Αποδείχθηκε και εχθές (δυστυχώς για εμάς) ότι το κύπελο είναι ο θεσμός των εκπλήξεων. Αποκλειστήκαμε από ομάδα μικρότερης κατηγορίας, τον ΠΑΟΚουφαλίων (μιλάω μόνο για εχθές και μόνο για τον συγκεκριμένο αγώνα)...
Για όσους έχουν παίξει λίγη μπάλα:
Σικαλιάς:Το λάθος του δεν είναι τίποτε περισσότερο και τίποτε λιγότερο από ένα κάκιστο κοντρόλ, από αυτά που έχει κάνει μέχρι και ο Μαραντόνα. Δυστυχώς γι` αυτόν πρώτα, και μετά για την ομάδα και εμάς, έτυχε να είναι τερματοφύλακας. Μπράβο στο Μιχαήλ για την κίνησή του μετά το "γκολ". Αν και ο τερματοφύλακας, στο λάθος του δεν έχει συμπαίκτες, ο Μιχαήλ, ήταν εκεί γι` αυτόν.
Βάντερσον: Καθυστερεί πολύ με τη μπάλα, θολώνει άσχημα, και τη γυρίζει πίσω, με το κουντουπιέ (!!!), ψιλοκρεμαστά (!!!), κάνοντας τη ζωή του τερματζή ακόμη πιο δύσκολη. Νόμος: η μπάλα γυρνάει στο τέρμα μόνο συρτά, και πάντα έξω από το περίγραμμα της εστίας. Είναι από τα λάθη όμως που συμβαίνουν.
Ντάσιος: Αυτού το λάθος είναι "εγκληματικό" (μαλακία χαρακτηρισμός για το ποδόσφαιρο) στο δεύτερο γκολ. Ενώ έχει κλείσει, πολύ σωστά στη διαγώνια κάλυψη, στη θέση του λίμπερο, ανάμεσα στο πέναλτυ και τη μικρή περιοχή, εν τούτοις έχοντας πλήρη έλλειψη συγκέντρωσης, έχει "χάσει" το μοναδικό αντίπαλο (δεν υπήρχε άλλος στη φάση) που έπρεπε να μαρκάρει, το σκόρερ, και πάπαλα. Στη συγκεκριμένη φάση, δεν ξέρει ούτε που βρίσκεται ο ίδιος ούτε ο αντίπαλός του. Τέλος πάντων, το ποδόσφαιρο είναι παιγνίδι λαθών.
Σε κάθε περίπτωση, όλα τα παιδιά, με τα πάνω τους και τα κάτω τους στο συγκεκριμένο ματς, αλλά και ο κόουτς, είναι άξιοι συγχαρητηρίων για την εμφάνισή τους, που στιγμές στιγμές, ήταν έως και συγκινητική. Κατά την προσωπική μου γνώμη, και κατά σειρά, οι καλύτεροι ήταν οι Μπάκα, Μιχαήλ, Πάντος και Κειτά.
Ακόμη δεν έχω ξεκαθαρίσει πως αισθάνομαι. Περήφανος, αδικημένος, σπαζοαρχιδισμένος ή όλα αυτά μαζί ...
Διαιτησία: αριστουργηματικά "βρώμικη". Αν και έχω στο μυαλό μου τις φάσεις μία προς μία (ειδικά αυτές του δευτέρου μέρους) σταματώ εδώ για λόγους προστασίας της υγείας μου.
ΥΓ. Ελπίζω να βρίσκομαι ακόμη εν ζωή όταν θα πάρουμε (δεν ζητώ να μας τα δώσει ή να μας τα χαρίσει) από την πουτάνα τη μπάλα, αυτά που πιστεύω ότι δικαιούμαστε ...
ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ (φίλους και αντιπάλους - όχι εχθρούς, γιατί στο ποδόσφαιρο δεν πρέπει να υπάρχουν τέτοιοι. Όποιον δεν γουστάρεις τον "πελεκάς" στον αγωνιστικό χώρο).
Συμφωνω μαζι σου σε ολα μπαμΠΑΣ,καπως ετσι νοιωθω κι εγω,μπερδεμενα συναισθηματα.. περηφανα σιγουρα με μια δοση πικριας ομως. Κρινοντας καθαρα αγωνιστικα μπορουσαμε την προκριση ακομη και απο χθες.Νομιζω οτι αυτη κριθηκε στην ψυχολογια με την οποια κατεβηκε η ομαδα μας στον αγωνα.Επειδη φαινεται οτι κατεχς το αθλημα σ αναφερω ενδεικτικα δυο σημεια με πολυ λεπτες αποχρωσεις .... 1) Ηταν απαραιτητο να παν ολοι οι παικτες στην 4 για να αποτισουν τον σεβαστο και δικαιολο-γημενο κατα τ αλλα φορο τιμης στους αδικοχαμενους παοκτσηδες ,ενω οι αντιπαλοι εχουν στηθει ετοιμοι ναρχισουν το παιγνιδι? Για μνημοσυνο κατεβηκαν η για αγωνα? Δεν εφτανε να παει μονο ο αρχηγος?Αυτο δηλωνει μια καποια ηττοπαθεια, μοιρολατρεια κιοτι ειμστε καλα παιδια και τετοια προδιαθεση. Ειναι τυχαιο που το 1 γκολ μπηκε στο 2 λεπτο απο αβιαστο λαθος¨?Δε νομιζω..Τι εικονα ειχε στο μυαλο του ο Σικαλιας την στιγμη που πηγε να κανει κοντρολ οταν πριν 2 λεπτα ειχε φατσα καρτα ολη την 4?Γιαυτο δεν πρεπει να πεσουμε να τον φαμε.Εκει μασανε εμπειροι και φτασμε-νοι παικτες μεγαλων ομαδων, μασησε κι αυτος... 2. Στο τελος του αγωνα με εξαιρεση τον Σκουφαλη και μπραβο του με την ευκαιρια,κανεις αλλος απ τους παικτες δεν ηρθε στην κερκιδα μας για συγχαρητηρια..εκατερωθεν ρε παιδι γιατι κιαυτοι το αξιζαν αλλα κι εμεις..Ξερουν πολλες ομαδες να κατεβαζουν 300 ταυρια στην τουμπα και νακουγονται απ το 1 μεχρι το τελευταιο λεπτο?Δεν τους αγγιξε καθολου?Περιοριστηκαν σε κατι χειροκροτηματα απτο κεντρο του γηπεδου,εκαναν το καθηκον τους... τα τυπικα... Ισως ομως ναναι καλυτερα ετσι..Εξω απ το κυπελλο μεν με το κεφαλι ομως ψηλα και αφοσιωμενοι πλεον στον κυριο στοχο ,την ανοδο...Σκεψου να περνουσαμε και να τρωγαμε στη μαπα παλι την περσινη ξενερα του ΟΑΚΑ ΟΠΟΥ ΜΕ ΑΝΤΑΛΑΓΜΑ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙς ΓΙΑ ΒΑΘΜΟΥς ΣΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΑΤσ κατσαμε σαν κοτες στον βαζελο? Τι αισθανθηκε οκαθε πασολες περσι, με τετοια καταληξη? Ξεφτιλαααα... Ασ ειναι καλα ο βαγγελαρος ο Κουσας που στο 90 βαζει το γκολ και τρεχει ,παιρνει τη μπαλλα απ τα διχτυα για να συνεχισει...ηταν η μονη στιγμη και ο μονος παικτης που με αντιπροσωπευ-σε σαν ΠΑΣΟΛΕ σ εκεινο το ματς, στους 4 του κυπελου... ενα βημα μακρια απ τοντελικο .. Θα μας δοθουν ξανα πολλες τετοιες ευκαριες? Ελπιζω ναι αλλα με την νοοτροπια αυτη η κατα-ληξη θα ειναι η ιδια... Τοτε φιλε η πουτανα η μπαλα θα μας δωσει αυτο που ονειρευομαστε , οταν αποβαλλουμε την μοιρολατρεια, την ηττοπαθεια και την αλλαξοκολια...και δε μιλαω για τους φιλαθλουςμας,αυτοι ποτε δεν ειχαν , αλλα για τους υψηλα ισταμενους.. οποιοι ειναι αυτοι καθεφορα. Ελπιζω φιλε η στιγμη αυτη για το κατι παραπανω να μην ειναι πολυ μακρια γιατι επιασα τα 42 και θελω να τη ζησω οσο ακομα μπορω να φωναζω...
ΥΓ .Χρονια πολλα σε ολους και ειδικα σε σενα και την οικογενεια σου γιατι και γω ειμαι μπαμΠΑΣ...