιμένεις έναν που θα έχει  jet lag μέχρι τα μέσα Νοέμβρη‎‎ να παίξει κάτι διαφορετικό.

Ρε παιδιά αλήθεια τώρα μήπως βλέπετε άλλο άθλημα;
Ο Π.Α.Σ. ανήκει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά αφηγήματα!

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #78 στις: Πεμ 24 Οκτ 2024 23:13 »
Περιμένετε να κλείσει πρώτα κ τσακωνόμαστε μετά

Οι άνθρωποι είναι άσχετοι κ επικίνδυνοι....

Αποσυνδεδεμένος christos

• Hero Member
  • ΠΑΣ...γιατί κάποια πράγματα μένουν πάντα ίδια...
    • Προφίλ
« Απάντηση #79 στις: Πεμ 24 Οκτ 2024 23:23 »
Μιλαγανε λεει εδω και …τρεις εβδομαδες;;; Απο ποτε δηλαδη; Απο την νικη επι του Ηρακλη; 😳

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #80 στις: Παρ 25 Οκτ 2024 01:25 »
Μπορεί να ζητάει λεφτά... Ας περιμενουμε

Αποσυνδεδεμένος dk

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #81 στις: Παρ 25 Οκτ 2024 07:07 »
Μπορεί να ζητάει λεφτά... Ας περιμενουμε
λες να του πληρώσουν και τα εισιτήρια από Παραγουάη; (είναι και ακριβό το εισιτήριο γμτ)... Επίσης διαβάζω ότι έχει οικογένεια οπότε μπορεί να μην φθάνει να νοικιαστεί απλή γκαρσονιέρα...

Αποσυνδεδεμένος μπαμΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #82 στις: Παρ 25 Οκτ 2024 11:36 »
Το γεγονός ότι εξακολουθεί, μέχρι τώρα, να συζητάει με τα ..., δείχνει πόσο πολύ το θέλει, για τους δικούς του λόγους βεβαίως...
Το γεγονός ότι εξακολουθούν να τον παιδεύουν, μέχρι και τώρα, δείχνει πόσο πολύ δεν θέλουν, για τους δικούς τους λόγους επίσης...
Ποτέ δεν ισχυρίστηκα ότι είμαι καλός άνθρωπος, απλά το πιστεύω σθεναρά. Παρά ταύτα, ως άνθρωπος με πάθη, ατέλειες και ελαττώματα  ;), εγώ δεν μπορώ να συγχωρήσω, ότι και να γίνει πλέον, ότι και να κάνουν...
Και αυτό, γιατί ο συνομήλικός μου ΠΑΣ, από το πέσιμο γλύτωσε πολλές φορές στο παρελθόν και ίσως να τα καταφέρει και πάλι, με το "χέσιμο" δεν ξέρω πως θα τα βγάλει πέρα... :(
« Τελευταία τροποποίηση: Παρ 25 Οκτ 2024 11:41 από μπαμΠΑΣ »

Αποσυνδεδεμένος tr7

• Hero Member
    • Προφίλ
    • BLUE BULL
« Απάντηση #83 στις: Παρ 25 Οκτ 2024 12:31 »
Πάντως κάπου διάβασα ότι δεν έχει κολλήσει το θέμα σε οικονομικό, διάρκεια συμβολαίου κτλ, αλλά σε διαδικαστικά θέματα λόγω ότι έρχεται από Παραγουάη... Για να δούμε....

Αποσυνδεδεμένος kyra frosyni

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #84 στις: Παρ 25 Οκτ 2024 13:44 »
Το πιο πιθανο ειναι οτι τον έχει ήδη πουλήσει ο παναγιωτακης στο βαζελα και ψάχνει τον επόμενο  :dab:

Αποσυνδεδεμένος arispas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #85 στις: Παρ 25 Οκτ 2024 14:47 »
Το προβλημα το ξερουμε ολοι ποιο ειναι
Αν βρεθει μια μερα που το γηπεδο θα κοψει 0 εισιτηρια θα φυγουν απο τον ΠΑΣ
Αλλα εσεις νομιζετε το αντιθετο
Οτι βοηθατε την ομαδα με το να πηγαινετε στο γηπεδο και να δινετε τα χρηματα σας σε καποιους που σας κοροιδευουν μεσα στα μουτρα σας

Νομίζω αυτό είναι ένα σκεπτικό και μια τακτική που ακολουθείτε πολλοί γιατί βαριεστε να έρθετε γήπεδο. Και έτσι δικαιολογείτε τον εαυτό σας, για να αισθάνεστε καλά. Λέτε εμείς κάνουμε την σωστή επανάσταση. Εσείς φταίτε που μένουν αυτοί γιατί πάτε γήπεδο. Να ζητήσουμε και συγγνώμη μήπως που πάμε να στηρίξουμε και να δούμε την ομάδα μας;

Είδαμε κι άλλοι πρόεδροι πως έφυγαν με την απόχη σε άλλες ομάδες...

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #86 στις: Παρ 25 Οκτ 2024 14:56 »
Δεν υπάρχουν οι τύποι.

Πούλησαν προπονητή χωρίς να έχουν κλείσει τον άλλο.

Και κάποιοι θέλετε να δείτε και αλλαγές στο ματς της Κυριακής.

Εν τω μεταξύ είναι Παρασκευή μεσημέρι.

Σε λίγη ώρα έχει αγωνιστική δράση.

Μπουαχαχαχα!

Αποσυνδεδεμένος yazid

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #87 στις: Παρ 25 Οκτ 2024 15:35 »
Μήπως θέλουν να του βάλουν όρο στο συμβόλαιο ότι μπορεί να πωληθεί και ως παίκτης αν τον ζητήσει κάποιος?

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #88 στις: Παρ 25 Οκτ 2024 16:26 »
Δεν βαριεμαι να ερθω γηπεδο , το εξηγησα οτι αδυνατω να ερθω με το υπαρχον συστημα εκδοσης εισιτηριων
Αλλα και να μπορουσα να ερθω δεν εχω σοβαρο λογο να το κανω απο τη στιγμη που δεν μου προσφερονται οι βασικες παροχες που επιθυμω στο γηπεδο
Καλα για στηριξη στην ομαδα δεν το συζηταω καν, ειναι κατι που με αφηνει παγερα αδιαφορο ειδικα οταν ειναι να τα τσεπωσουν αυτοι οι συγκεκριμενοι
Δεν χρειαζομαι καμια δικαιολογια, νιωθω υπεροχα που εχω απεμπλακει απο αυτη τη διαδικασια

Αν εχω καταλαβει καλα εισαι οργανωμενος

Επομενως συγγνωμη θα επρεπε να ζητησετε οντως για το γεγονος οτι εχετε γινει κωλος και βρακι με τη διοικηση και δεν νοιαζεστε πραγματικα για τον ΠΑΣ
Γι αυτο και δεν ασκειτε κριτικη στο γηπεδο εναντιον τους
Απλα πατε γηπεδο για τον χαβαλε σας και για να διασκεδαζετε χωρις να σας νοιαζει τιποτα αλλο
Η πραγματικη δυναμη του ΠΑΣ δεν ειστε εσεις οι οργανωμενοι, αλλα οι δεκαδες χιλιαδες που εχουν αποκλειστει απο το γηπεδο εξαιτιας της πολιτικης που εφαρμοζουν οι ιδιοκτητες και το κρατος

Αποσυνδεδεμένος μπαμΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #89 στις: Παρ 25 Οκτ 2024 17:23 »
Καλα για στηριξη στην ομαδα δεν το συζηταω καν, ειναι κατι που με αφηνει παγερα αδιαφορο ειδικα οταν ειναι να τα τσεπωσουν αυτοι οι συγκεκριμενοι
Δεν χρειαζομαι καμια δικαιολογια, νιωθω υπεροχα που εχω απεμπλακει απο αυτη τη διαδικασια
Οκ, αλλά το παρόν είναι forum των οπαδών του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, και αυτών που ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, οπότε γιατί σκοτίζεσαι και μπαίνεις συνεχώς στον κόπο να στέλνεις μηνύματα, και μάλιστα νουθεσίας προς όσους τολμούν να διαφωνούν;;;;
Μείνε εσύ στα δικά σου ολόσωστα και δώσε το δικαίωμα και στους υπόλοιπους να πορεύονται όπως νομίζουν - στηρίζοντας τα ... όπως αισθάνεσαι... ::) ::) ::)

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #90 στις: Παρ 25 Οκτ 2024 18:38 »
Καποιος μου την ειπε και του την ειπα και εγω επειδη ετσι γουσταρα
Μετα αποφασισες να μου την πεις και εσυ κανοντας το δικηγορο του αλλου?
Η πλακα ειναι οτι υπογραμιζετε με μαυρα μονο αυτα που σας συμφερει, ενω για τα υπολοιπα δεν εχετε απαντηση και κανετε την παπια

Οποτε γραψε οτι γουσταρεις και θα γραφω και εγω οτι γουσταρω
Δεν θα συμφωνησουμε ποτε με μερικους ετσι και αλλιως
Νιωστε εσεις περισσοτερο ΠΑΣ απο μενα, το εχω ξεπερασει αυτο το προβλημα δεν με αγγιζει πια

Αποσυνδεδεμένος christos

• Hero Member
  • ΠΑΣ...γιατί κάποια πράγματα μένουν πάντα ίδια...
    • Προφίλ
« Απάντηση #91 στις: Παρ 25 Οκτ 2024 18:59 »
Εν τω μεταξυ, η προπονηση της Τεταρτης λεει πηγε Πεμπτη απογευμα για να γινει με τον …νεο προπονητη 🤪.

Μιας και το νημα ειναι << νεος προπονητης >>☺️

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #92 στις: Παρ 25 Οκτ 2024 19:07 »
Πήρε η συζήτηση λίγο παραπάνω.Δεν σας έχει τύχει δηλαδή εσάς;

Αποσυνδεδεμένος serifis1980

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #93 στις: Παρ 25 Οκτ 2024 19:08 »
Και σήμερα το ίδιο αλλά αποτέλεσμα το ίδιο. Πολύ το μαγειρεύουν και δε θα καταλήξει καλά. Όπως με τον άλλο το καλοκαίρι...

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #94 στις: Παρ 25 Οκτ 2024 19:57 »
Το μεταφέρω με κάθε επιφύλαξη.

Μόλις με ενημέρωσε πολύ ενημερωμένη πηγή, που είναι κοντά στις συζητήσεις στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανια, στο κέντρο της Αθήνας, ότι μόλις ο Παναγιωτάκης έλυσε το μεσανατολικό.

Σειρά έχει το κυπριακό και αν έχει χρόνο θα ασχοληθεί με το θέμα του νέου προπονητή.

Οπότε εις αύριον τα νεότερα.

Αποσυνδεδεμένος nakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #95 στις: Παρ 25 Οκτ 2024 20:09 »
Και μόνο που συζητούν  2 μερονυχταμε ένα άνθρωπο που δήλωσε στα ΜΜΕ της πατρίδας του πως έκλεισε για 2 χρόνια και μάλιστα σε συζητήσεις 3 εβδομάδων,φέρνοντας και την οικογένειά του από την άκρη του κόσμου.....τι να πεις;;;;

Τέτοια μνημεία τσιπιας μπορεί να μην έχουν ξανασυμβεί παγκόσμια:
Έφεραν τον άνθρωπο από το πέρας του κόσμου...τζάμπα...

Αποσυνδεδεμένος mandrakoukos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #96 στις: Παρ 25 Οκτ 2024 20:13 »
Ο ρόλος του προπονητή είναι υπερεκτιμημένος. 11 αυτοί 11 εμείς, και 10 να' μαστε, μια χαρά παίζουμε μπακότερμα. Ή μπορεί να εφαρμοστεί αμεσοδημοκρατία στην ομάδα. Ψηφίζουμε πριν το σφύριγμα τι σύστημα θα παίξουμε ή εφαρμόζεται κυλιόμενο σύστημα. Κάθε παίχτης αναλαμβάνει προπονητής για μια βδομάδα, έπειτα ο επόμενος.
Ορίστε, δέκα λύσεις σας βρήκα σε τρεις γραμμές. Διαλέχτε και πάρτε.

Αποσυνδεδεμένος PAriS

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #97 στις: Παρ 25 Οκτ 2024 20:47 »
Δεν μορώ να καταλάβω τι παιχνίδια παίζονται πάλι καθώς το έχουμε δει το έργο και το Καλοκαίρι. Δεν είναι δυνατόν, δεν στέκει με καμία λογική να φέρνεις κάποιον από την άλλη άκρη του πλανήτη χωρίς να έχεις συζητήσει και συμφωνήσει σε όλα τα θέματα; με Skype ,με ίντερνετ, φαξ με χιλιαδυό μέσα; Δεν έχουν σταλεί τα συμβόλαια;  Αυτό είναι τυχοδιωκτισμός και ερασιτεχνισμός. Τυχοδιωκτισμός γιατί βρωμάει αρπαχτή και παζάρι μανατζερίστικο και ερασιτεχνισμός γιατί μετα από αυτά μου φαίνεται τουλάχιστον εξωπραγματικό κάποιος από την διοίκηση, ο γενικός αρχηγός, (δεν ξέρω ποιός) να είδε 10 -15 αγώνες από ομάδες που προπονούσε ένα 28χρονο. Να δει τα πρώτα παιχνίδια όταν ανέλαβε μια ομάδα και την δουλειά που έκανε εκεί μετά από 4-5 μήνες στην ίδια ομάδα. Αυτά είναι στοιχειώδης έρευνα ακόμα και για την Β κατηγορία στην Ελλάδα όταν πας να προσλάβεις έναν ξένο και άγνωστο προπονητή. Πόσο μάλλον όταν μιλάμε για ένα 28χρονο! Είναι ερασιτεχνισμός και ζαριές στην πλάτη της ομάδας όταν παίρνεις αποφάσεις βλέποντας ένα βιογραφικό και μόνο αυτό. Δεν προσλαμβάνεις υπάλληλο γραφείου για να δεις βιογραφικά και μόνο!

Αποσυνδεδεμένος SirBak

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #98 στις: Παρ 25 Οκτ 2024 20:49 »
Aυτοι ειναι ικανοι να το πανε απο αναβολη σε αναβολη ,για να δουνε πως θα παιξει η ομαδα με τον Τζιάρρα ,και αν χρειαστει να κλεισουνε με αυτον ,για πιο μεγαλη οικονομια

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #99 στις: Παρ 25 Οκτ 2024 21:14 »
-πως ειστε σημερα?
-λιγο κουρασμενοι
-εεεε...ειναι το τζετ λακ....
-ε ναι ναι....πολλες ωρες...
-ενταξει...ειχαμε και μεις την καταρα παλια....7ιση ωρες για θεσσαλονικη....
-ναι και γω οταν επισκεφτηκα το Περου...στο Ματσου-Πιτσου καναμε τεσσεραμιση ωρες στροφες....
-Ματσου-Πιτσου....τι μου θυμισες τωρα....
-?
-εχω ενα ξαδερφο τον Μητσου....παραγουαη μενει...τον ξερεις?
-μπα.....
-στο Ασουνσιον μενει ....με μουστακι και λιγο καραφλα....
-?
-ωραια η ουρουγουαη παντως.....
-μα....απο παραγουαη ειμαι.....
-ναι οκ....δεν ειπα εγω οτι δεν εισαι....για την ουρουγουαη λεω τωρα................

ΟΙ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ........................

και ο κοσμος περιμενει........................................ ..