Λώλης: «Θα πάμε για ανάλογη εμφάνιση και νίκη στην Λάρισα» (video)
Μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα με την Καβάλα από πλευράς ΠΑΣ Γιάννινα ήταν ο Αλέξανδρος Λώλης, ο οποίος μιλώντας μετά το τέλος του ματς στο monobala.gr είπε ότι ήταν η καλύτερη φετινή εμφάνιση της ομάδας και ότι περιμένει να συνεχίσει με ανάλογες εμφανίσεις και τις επόμενες εβδομάδες. Όσον αφορά το ντέρμπι της επόμενης εβδομάδας με την ΑΕΛ είπε ότι ο ΠΑΣ θα πάει για τη νίκη.
Για το αν ήταν η καλύτερη εμφάνιση του ΠΑΣ φέτος: «Αναμφίβολα ήταν η καλύτερη εμφάνιση μέχρι στιγμής. Ελπίζω να έρθουν και πολλές ακόμα σαν αυτή. Κοιτάμε τώρα το επόμενο παιχνίδι και μακάρι να έχουμε μία ανάλογη εμφάνιση».
Για το που κρίθηκε το ματς: «Δεν περιμένουμε καμία νίκη να έρθει εύκολα. Εμείς τα δίνουμε όλα πάντα. Σήμερα ήμασταν 100% συγκεντρωμένοι από το 1ο λεπτό μέχρι το 90ο. Θα μπορούσαμε να είχαμε αποφύγει το γκολ στο 92’ . Ήταν αχρείαστο να δεχτούμε εκεί ένα γκολ, αλλά κατά τα άλλα ήταν μια τέλεια εμφάνιση απ’ όλους τους ποδοσφαιριστές».
Για το αν ήταν κομβικό το 1-3 στη λήξη του ημιχρόνου: «Εκεί που το ματς ήταν εύκολα στο 0-2, μας έκαναν εύκολα το 1-2, αλλά βάζοντας το γκολ στην εκπνοή του ημιχρόνου για το 1-3 ουσιαστικά κλείδωσε το ματς. Μετά ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι να μην δεχτούμε άλλο γκολ, σκοράραμε κι ένα ακόμα ωραίο γκολ και το πήγαμε πολύ ωραία το παιχνίδι».
Για την προσωπική του εμφάνιση με 1 γκολ και 3 ασίστ: «Σίγουρα είναι ένα ιδανικό σενάριο, ήταν το πρώτο μου γκολ με τον ΠΑΣ Γιάννινα, νομίζω ότι έπρεπε να έρθει πιο νωρίς, αλλά έχω αδικηθεί σε αυτό. Θεωρώ ότι θα κάνουμε κι άλλες τέτοιες εμφανίσεις, γιατί η ομάδα έχει βρει τον δρόμο της πλέον και τις επόμενες εβδομάδες θα έρθουν κι άλλες τέτοιες εμφανίσεις».
Για το αν άλλαξαν πράγματα με τον νέο προπονητή: «Σίγουρα έχουν αλλάξει. Το πιο βασικό είναι ότι όλα τα παιδιά είναι πιο ενεργά στην ομάδα και είναι πολύ σημαντικό για την ψυχολογία της ομάδας. Αλλά και ο τρόπος παιχνιδιού άλλαξε. Πλέον ξεκινάμε από πίσω το παιχνίδι μας και όταν μία ομάδα θέλει να διεκδικήσει το πρωτάθλημα πρέπει να το κάνει αυτό για να δημιουργεί περισσότερες φάσεις».
Για το αν ο ΠΑΣ μπορεί να είναι μέσα στα φαβορί με τέτοιες εμφανίσεις: «Πάντα ο ΠΑΣ είναι μέσα στα φαβορί, δεν γίνεται να μην είναι. Ό,τι ομάδα κι αν έχει, όποιον προπονητή κι αν έχει πάντα είναι στα φαβορί λόγω ονόματος. Η ομάδα είναι μια καλοδουλεμένη μηχανή και μπορεί να κάνει πρωταθλητισμό».
Για το επερχόμενο ντέρμπι με την ΑΕΛ: «Ανάλογο παιχνίδι περιμένω από την ομάδα μου και ελπίζουμε να έρθει το αποτέλεσμα που επιθυμούμε. Εμείς θα πάμε για τη νίκη, αν έρθει η ισοπαλία θα δούμε».
super-fm.gr