Αποστολέας Θέμα: Καβάλα-ΠΑΣ Γιάννινα 8η αγωνιστική  (Αναγνώστηκε 2513 φορές)

Αποσυνδεδεμένος born_in_drakolimni

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Καβάλα-ΠΑΣ Γιάννινα 8η αγωνιστική
« Απάντηση #50 στις: Κυρ 10 Νοέ 2024 13:28 »
Και κατι ασχετο, γιατι νομιζω οτι ηταν στην περιγραφη και σε αλλα παιχνιδια
Ο σπικερ συνολικα κρινεται εξαιρετικος αν αναλογιστουμε τι καραγκιοζηδες σπικαρουν κατα καιρους σε αυτες τις κατηγοριες

:pas: :pashat: :joker:

Αποσυνδεδεμένος vaggelis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #51 στις: Κυρ 10 Νοέ 2024 13:36 »
Έχω την εντύπωση ότι ο Λώλης δεν είχε ξαναβάλει γκολ με την πρώτη ομάδα του ΠΑΣ. Μπορεί να κάνω και λάθος.

Αποσυνδεδεμένος PasGianninaPreveza

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #52 στις: Κυρ 10 Νοέ 2024 13:49 »
Έχω την εντύπωση ότι ο Λώλης δεν είχε ξαναβάλει γκολ με την πρώτη ομάδα του ΠΑΣ. Μπορεί να κάνω και λάθος.
Είχε βάλει στην Β.
Δεν σταματάμε παρόλη την αδικία, δεν σταματάμε γιατι μας χρωστά η ιστορία....

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #53 στις: Κυρ 10 Νοέ 2024 13:53 »
2-4

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #54 στις: Κυρ 10 Νοέ 2024 13:53 »
Τέλος

Αποσυνδεδεμένος fadomas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #55 στις: Κυρ 10 Νοέ 2024 13:56 »
Παράθεση
Ο σπικερ συνολικα κρινεται εξαιρετικος αν αναλογιστουμε τι καραγκιοζηδες σπικαρουν κατα καιρους σε αυτες τις κατηγοριες

Bαγγέλης Νερατζιάς εγγύηση!
Από τους πιο σοβαρούς και σωστούς δημοσιογράφους του σπορ φμ.

Κατά τα άλλα καλή εμφάνιση αλλά δυστυχώς έχουμε μείνει πολύ πίσω στην κούρσα και δε βλέπω τρόπο να πάρεις διπλό στην αελ

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #56 στις: Κυρ 10 Νοέ 2024 13:58 »
Είχε βάλει στην Β.
Όχι με ΠΑΣ

Αποσυνδεδεμένος born_in_drakolimni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #57 στις: Κυρ 10 Νοέ 2024 14:14 »
Συμφωνω οτι πολυ δυσκολα θα κανουμε διπλο στη λαρισα, αλλα ποτε δεν ξερεις
Και το χ ειναι πολυ καλο παντως
Οι 5-6 βαθμοι διαφορας στην κανονικη διαρκεια θα γινουν 3 στα πλει-οφ και μπορουν να ανατραπουν εστω και δυσκολα
Οι 7-8 βαθμοι διαφορας θα γινουν 4 και δεν νομιζω οτι ανατρεπονται

Συνδεδεμένος ltz

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #58 στις: Κυρ 10 Νοέ 2024 14:16 »
Παίξαμε στρωτό ποδόσφαιρο, αλλά δεν γίναμε ακόμα η ομάδα που όλοι θέλουμε. Αν έχουμε αντοχές και συνέχεια θα φανεί στο επόμενο παιχνίδι. Μακάρι να συνεχίσουμε δυναμικά
ΠΑΣ από το 1966. Παγουράς από πάντα.

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #59 στις: Κυρ 10 Νοέ 2024 14:18 »
Πήραμε τη νίκη και συνεχίζουμε
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος PASiopulo

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #60 στις: Κυρ 10 Νοέ 2024 14:22 »
Λώλης, Νικολιάς και Γκαλεάνο εξέθεσαν τον Πομς σήμερα ...

Δυστυχώς η άμυνά μας έχει μεγάλο πρόβλημα που δύσκολα διορθώνεται χωρίς μεταγραφές.

Αν είχαμε καλύτερη άμυνα και έναν προπονητή της προκοπής από την αρχή, θα είχαμε περισσότερους βαθμούς και περισσότερες ελπίδες

Αποσυνδεδεμένος tr7

• Hero Member
    • Προφίλ
    • BLUE BULL
« Απάντηση #61 στις: Κυρ 10 Νοέ 2024 14:34 »
Συμφωνω οτι πολυ δυσκολα θα κανουμε διπλο στη λαρισα, αλλα ποτε δεν ξερεις
Και το χ ειναι πολυ καλο παντως
Οι 5-6 βαθμοι διαφορας στην κανονικη διαρκεια θα γινουν 3 στα πλει-οφ και μπορουν να ανατραπουν εστω και δυσκολα
Οι 7-8 βαθμοι διαφορας θα γινουν 4 και δεν νομιζω οτι ανατρεπονται

Διπλό τώρα που γυρίζει 😛 και άσσο στον επόμενο γύρο στους Ζωσιμάδες και πάμε από το 0 στα πλευ οφς 🤯
Όπου εκεί μαζεύουμε 1 πόντο ή 3 (ας κάνουμε και ένα Χ στο αρένα τότε)παραπάνω από την Λάρισα και ανεβαίνουμε 😛🤣🤣

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #62 στις: Κυρ 10 Νοέ 2024 14:41 »
Ας μην πάρουν τα μυαλά μας αέρα.Με τους τελευταίους παίξαμε.Καταφέραμε να φάμε και 2 γκολ.

Αποσυνδεδεμένος mandrakoukos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #63 στις: Κυρ 10 Νοέ 2024 15:01 »
Πολύς ενθουσιασμός και κανονικοπροπονητοποίηση του λατίνου πιτσιρικά, όπως και του Πομς λίγες μόλις εβδομάδες νωρίτερα. Μακάρι να μην επαναληφθεί το σκηνικό, είναι όμως νωρίς ακόμα για δοξολογίες.

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #64 στις: Κυρ 10 Νοέ 2024 15:04 »
Ωραία μπάλα,συνδυαστικό ποδοσφαιρο....είπαμε περιμένουμε ένα θαύμα
Θεωρώ ότι με τουλαχιστον 2 καλά στόπερ θα μπορούσε να είναι εντελώς διαφορετική η κατάσταση....με αυτούς που έχουμε δεν ξέρω
Κερδίσαμε την Καβάλα αλλά όπως έχω ξαναπεί καμμία νίκη δεν είναι εύκολη...και καμμία ομάδα

Ας έπαιζε με Πομς προπονητή σήμερα και θα βλέπαμε τι  ....άνετο πέρασμα θα κάναμε

Ο Γκαλεάνο είναι η αλήθεια σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα δεν μπορεί να αλλάξει τα πάντα

Πάμε για νίκη στο Αλκαζάρ...η στη χειρότερη ισοπαλία...δεν σώζεται αλλιώς η χρονιά

Για τους δύο βλάκες που έχουμε στη διοίκηση τι να πει κανείς....πειράματα κ πάλι πειράματα για να βγει η χρονιά τζάμπα...τενεκέδες όσο δεν πάει

Ελπίζω μην έπαθε χοντρή ζημιά ο Σέρβος τώρα που πήρε μπρος....σε επικίνδυνο σημείο ο τραυματισμός του

Αποσυνδεδεμένος tr7

• Hero Member
    • Προφίλ
    • BLUE BULL
« Απάντηση #65 στις: Κυρ 10 Νοέ 2024 15:13 »
Ωραία μπάλα,συνδυαστικό ποδοσφαιρο....είπαμε περιμένουμε ένα θαύμα
Θεωρώ ότι με τουλαχιστον 2 καλά στόπερ θα μπορούσε να είναι εντελώς διαφορετική η κατάσταση....με αυτούς που έχουμε δεν ξέρω
Κερδίσαμε την Καβάλα αλλά όπως έχω ξαναπεί καμμία νίκη δεν είναι εύκολη...και καμμία ομάδα

Ας έπαιζε με Πομς προπονητή σήμερα και θα βλέπαμε τι  ....άνετο πέρασμα θα κάναμε

Ο Γκαλεάνο είναι η αλήθεια σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα δεν μπορεί να αλλάξει τα πάντα

Πάμε για νίκη στο Αλκαζάρ...η στη χειρότερη ισοπαλία...δεν σώζεται αλλιώς η χρονιά

Για τους δύο βλάκες που έχουμε στη διοίκηση τι να πει κανείς....πειράματα κ πάλι πειράματα για να βγει η χρονιά τζάμπα...τενεκέδες όσο δεν πάει

Ελπίζω μην έπαθε χοντρή ζημιά ο Σέρβος τώρα που πήρε μπρος....σε επικίνδυνο σημείο ο τραυματισμός του
Μια διόρθωση μόνο. Στο AEL FC ARENA θα παίξουμε, στις 15:00 το ερχόμενο Σάββατο ΣΚΑΪ TV και όχι στο Αλκαζάρ

Αποσυνδεδεμένος serifis1980

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #66 στις: Κυρ 10 Νοέ 2024 15:17 »
Πολύ καλό παιχνίδι, στρωτό και ουσιώδες. Μπράβο στους παίκτες και μεγάλο μπράβο στον προπονητή και γίνεται μεγαλύτερο μπράβο Αγία τους παίκτες που έχει στη διάθεσή του.

Ένα πολύ μεγάλο μπράβο στο Λωλη που επιτέλους έκανε ένα παιχνίδι που χρόνια περιμέναμε από αυτόν, μακάρι να συνεχίσει έτσι και να μη μείνει στη μία βραδιά!

Η μη χρήση κάποιον παικτών πραγματικά εκθέτει με το χειρότερο τρόπο τους προηγούμενους προπονητές

Άμυνα για τα πανηγύρια όταν από τον τελευταίο ακόμα και έτσι τρως 2 γκολ. Απαγορεύεται.

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #67 στις: Κυρ 10 Νοέ 2024 15:22 »
Παράθεση
Μια διόρθωση μόνο. Στο AEL FC ARENA θα παίξουμε, στις 15:00 το ερχόμενο Σάββατο ΣΚΑΪ TV και όχι στο Αλκαζάρ

Είμαι παλιός εγώ....στο Αλκαζάρ θα πάω....😂😂

Συνδεδεμένος Mpakoulieros

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://i.imgur.com/Eg6L7Ne.png
« Απάντηση #68 στις: Κυρ 10 Νοέ 2024 15:27 »
Αν και κάποιοι ειρωνευτήκατε για τον Πομς, δεν θα ασχοληθώ όμως με αυτό, είναι ανάξιο σχολιασμού θα κάνω κάποιες πααρτηρήσεις.

Είναι δυνατόν η ομάδα να έμαθε από τον Γκαλεάνο στρωτό ποδόσφαιρο σε δύο εβδομάδες;
Είναι δυνατόν να μη δουλευόταν, ασχέτως αν δεν χρησιμοποιούνταν παίχτες σα τον Λώλη;
Είναι δυνατόν η φυσική κατάσταση που έχουμε να μην οφείλεται σε πολύ και πολύ δύσκολη δουλειά που έγινε το προηγούμενο τρίμηνο; Η Καβάλα μετά το 70 είχε σκάσει. Πασούλες κάναμε.

Προσωπικά δεν είμαι με κανέναν προπονητή. Ήμουν με τον Πόμς και τώρα είμαι με το Γκαλέανο. Εξακολουθώ να θεωρώ τεράστιο ρίσκο την αλλαγή προπονητικού τήμ στη μέση του πρώτου γύρου. Θεωρούσα τον Πομς πολυτέλεια για την κατηγορία, που προφανώς δούλευε με πολλά συστήματα και παίχτες αλλά για τους δικούς του λόγους επέλεγε να παίξει όπως έπαιζε.

Στην τελική εγώ είμαι οπαδός, δεν είμαι φίλαθλος. Δεν θέλω να δω καλή μπάλα και να βγούμε δεύτεροι. Δεν με ενδιαφέρει να δω καλή μπάλα αν βγούμε πρώτοι. Είτε νικήσεις τον Εθνικό Κεραμιδίου με 0-1 με την ψυχή στο στόμα είτε κερδίζεις με 1-4 την προτελευταία Καβάλα στο 90, πάλι τρεις βαθμοί θα μπουν στο σακούλι.

Συνιστώ υπομονή. Μακάρι να κάνω λάθος και ο Γκαλεάνο να δείξει κάτι το ξεχωριστό που θα μας οδηγήσει στο πρωτάθλημα και τον προβιβασμό.

Χαλαρώστε όμως λίγο, ειδικά οι πιτσιρικάδες. Με Διαγόρα παίξαμε και Καβάλα. Δύο πολύ άσχημες και κακές ομάδες που είναι στις τελευταίες θέσεις.

Στα του ματς.

Μου άρεσε η ομάδα, είδαμε μπάλα, χαρήκαμε γκολ και κυρίως βαθμούς.
Με προβλημάτισε όμως το εξής. Τρεις τελικές η Καβάλα, δύο γκολ μέσα.
Η Λάρισα θα σου κάνει δέκα τελικές. Εκεί τι θα γίνει;

Η τελική εκτίμηση που κάνω είναι ότι δυστυχώς η ομάδα δεν θα τα καταφέρει φέτος για δύο λόγους:

1. Η διοίκηση είναι κωμική ακατάλληλη και δεν δύναται να κάνει όσα πρέπει για να ανέβουμε. Γνωστά και χιλιοειπώμενα από όλους. Αν σε αυτό προστεθούν και οι πληροφορίες για απληρωσιά που υπάρχει (βλ. άρθρο του Μυριούνη) τότε τα πράγματα παίρνουν πολύ σύσκολη τροπή.
2. Φαίνεται ότι η θέση της πρώτης θέσης είναι καπαρωμένη από τα τυριά εξωαγωνιστικά. Οι αποδόσεις του στοιχήματος και η απόδοση του Παοκ χθές προβληματίζουν . Ειδικά όταν όλοι ξέρουμε ότι Παοκ σημαίνει ΕΠΟ, σε ένα πρωτάθλημα χωρίς βαρ και χωρίς ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Αυτό δεν σημαίνει ότι τα παρατάμε. Δίνουμε κάθε μάχη δυνατά, ακόμη ελπίζουμε, δεν θα τους χαρίσουμε ανάσα βαθμολογικής σιγουριάς και το σημαντικότερο Π.Α.Σ. σημαίνει συνεχής μάχη για επιβίωση για διάκριση για καταξίωση ενάντια σε κατεστημένα και αδρανείς διοικήσεις.
« Τελευταία τροποποίηση: Κυρ 10 Νοέ 2024 15:33 από Mpakoulieros »
Ο Π.Α.Σ. ανήκει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά αφηγήματα!

Αποσυνδεδεμένος tr7

• Hero Member
    • Προφίλ
    • BLUE BULL
« Απάντηση #69 στις: Κυρ 10 Νοέ 2024 16:46 »
Λοιπόν να πω 2 πράγματα. Επειδή και εγώ έχω ειρωνευτεί την Λάρισα και την έχω παρομοιάσει με Μπαρτσελόνα,η κατηγορία θα χαθεί αν χαθεί για καθαρά αγωνιστικούς λόγους. Πέρα από την πλάκα η Λάρισα μετά από τόσα χρόνια έμαθε πλέον την κατηγορία, έφτιαξε ομάδα με παίκτες που μπορούν να σου κάνουν πρωταθλητισμό. Όπως όλες οι μεγάλες ομάδες παίρνουν σφυρίγματα ( και εμείς στο 2ο γκολ σήμερα), έτσι θα πάρει και η Λάρισα. Δεν θα την ανεβάσει ο Γκαγκατσης...
Όσον αφορά τον Πομς.
Ο Γκαλεάνο είναι ένα νέο παιδί που προφανώς αγαπάει την δουλειά του, έχει όρεξη, πάθος και μάλλον όπως φαίνεται και κάποιες γνώσεις για coach. Η διαχείριση του Πομς τόσο των παικτών που είχε, όσο και του τρόπου παιχνιδιού ήταν τραγική! Δεν ξέρω γιατί ή τι μπορεί να είχε στο μυαλό του! Ίσως φοβήθηκε τα κακά γήπεδα? Υποτίμησε τους αντιπάλους?? Είναι τόσο μυρωδιάς σαν προπονητής??? Δεν ξέρω....! Επίσης μπορεί να είναι απλήρωτα τα παιδιά, αλλά δεν τα έχουν παρατήσει! Εγώ αυτό είδα σήμερα. Τώρα αν είναι σε όλες τις ομάδες αυτή η κατάσταση και ξέρουν ότι θα πληρωθούν στο τέλος ή κάτι άλλο δεν ξέρω προσωπικά. Πάντως αγωνιστικά τα δίνουν όλα, παίζουν με πάθος και γουστάρουν. Εγώ αυτό βλέπω.
Μακάρι να έχει συνέχεια η σημερινή εμφάνιση και να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα το Σάββατο! Μπορούμε αρκεί να δουλευτεί λίγο η αμυντική λειτουργία μας.
Υ.Γ. 1Μπάλα δεν βλέπουμε με τα αυτιά.
Υ.Γ. 2 Να είμαστε αντικειμενικοί και να παραδεχόμαστε πράγματα μάγκες

Αποσυνδεδεμένος ΤΑΧΑΣ

• Sr. Member
  • Γεννήθηκα ΠΑΣ και θα πεθάνω ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑ
    • Προφίλ
« Απάντηση #70 στις: Κυρ 10 Νοέ 2024 17:00 »
Δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι σε αυτή την κωλοκατηγορια γιατί όλοι παίζουν για την ύπαρξη τους,αν κάνεις τα αυτονόητα σαν ομάδα γίνονται πιο εύκολα τα πράγματα.
Πάντως η Καβάλα στη Λάρισα στο 93 έχασε και με κόντρα διαιτησία, ενώ παραχώρησε ισοπαλία στον Ηρακλή στο 80 με 2000 γριές μέσα σε ουδέτερο γήπεδο,μην υποτιμούμε τις νίκες λοιπόν.
Στη Λάρισα θα φάμε πολύ πίεση και με 7-8000 κόσμο εκεί θα δούμε τις δυνατότητες της ομάδας,αν και με τόσο αργή άμυνα είναι θαύμα το μηδέν πίσω.

Αποσυνδεδεμένος tr7

• Hero Member
    • Προφίλ
    • BLUE BULL
« Απάντηση #71 στις: Κυρ 10 Νοέ 2024 19:28 »
Ανοίξτε νήμα ΑΕΛ-ΠΑΣ Γιάννινα. Γενική είσοδο 10 ευρώ πλην επισήμων(15 ευρώ) ανακοίνωσαν ηδη. Δίνουν θύρα για εμάς επίσης!

Αποσυνδεδεμένος nakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #72 στις: Κυρ 10 Νοέ 2024 20:01 »
Ούτε ήμασταν ούτε γίναμε προπονητές λέγοντας πως σε αυτόν τον  ντιπ ( αμπαλο) ΠΑΣ δεν γίνεται να μην παίζουν οι Κύρκος,Λωλης,Νικολιας, Λέο!!!

Όχι επειδή είμαστε γνώστες του αντικειμένου αλλά πολύ απλά βλέποντας τον ΠΑΣ δεκαετίες δεν είναι απειροστικός λογισμός πως οι τελευταίοι ξέρουν μπάλα και δεν παίζουν και κάποιοι κάποιοι που δεν ξέρουν μπάλα και παίζουν....τυχαίνει κάποιοι να έχουν μάνατζερ τον μάνατζερ!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος SirBak

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #73 στις: Κυρ 10 Νοέ 2024 20:22 »
Μπραβο μπραβο μπραβο

Διαφωνω οτι παιζαμε ευκολο ματς.
Κανενα ματς δεν ειναι ευκολο οταν εισαι Σαββατο πρωι 9 βαθμους πισω απο τον πρωτο,,,οταν εχεις τη καταρα του εκτος εδρας (ειδικα σε αυτο το γηπεδο) ,,, οταν εχεις εναν νεο (και σε ηλικια) προπονητη - στοιχημα που ακομα δεν ξερει που ηρθε ,,,οταν ξερεις οτι τα στατιστικα σου λενε ΄΄μιση ευκαιρια αντιπαλου = ενα γκολ
Παλικαρισια η νικη οταν οι παιχτες βλεπουν τους φιλαθλους να μη το πιστευουν ,οι ιδιοι το πιστεψαν και το πιστευουν γιατι παιζουν για την παρτη τους και για τον εγωισμο τους.....(αυτο το παθος το ενισχυσε πιστευω και ο νεος κοουτς)
Παλικαρισια νικη γιατι αν τρωγαμε κανα γκολ (παλι) απο το πουθενα  στο 2 λεπτο ,να δειτε μετα πως θα ειμασταν αποψε

Πιστευω οτι ειμαστε ΠΑΣ ,οχι για τους τιτλους που δεν πηραμε ή τις Ευρωπες (που μονο μια φορα πηγαμε)
Ειμαστε ΠΑΣ γιατι ειμαστε ρομαντικοι....Γιατι ασχετα με το τι γραφουμε στα FB και εδω μεσα πιστευουμε σε ενα ποδοσφαιρικο θαυμα την Κυριακη που για εμενα ακομα και η ισοπαλια θα ειναι ευεργετικη και για την ψυχολογια μας
Σιγουρα η ιστορια εχει δειξει οτι οταν ειναι να ΄΄παρουμε΄΄ εναν μικρο τελικο ,ποτε δεν φευγουμε με δακρυ χαρας απο το γηπεδο ή την καφετερεια,αλλα οπως ειπα και πιο πριν ,γιαυτο ειμαστε ΠΑΣ....Γιατι ειμαστε ρομαντικοι .....Γιατι αποκλεισαμε καποτε τον Ολυμπιακο στους 8....Γιατι ριχναμε 7ρες με το Μου Μουφ Μουφ...Γιατι πεσαμε στη Γ δυο φορες και ξαναηρθαμε ....Γιατι ειμαστε οι μοναδικοι που θα ΄΄γυρισουμε΄΄ το 0-1 με τον Διαγορα και θα κανουμε στο τελος παρτυ με τους παιχτες.....(και δεν το θεωρω καθολου ντροπη)

Παμε λοιπον για το διπλο....Ας φαμε 3 ,αρκει να ριξουμε 4...Μπορουμε?

υγ.Επιβαλλεται επισκεψη ντοπας στην προπονηση απο τον ΣΦ την Τριτη

υγ2 Μπραβο και στους τρελους που πηγανε εκει και εδειξαν οτι ο νεκροζωντανος ειναι ακομα στα ποδια του

υγ3 (ας μη ξεχνιωμαστε) ΔΩΣΕ - ΦΥΓΕ - ΟΥΣΤ
« Τελευταία τροποποίηση: Κυρ 10 Νοέ 2024 20:26 από SirBak »

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #74 στις: Κυρ 10 Νοέ 2024 22:48 »
Τζιάρρας: «Η καλύτερη εμφάνιση, πάμε για νίκη στη Λάρισα» (video)
Νίκη και εμφάνιση ανάλογη με ομάδας που θέλει να διεκδικήσει την άνοδο χαρακτήρισε το 2-4 επί της Καβάλας ο Βαγγέλης Τζιάρρας στη συνέντευξη Τύπου. Ο βοηθός του Αριέλ Γκαλεάνο στάθηκε στον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας που αλλάζει και στα γκολ που ήρθαν με στρωτό παιχνίδι, ενώ σημείωσε ότι ο ΠΑΣ θα δουλέψει με χαμηλά το κεφάλι όλη την εβδομάδα για να πάρει στη Λάρισα για τη νίκη στο ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής

Αναλυτικά οι δηλώσεις Τζιάρρα στη συνέντευξη Τύπου:

«Αρχικά να πούμε ότι για πρώτη φορά ήταν ένα παιχνίδι που η ομάδα μας ήταν κυρίαρχη σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Ευτυχήσαμε να προηγηθούμε στην πρώτη φάση που είχαμε μέσα στην περιοχή του αντιπάλου. Συνεχίζουμε να δουλεύουμε, η ομάδα έχει αρχίσει και αλλάζει τον τρόπο παιχνιδιού της. Θεωρώ ότι σήμερα η εμφάνιση ήταν ανάλογη με μια ομάδα που θέλει να διεκδικήσει το πρωτάθλημα και είναι από τα φαβορί για την άνοδο. Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι, ένα ντέρμπι με τη Λάρισα την ερχόμενη εβδομάδα. Κατεβάζουμε το κεφάλι, θα δουλέψουμε όλη αυτή την εβδομάδα για να πάμε για τη νίκη και να μειώσουμε τη βαθμολογική διαφορά που έχουμε με την ομάδα της Λάρισας».

Για τα γκολ που ήρθαν από passing game και την νοοτροπία Γκαλεάνο: «Αυτός είναι ο τρόπος που δουλεύουμε τις τελευταίες 3 εβδομάδες που είμαι εγώ στην ομάδα. Για αυτό και βλέπετε νέους ποδοσφαιριστές να μπαίνουν στην ενδεκάδα είτε βασικοί είτε σαν αλλαγή. Θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε όλους τους παίκτες που έχουμε στο ρόστερ και αυτός ο νέος τρόπος παιχνιδιού μας δίνει αυτή τη δυνατότητα. Δηλαδή να παίζουν ποδοσφαιριστές που δεν είχαν χρόνο συμμετοχής με τον προηγούμενιο προπονητή. Αυτό είναι το στυλ παιχνιδιού που θέλουμε να έχει η ομάδα».

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ: ΠΑΝΟΣ ΚΑΠΠΑΣ - ΣΠΥΡΟΣ ΧΑΛΚΙΑΣ

passports.gr