Ψηφοφορία

Ποιό το αποτέλεσμα;

Ηττα ΠΑΣ
23 (21.5%)
Ισοπαλία και τς περιμένουμε στους Ζωσιμάδες
53 (49.5%)
Διπλό και βουρ για τους 8
31 (29%)

Σύνολο ψηφοφόρων: 107

Η ψηφοφορία έληξε: Τετ 22 Δεκ 2010 14:17

Αποστολέας Θέμα: ΠΑΟΚ - ΠΑΣ, κύπελλο  (Αναγνώστηκε 40492 φορές)

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΟΚ - ΠΑΣ, κύπελλο
« Απάντηση #75 στις: Δευ 20 Δεκ 2010 03:19 »
Απολυτα σωστος ο pizzas..........

Οι μοναδικοι σωστοι φιλαθλοι που αντικρυσα σε οσα εκτος εδρας που εχω παει τοσα χρονια και ειναι παντελονατοι ειναι κατα συμπαθεια μου

1)ΕΘΝΙΚΟΣ γιατι απλα,ειναι η μοναδικοι οπαδοι που καναν την κινηση για φιλια στους πασολεδες,και οσα ακουγονται για το τοτε παιχνιδι στην Ριζουπολη πως συμπαρασταθηκαμε εμεις στην αρχη στις πινεζες λεγοντας  το συνθημα ΄Πηρουνια γαμ... και αντε παρατησουμε" ειναι ψεμα μεγαλο!!!!γιατι εμεις το λεγαμε ειρωνικα για να πικαρουμε τους Εθνικους και αυτοι το πηραν αλλιως,δηλαδη το πως συμπασχουμε μαζι τους....Οπως και να εχει δειξαν πως ειναι οπαδοι με αξια και μπραβο τους

2)ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ:Σωστοι οπαδοι με ιδιο οπαδικο πνευμα,δειχνοντας την φιλοξενια μας εμεις στα Γιαννενα,τα παλικαρια απο το Περιστερι ηθελαν να μας την ανταποδωσουνε και μπραβο τους

3)ΑΡΗΣ:oχι σε τοσο μεγαλο βαθμο σαν τις αλλες ομαδες,αλλα οφειλω να παραδεχτω οτι σεβονται μερικα πραγματα, αν και εγιναν μαλακιες στην περσινη χρονια λογω υπαιτιοτητας του Χριστοβασιλη και της μπατσαριας

Ολοι οι αλλοι η θα με αφησουν παγερα αδιαφορο η ειναι ζωα τελειως

Οι Παοκτζηδες ανηκουν στην δευτερη κατηγορια μαλλον,δεν γινεται ρε μαγκες να τιμουμαι με στεφανια οι Πασολεδες τους αδικοχαμενους Παοκτζηδες(που ειμαστε κ οι μοναδικοι που το εχουμε κανει) και αυτοι αντι να το σεβαστουν ερχονται στα Γιαννενα και αρχιζουν να σπαζουν τα παντα(Ολα εχουν το οριο τους))

Ε οχι ρε μαγκες,να παν να γαμ.....ουν,καλοι καλοι αλλα μεχρις ενος οριου............ελεος πια,Τι φοβομαστεεεεεεεε

ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος HarMPas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #76 στις: Δευ 20 Δεκ 2010 08:14 »
τα παοκια
σκιαζντε πολυ
τον Πας Γιαννινα 1966

εγω βλεπω πολλα απ αυτηνα καθε μερα
ειν στιγματσμενα
κι κομπλεξαρισμενα

κατα βαθος
βλεπουν μια ομαδα
εφιαλτη :mono:

Αποσυνδεδεμένος Mad Bulls

• Sr. Member
  • LEFKADA GROUP
    • Προφίλ
« Απάντηση #77 στις: Δευ 20 Δεκ 2010 12:50 »
Φίλε PizzAS νομίζω ότι κάνεις λάθος, δεν νομίζω να είναι έτσι τα πράγματα...έγινε αυτό που λες αλλά σε άλλο γήπεδο, όχι στη τούμπα.
Πέρση στη τούμπα, όπως και στο Κλ. Βικ. δεν βρίσαμε κ δεν μας έβρισαν, δεν υπήρχε λόγος να προκαλέσουμε όταν και οι άλλοι είναι εντάξει. Ούτε άκουσα κάποιον από τα γνωστά συνθήματα κατά του παοκ στο 4-0 στο κύπελλο όπου δεν είχε κ παοκτζίδες, εκεί φοβηθήκαμε δηλαδή; Επίσης πιστεύω ότι με αρη,παοκ,ηρακλη είμαστε πιο κοντά σαν οπαδοί σε σχέση με τις ομάδες της αθήνας που είναι αχώνευτες... πέρση στο ΟΑΚΑ με το βάζελο που έγιναν τα επεισόδια δεν νομίζω να σταματήσαμε στιγμή να βρίζουμε τον παο κ την  αθήνα...
Πιστεύω ότι ο κόσμος του ΠΑΣ δεν έχει τις τρελές μπάλες για πουλήσει τσαμπουκά παντού, αλλά δεν νομίζω ποτέ ότι γλύψαμε ποτέ κανέναν ή ότι φοβόμαστε κάποιον.
10 YEARS LEFKADA GROUP

Αποσυνδεδεμένος HarMPas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #78 στις: Δευ 20 Δεκ 2010 13:18 »
Απο τα Σημερις Κινσε
η διαθεσ  των ΣΙΤΗΡΙΩΝ για το κυπλο
ΜΠΑΟΚ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1 – 2
κι οπως ξερτε κι για ευνoητους λογς πλιουνται 10 ευρα εκαστο

Δευτερα κι Τριτη απο 10.00΄ - 17.00΄
Τεταρτη απο 10.00΄ - ν αρχινικει ΄

σπορβορα

Επισης η σπορβορα, λεει οτ αναμεσα στσ 250 Μπαοκτσηδες απ εδωκαν το παρον εχτες στν Κερκυρα, ηταν κι Γιννιωται - Γιαννιωται Μπαοκτσηδαι κανονκοι
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 20 Δεκ 2010 13:24 από HarMPas »

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
« Απάντηση #79 στις: Δευ 20 Δεκ 2010 15:46 »
Κοράκια

ΒΟΣΚΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ ΡΕΘΥΜΝΟΥ

ΚΑΡΑΤΖΙΚΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΑΘΗΝΩΝ

ΠΟΝΤΙΚΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ

ΚΟΜΙΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ

ΒΕΛΛΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΞΑΝΘΗΣ
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #80 στις: Δευ 20 Δεκ 2010 17:31 »
Χάβος: «Κοιτάμε μπροστά»
Από Απόστολος Παγώνης | Δευτέρα, 20 Δεκεμβρίου 2010 14:52
gazzetta.gr

[ ... Από την προπόνηση απουσίαζε ο Βιτόλο, που έχει υποβληθεί σε αρθροσκόπηση και θα επιστρέψει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας το νέο έτος. Ο Μουσλίμοβιτς, που προσφάτως είχε υποβληθεί σε επέμβαση στους κοιλιακούς, όπως και ο Ίβιτς, που είχε υποβληθεί σε αρθροσκόπηση. Οι Ζουέλα και Μαλεζάς ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, ενώ οι Κοντρέρας, Γκαρσία και Βιεϊρίνια δεν συμμετείχαν για προληπτικούς λόγους και για να ξεκουραστούν.
Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές συμμετείχαν κανονικά στο πρόγραμμα. Μαζί με την ομάδα προπονήθηκαν και οι Λούκα Πετρίσεβιτς, Κώστας Σταφυλίδης και Εργκίς Κάτσε. ...]
περισσότερα http://www.gazzetta.gr/football/cup-news/item/123844-%CF%87%CE%AC%CE%B2%CE%BF%CF%82-%CE%BA%CE%BF%CE%B9%CF%84%CE%B1%CE%BC%CE%B5-%CE%BC%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CF%84%CE%AC

ΚΕΡΚΥΡΑ - ΠΑΟΚ (Χάβος): Χαλκιάς, Μπαλάφας (46' Σαλπιγγίδης), Γκαρσία, Ελ Ζαρ (63' Κριστιάνο), Τσιρίλο, Κοντρέρας, Φωτάκης, Βιεϊρίνια, Σνάουτσνερ, Αθανασιάδης, Σαβίνι (46' Λίνο)

κουρασμένοι

ΧΑΛΚΙΑΣ ΜΙΑ ΚΙ ΕΞΩ

kerkyra paok 1-0 ioannou

ΤΕΛΙΚΟ ΣΚΟΡ 2 - 1

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
ΚΕΡΚΥΡΑ - ΠΑΟΚ Κάτι κουρασμένα παλληκάρια…
Του Θόδωρου Χαστά

[...]

ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΑΟΚ Στροφή στο κύπελλο

[..."Εείχαμε την ευκαιρία να πάρουμε την ισοπαλία, αλλά δεν τα καταφέραμε. Στο γήπεδο δουλέψαμε για ένα θετικό αποτέλεσμα, ο ΠΑΟΚ έπαιξε καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο. Θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε για το παιχνίδι που έρχεται την Τετάρτη. Έχουμε πολλούς παίκτες τραυματίες, οι απώλειες των οποίων έχουν επηρεάσει την ομάδα. Αυτοί οι παίκτες προσπαθούν να επιστρέψουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και νομίζω ότι θα μας βοηθήσουν όταν ενσωματωθούν με την ομάδα. Θέλουμε τη νίκη στο τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς"....]

περισσ'οτερα: http://www.makthes.gr/news/sports/66722/
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 20 Δεκ 2010 18:05 από New Pas. Pas »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος bulux

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Βούτυρο στο ψωμί σας
« Απάντηση #81 στις: Δευ 20 Δεκ 2010 18:07 »
Ας μην κρατάμε μεγάλο καλάθι. Και ο ΦακΝτεΜολ είπε πως θα ψάξει για ξεκούραστους παίκτες, αρά με κάποιες αλλαγές θα παρουσιαστεί η ομάδα, απο αναπληρωματικούς.
Απο την άλλη... πόσο πιο ωραία είναι η νίκη (ή το Χ στην περίπτωσή μας) όταν σου έρχεται τη στιγμή που δεν την περιμένεις.

Ελπίζω το παιχνίδι να μην είναι ΠΑΟΚ - ΠΑΣ, αλλά Χαβος - ΝτεΜολ. Ετσι εχουμε περισσότερες πιθανότητες.
'ΠΑΣ μην μας λυπασαι'... και κάποιοι το πήραν τοις μετρητοις και μας έχουν γονατίσει
ΠΑΣ και ξερό βατραχοπόδαρο

Αποσυνδεδεμένος mike71

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #82 στις: Δευ 20 Δεκ 2010 18:11 »
κ τωρα ζω κ αναπνεω για τον μπαοκ
θελω να δω την καλυτερη δυνατη 11αδα κ οτι προκυψει
δεν υπαρχει κανενα αγχος...
κυκλοφορει καμμια ιωση να κολλησω για να μην παω στη δουλεια την τεταρτη :P
ελεος τι ωρα ειναι αυτη που βαλαν το παιγνιδι :(

Αποσυνδεδεμένος g1966

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #83 στις: Δευ 20 Δεκ 2010 21:19 »
Tί έχουν πάθει σήμερα τα ράδια από κρήτη μέχρι σαλονίκη όλοι με τον Πας ασχολούνται.
Ωρε τόσο πολύ μας φοβούνται.

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #84 στις: Δευ 20 Δεκ 2010 21:52 »
Φίλε PizzAS νομίζω ότι κάνεις λάθος, δεν νομίζω να είναι έτσι τα πράγματα...έγινε αυτό που λες αλλά σε άλλο γήπεδο, όχι στη τούμπα.
Πέρση στη τούμπα, όπως και στο Κλ. Βικ. δεν βρίσαμε κ δεν μας έβρισαν, δεν υπήρχε λόγος να προκαλέσουμε όταν και οι άλλοι είναι εντάξει. Ούτε άκουσα κάποιον από τα γνωστά συνθήματα κατά του παοκ στο 4-0 στο κύπελλο όπου δεν είχε κ παοκτζίδες, εκεί φοβηθήκαμε δηλαδή; Επίσης πιστεύω ότι με αρη,παοκ,ηρακλη είμαστε πιο κοντά σαν οπαδοί σε σχέση με τις ομάδες της αθήνας που είναι αχώνευτες... πέρση στο ΟΑΚΑ με το βάζελο που έγιναν τα επεισόδια δεν νομίζω να σταματήσαμε στιγμή να βρίζουμε τον παο κ την  αθήνα...
Πιστεύω ότι ο κόσμος του ΠΑΣ δεν έχει τις τρελές μπάλες για πουλήσει τσαμπουκά παντού, αλλά δεν νομίζω ποτέ ότι γλύψαμε ποτέ κανέναν ή ότι φοβόμαστε κάποιον.

Πρωτα απο ολα επειδη δεν εχουμε κατσει να συνομιλησουμε ποτε ,συγχαρητηρια που κρατας την σημαια  του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ στην επαρχια,και πιστεψε σε καταλαβαινω απολυτα επειδη πλεον και εγω μετα την φοιτητικη μου ζωη  εγκατασταθηκα στην Κορινθο και προσπαθουμε να κανουμε κατι,καταλαβαινω ποσο δυσκολο ειναι

Αλλα φιλε μου θα διαφωνησω με τα λεγομενα σου,το γιατι??

Εχω βαρεθει πλεον να βλεπω τους πασολεδες να το παιζουν καλοι με τους οποιαδηποτε φιλοξενουμενους στο Ζωσιμαδες και να τους εχουμε σαν πασαδες,και να πηγαινουμε στα εκτος εδρας παιχνιδια με αυτους και να βλεπω καγκουριες !!!!Ε οχι ρε φιλε μια φορα μαλακας ,δυο φορες μαλακας καπου λες αιστοδιαλο δεν αξιζει....

Και επειδη κοβω ειμαστε ιδια ηλικιακα ελπιζω να με καταλαβαινεις τι εννοω

ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος PASaris

• Global Moderator
  • Sr. Member
  • Elite Member
    • Προφίλ
    • PAS Forum
« Απάντηση #85 στις: Δευ 20 Δεκ 2010 23:23 »
Επειδή και λόγω δουλειάς έχω δει πάρα πολύ ΠΑΟΚ(περίπου όσο και ΠΑΣ) φέτος, όπως και πέρσι, θα γράψω δυο κουβέντες με την ελπίδα ότι θα τους ρίξει μια ματιά κι ο μεταφραστής του Ντεμόλ...  8)

Ο ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια στηρίζεται στην ανάπτυξη του 4-2-3-1, με τον Σάντος να δουλεύει άριστα τη συγκεκριμένη τεχνική, για το υλικό που είχε ο ΠΑΟΚ. Ο Πορτογάλος κατάλαβε ότι έπιασε το ταβάνι του με τον ΠΑΟΚ(2η θέση) και όπως και μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου με την ΑΕΚ, την έκανε με ελαφρά, γιατί ο κόσμος θα πίεζε. Ο Ζαγοράκης έφερε το Μπερέτα, ο Ιταλός δούλεψε την ομάδα στη προετοιμασία στο 4-4-2, ενώ πολλοί υποστηρίζουν ότι δεν δόθηκε το απαιτούμενο βάρος στη φυσική κατάσταση, γεγονός που δεν αποδεικνύεται μέχρι τώρα καθώς ο ΠΑΟΚ δεν έχει μυϊκούς τραυματισμούς. Τα πρώτα κακά αποτελέσματα από τα φιλικά(!) έκαναν το Ζαγοράκη να διώξει το Μπερέτα, καθώς ο ίδιος ήθελε ο προπονητής να ακολουθήσει την "πετυχημένη συνταγή" Σάντος, κάτι που δεν έγινε.
Η συνέχεια είναι λίγο πολύ γνωστή, με το Δερμιτζάκη να μη μπορεί να κάνει και πολλά πράγματα, καθώς προσελήφθη ως "φίλος προέδρου", με το τέλος της "ασυλίας" του να βρίσκει στον πάγκο του ΠΑΟΚ άλλον έναν μαθητευόμενο προπονητή, το Μάκη Χάβο, ο οποίος παρόλα αυτά δείχνει να το γουστάρει το αντικείμενο.
Επανέφερε το 4-2-3-1(ρητή εντολή), ενώ λόγω και των αρκετών αγωνιστικών προβλημάτων ψάχνει λύσεις με αγωνιστικές αλχημείες, οι οποίες (οι περισσότερες) του βγαίνουν.

Με βάση όλα τα παραπάνω, μεθαύριο ο Ντεμόλ πρέπει να περιμένει τα παρακάτω:

Στο "1" ο Χαλκιάς πήρε τη θέση του Κρέσιτς κάτω απ' τα δοκάρια απ' το ματς με τη Λάρισα, λόγω ενός πολύ σοβαρού προβλήματος του τελευταίου(όχι αγωνιστικό). Στο Ζάγκρεμπ τα πήγε καλά, σε Λάρισα και Κέρκυρα κάτω του μετρίου.

Πλάγια μπακ: Δε νομίζω να το ρισκάρει με Λίνο. Το έκανε στη Κέρκυρα γιατί χρειαζόταν επιθετικογενές μπακ. Εκτιμώ ότι θα δούμε Σακελαρίου, ο οποίος είναι σχεδόν ανύπαρκτος ανασταλτικά, ενώ έχει μεν καλές προωθήσεις, αλλά καθόλου αποτέλεσμα στις προσπάθειές του. Από δεξιά πιστεύω πως ο Σνάουτσνερ δε χάνει τη θέση, παρότι γύρισε σχετικά νωρίς απ' το τραυματισμό του. Καλός αμυντικά, τίποτα το τρομερό επιθετικά.

Σέντερ μπακ: Νομίζω ότι το Κοντρέρας - Τσιρίλο δύσκολα θα σπάσει. Ο Χιλιανός είναι ο πιο σταθερός παίχτης του ΠΑΟΚ, ενώ ο Τσιρίλο είναι λίγο επιπόλαιος και οξύθυμος, αλλά δε νομίζω ο Χάβος να ρισκάρει με Μαλεζά και Ζουέλα που δεν είναι 100% έτοιμοι.

"6άρια": Στο "6" για μένα, θα παιχτεί όλο το παιχνίδι. Η πιο σημαντική απουσία είναι ο Βιτόλο, ο οποίος είναι μηχανάκι και αρκετά καλός με τη μπάλα στα πόδια. Ο σίγουρος είναι ο Γκαρσία, για τον οποίο περνάνε μεν τα χρόνια, όμως η μπάλα δε ξεχνιέται άμα τη ξέρεις. Μπορεί να είναι παίχτης "τετραγωνικού"(χωρίς πολύ κίνηση δηλαδή), όμως η ποιότητα ξεχωρίζει. Για τη δεύτερη θέση, δύο είναι οι επιλογές: Μπαλάφας και Φωτάκης. Για πιο επιθετικογενή προσέγγιση, πιστεύω πως ο Χάβος θα βάλει το Φωτάκη, σενάριο το οποίο είναι και το πιο πιθανό κατά τη γνώμη μου, καθώς ο Μπαλάφας δεν άρεσε στη Κέρκυρα και δεν αρέσει γενικά. Τα θετικά του Φωτάκη: Τρέχει πολύ, μαρκάρει, βλέπει γήπεδο κι έχει καλό σουτ.

"10": Θεωρώ μεγάλη γκαντεμιά για μας που δεν παίζει ο Ίβιτς. Με τον Σέρβο στην 11άδα ο ΠΑΟΚ είναι μία(και δύο ίσως) ταχύτητα πιο αργός στην ανάπτυξη. Πιστεύω πως τη θέση θα καλύψει ο Ελ Ζαρ, ίσως όμως δούμε και Φωτάκη, με είσοδο Μπαλάφα στο 6.

"Φτερά": Στα πλάγια, ο Βιερίνια είναι ο καλύτερος παίχτης της Σούπερ Λιγκ αυτή τη στιγμή και θέλει πάρα πολύ προσοχή, ίσως και μαρκάρισμα με βοήθειες. Ο Χάβος τον βάζει αριστερά, για να συγκλίνει με το δεξί, γι' αυτό και πετυχαίνει συνέχεια γκολ με σουτ έξω απ' τη περιοχή. Δεξιά το πιο πιθανό είναι να παίξει ο Σαλπιγγίδης(με αουτσάιντερ τον Ελ Ζαρ), ο οποίος έχει τα σωματικά προσόντα για τη θέση, όμως πιστεύω ότι δεν είναι κάτι το τρομερό, ιδιαίτερα στη φάση που βρίσκεται τώρα.

Σέντερ φορ: Απ' το ματς με τη Λάρισα κι έπειτα, στη κορυφή παίζει ο Αθανασιάδης, ο οποίος θεωρώ ότι είναι κομμένος και ραμμένος για man-2-man του Πάντου. Μπορεί και πρέπει ο Τάσος να τον πάει στη δύναμη και να βγαίνει πρώτος στη μπάλα από πίσω, ενώ και ο Μιχαήλ θα δίνει βοήθειες. Δεν τον θεωρώ την πιο σημαντική απειλή, παρόλο που είναι παίχτης που έχει το γκολ.

Από πάγκο ο ΠΑΟΚ δεν έχει τίποτα το ιδιαίτερο, όπως κι εμείς φυσικά... Κριστιάνοι και Φιλομένοι είναι επιεικώς για γέλια και δεν νομίζω ο Χάβος να ξεκουράσει κάποιον απ' τους βασικούς, καθώς μετά τον αγώνα ο ΠΑΟΚ έχει ρεπό ως τις 29/12.

Τώρα, από εμάς περιμένω να δω κάτι σε (4-2-3-1) Σικαλία Ντάσιο(πάνω στο Βιερίνια κι ο Θεός βοηθός) Βάντερσον(τον έχει ξαναπαίξει τον Σάλπι με ΠΑΟ) Πάντο(πάνω στον Κλάους) Μιχαήλ - Κεϊτά Ανδράλα(δίνει βοήθειες σε Ντάσιο) Κυριάκο(πρέπει να αντέξει το ξύλο και να κρατήσει μπάλα, για να μη χάσουμε το κέντρο) Σκούφαλη(πρέπει επιτέλους να κάνει ένα καλό ματς και χρειαζόμαστε και τη προσωπικότητά του) Ντε Βισέντι(άμα μπει χεσμένος, αλλαγή στο ημίχρονο) Μπακαγιόκο.

Δύο είναι τα κλειδιά του ματς: 1) Ασφυκτικό πρέσινγκ στο κέντρο και όχι στα 3/4, 2) δίνεις λίγο χώρο, αλλά δε ταμπουρώνεσαι, ούτε και ανοίγεσαι.

Απ' τα λίγα που ξέρουμε, πιστεύω πως ο ΠΑΟΚ είναι ομάδα που αρέσει στο Ντεμόλ, γιατί κατά μία έννοια είναι "ανοιχτό βιβλίο"(όπως κι εμείς) κι έτσι εφόσον τον μελετήσεις αρκετά, μπορείς να κάνεις πράγματα.
Δεν μας δίνω παραπάνω από 15% πιθανότητες, όμως δε θεωρώ ότι είναι και αδύνατο να φέρουμε ένα Χ, για τη ρεβάνς στην έδρας μας!

Καλή μας επιτυχία!

Υ.Γ.1 Ας ελπίσουμε εκτός από ξεκούραστους να βρει και καλούς παίχτες ο Ντεμόλ, γιατί αλλιώς ...αντίο ζωή.
Υ.Γ.2 Βασικό: Δε μας ενδιαφέρει το Κύπελλο!  :joker:
 :mono:
Η στρατηγική χωρίς τακτική, είναι η πιο αργή πορεία προς τη νίκη,
η τακτική χωρίς στρατηγική, είναι ο θόρυβος πριν από την ήττα.
Σουν Τσου(Κινέζος Στρατηγός, 544 π.Χ. - 496 π.Χ.)

Αποσυνδεδεμένος SATSI

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #86 στις: Τρι 21 Δεκ 2010 09:47 »
Λοιπόν σύνταυροι
για να λέμε αλήθειες μεταξύ μας και να μην αυτοπαραμυθιαζόμαστε,αυτό είναι το μάτς της χρονιάς για τον ΠΑΣ.Οι παπαριές του τύπου ¨δεν μας ενδιαφέρει το κύπελο‘ μόνο ως
παπαριές μπορούν να χαρακτηριστούν κι αυτό άκρως επιεικώς!!
Οι μεγάλες ομάδες χτίζονται με υπερβάσεις,μεγάλες επιτυχίες και τίτλους!!Αν δεν έχεις τη ΔΙΑΘΕΣΗ αρχικά να παλέψεις γιαυτό τότε δε θα φτάσεις ποτέ στο επίπεδο να το πετύχεις κάποια στιγμή.Συνεπώς,θα χαίρεσαι με το κερδίζεις την ΦΟΦΗ,την Καλλιθέα και..... τα Σέκλανα Ευβοίας και να αυτοπαραμυθιάζεσαι πιστεύοντας σε ...ένα καλύτερο
μακρυνό μέλλον!!!Παράλληλα στο γήπεδο οι 2.000 που απομείναν θα γίνουν 1.000,μετά 500 και μετά 100 όλοι κι όλοι,σαν τον Κομπότη,την Καβάλα και τον Εργοτέλη!!!
Γιατί αν δε μπορέσεις να κάνεις μια υπέρβαση γιατί να θέλεις να θεωρείσαι κάτι παραπάνω από τον Κομπότη,την Καβάλα ή τον Τέλη;;;;Πως θα φτιάξεις νέα γενιά οπαδών;;;;;
Με νίκες επί της Καλλιθέας;;;;Με άνοδο στη σκουπρολίγκα και προσπάθεια 10 χρόνων να σωθείς και βλέπουμε......;Αυτά γίνονται μόνο στα παραμύθια.Αν πάμε με αυτή τη νοοτροπία στο τέλος θα μείνουμε εγώ,ο ELTORO,ο MIKE κι άλλοι δυό τρείς πουέχουμε κάποιες παραστάσεις από την δεκαετία του 80(για τους παλιότερους της δεκαετίας του 70 δεν το συζητώ,έχουν πάθει πλέον αλτχάιμερ απ το πέρασμα του χρόνου)κι οι πιτσιρικάδες θα υποστηρίζουν γαυροβαζέλες κι εμείς θα τους λέμε μοδάτους κ.ο.κ!!!
Την τελευταία 25 ετία ο ΠΑΣ την παρουσία του αισθητή την έκανε ΜΟΝΟ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΟΥ και την πρόκριση στους 4 για δυό φορές,ασχέτως αν ΕΚΤΈΘΗΚΕ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ με τις ταπεινωτικές δηλώσεις των ΗΛΙΘΙΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ-ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΠΕΡΙ ΜΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΟ!!!
Επαναλαμβάνω,αν δε σε ενδιαφέρει το κύπελο κι η ΥΠΕΡΒΑΣΗ,θα γίνεσαι κάθε μέρα και περισσότερο ένας Κομπότης,ένας Εργοτέλης ή μια Καβάλα και στο τέλος θα παίζεις
μεταξύ συγγενών και φίλων του Χριστοβασίλη,του Θεοδορίκα και του Αγγελή!!
Όποιος κατάλαβε,κατάλαβε...δε μπορώ να εξηγώ περαιτέρω ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος mike71

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #87 στις: Τρι 21 Δεκ 2010 10:44 »
Χωρίς άγχος κόντρα στον ΠΑΟΚ

Παράθεση
Πλέον το μυαλό όλων έχει στραφεί στο παιχνίδι του Κυπέλλου Ελλάδος ΟΠΑΠ με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ που θα διεξαχθεί την Τετάρτη (15:30). Ο ΠΑΣ γνωρίζει ότι το έργο του σαφώς και δεν είναι εύκολο για την πρόκριση, ωστόσο θα αγωνιστεί  με οδηγό το περσινό ματς όπου είχε αποκλείσει τους Θεσσαλονικείς για τον ίδιο θεσμό. Από την πλευρά τους οι ποδοσφαιριστές θα προσπαθήσουν να απολαύσουν το εν λόγω παιχνίδι απέναντι σε έναν σύλλογο που αγωνίζεται στην Super League. Για την συγκεκριμένη αναμέτρηση ορίστηκε να διευθύνει ο Μιχάλης Βοσκάκης του συνδέσμου Ρεθύμνου. superfm

3 κ μιση κ οχι 3 το Ντερμπυ ;)
εγω θα συμφωνησω με τον προλαλησαντα,μαλιστα ενας απο τους λογους της αποχης των οπαδων του ΠΑΣ ειναι η ελλειψη οραματος.
Ο ΠΑΣ καταφερε κ διατηρησε ενα ογκο οπαδων την περασμενη 10ετια λογω των επιτυχιων στο κυπελλο κ κυριως το ξεβρακωμα του γαυρου σε διπλους αγωνες.
Εγω οσο θυμαμαι τον εαυτο μου εγινα μονο ΠΑΣ  οταν ειδα την ομαδα της πατριδας μου να ριχνει 3αρες κ 4αρες στο ΠΟΚ κ στο ΠΟΚ θεσ/νικης κ να καταλαμβανει τις κορυφαιες θεσεις της βαθμολογιας.
Ενα πιτσιρικι 6-7 ετων  οταν βλεπει την ομαδα του μεταξυ των πρωτων αυτοματως τη θεωρει μεγαλη κ μενει για παντα πιστος σ αυτη.
Τωρα ρεαλιστικα η ομαδα μας δεν ειναι σε κατασταση τετοια που μπορει να χτυπησει αυτον τον κουρασμενο κ μονοτονο ΠΑΟΚ,(κανει πολυ καλη αναλυση ο φιλοςPASaris)ομως πρεπει να παιξει με παθος κ θαρρος κ να μην εγκαταλειψει.
Αλλωστε με την λογικη της αδιαφοριας,ουτε το γαυρο θα αποκλειαμε, ουτε τον ΠΑΟΚ περισυ.
 Μαλιστα πεσαμε θυματα αυτης της λογικης εγκαταλειποντας περισυ την προσπαθεια του κυπελλου οταν κληρωθηκαμε με τους βαζελους ενω απ οτι φανηκε ειχαμε τυχη κ δυνατοτητες να παρουμε την προκριση στον τελικο,αλλα δεν την προκαλεσαμε ;)
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 21 Δεκ 2010 10:49 από mike71 »

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #88 στις: Τρι 21 Δεκ 2010 10:56 »
Ξεκουραστη εντεκάδα

Σικαλιας ή Κηπουρος
Σταθης    Καρλος   Μιχαήλ      Βαντερσον(?)
             Κειτα (νεος ειναι, αντεχει)
             Τζιμόπουλος Κυριακος
Σιαλμάς      Φρουταδο          Ντεβινσεντι (ή Σκουφαλης)

Αποσυνδεδεμένος GIWRGIS

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #89 στις: Τρι 21 Δεκ 2010 11:49 »
Ο SATSI τα έγραψε σωστά.

Ο PASaris έγραψε μια εύστοχη ανάλυση για τον ΠΑΟΚ (πλην ικανότητας Σακελαρίου -κατά τη γνώμη μου).
Ελπίζω στα του ΠΑΣ να πέσει μέσα, αν και πιο πιθανά βλέπω τα σενάρια του davelis να επαληθεύονται.

Κάποια στιγμή θα πρέπει κι ο Ντε Μολ να δοκιμάσει να βάλει το Σιαλμά στην κορυφή της επίθεσης.
Είναι ο μόνος παίκτης που έχουμε, ο οποίος μπορεί να παίξει μόνος του μπροστά και να ανακατέψει τους κεντρικούς αμυντικούς, που συνήθως είναι πιο αργοί από τους πλάγιους.
Το είχε δείξει και στο περσινό ματς της Τούμπας. Ευκαιρία να το δείξει και αύριο!

Το 0-0 θα είναι μια επιτυχία, αν συνοδευτεί με πρόκριση στην έδρα μας.
Το 0-1 με το γκολ του Φουρτάδο στο 63' (από πλασέ μέσα από την περιοχή) θα είναι μια τεράστια επιτυχία που θα γράψει άλλη μια σελίδα με πλατινέ γράμματα στο μαύρο βιβλίο της ιστορίας του ΠΑΣ!
 :mono:

Αποσυνδεδεμένος PASaris

• Global Moderator
  • Sr. Member
  • Elite Member
    • Προφίλ
    • PAS Forum
« Απάντηση #90 στις: Τρι 21 Δεκ 2010 12:47 »
Φίλε SATSI, με παρεξήγησες!

Γράφω ότι δεν μας ενδιαφέρει το Κύπελλο(ειρωνικά, φυσικά), καθώς πέρσι που πάλι δεν μας ενδιέφερε, φτάσαμε στους "4" και ρίξαμε 4 γκολ στον ΠΑΟΚ.
Εγώ ελπίζω να μη μας ενδιαφέρει και φέτος, όπως και πέρσι, για να πάμε ακόμα παραπέρα!

Πες μου αλήθεια, πιστεύεις ότι θα καθόμουνα να γεμίσω δύο οθόνες με ΠΑΟΚ, αν δε μ' ενδιέφερε το Κύπελλο;

Πες κι εσύ ότι δε μας ενδιαφέρει, ποτέ δε ξέρεις!

GIWRGI, αν θες το συζητάμε για Σακελαρίου, δεν είμαι απόλυτος. Είμαι όμως, λίγο προκατειλημμένος με τους Έλληνες πλάγιους μπακ... Λίγο. 

Υ.Γ. Στοίχημα ότι θα βγει ο ΛΟΚΟ dreven να πει ότι δε ξέρει ο Νικόλας από mind games;
Η στρατηγική χωρίς τακτική, είναι η πιο αργή πορεία προς τη νίκη,
η τακτική χωρίς στρατηγική, είναι ο θόρυβος πριν από την ήττα.
Σουν Τσου(Κινέζος Στρατηγός, 544 π.Χ. - 496 π.Χ.)

Αποσυνδεδεμένος SATSI

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #91 στις: Τρι 21 Δεκ 2010 12:57 »
φίλε PASari
δεν το είπα για σένα,εννοείται ότι κατάλαβα το ότι ειρωνευόσουν!!!!!!
Αυτά τα έγραψα για όλους αυτούς τους αδαής,που δυστυχώς είναι πολλοί!!!
Και δεν αναφέρομαι στον βλάκα τον Αναστόπουλο ή στον Θεοδορίκα ή στον Χριστοβασίλη.Αυτοί την δουλειά τους κάνουν....ο Χριστοβασίλης κι ο Αναστόπουλος λ.χ,
πέρσι προσπάθησαν να πουλήσουν εκδούλευση στον χοντροΠατέρα για να κάνουν δημόσιες σχέσεις στην πλάτη του ΠΑΣ,Ο Θεοδορίκας εκδούλευση στον Χριστοβασίλη κ.ο.κ.!!
Αναφέρομαι στους απλούς, αγνούς,πλην όμως αδαής οπαδούς που καταφέρνουν οι παραπάνω επαγγελματίες προπονητές,πρόεδροι,οπαδοί να τους βάζουν στο τρυπάκι να
συμπλέουν με αυτή την ΗΤΤΟΠΑΘΗ-ΩΧΑΔΕΛΦΙΣΤΙΚΗ-ΒΟΛΙΚΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΛΟΓΙΚΗ!!

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
« Απάντηση #92 στις: Τρι 21 Δεκ 2010 13:05 »
Παράθεση
Εισιτήρια από τους συνδέσμους για το ματς της Τούμπας       
21.12.10

Περισσότεροι από 200 Γιαννιώτες στην Τούμπα

Διακόσια εισιτήρια έφτασαν στα Γιάννενα από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες των μελών των Blue Vayeros, ενώ εισιτήρια θα διασφαλιστούν και στους Απεί Ρωτάν, για το αυριανό παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να απευθύνονται κατά πρώτο λόγο στους συνδέσμους για να παραλάβουν τα εισιτήριά τους, ενώ για τους μεμονωμένους φιλάθλους δεν θα λειτουργεί εκδοτήριο έξω από τη θύρα που θα καθίσουν οι Γιαννιώτες, ωστόσο από την ΠΑΕ θα υπάρχει άτομο που θα μπορεί να τους εξυπηρετήσει και να ζητήσει επιπλέον εισιτήρια από τον ΠΑΟΚ, αρκεί να γίνει έγκαιρα η προκράτηση του εισιτηρίου.

super fm
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος chilly

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #93 στις: Τρι 21 Δεκ 2010 13:09 »
Κάποιες φορές αηδιάζω με την σκέψη κάποιων...
''Πρώτος στόχος η άνοδος και ας ξεκουράσουμε τους βασικούς στο κύπελλο''
''Το κύπελλο δεν είναι σκοπός μας''
''Να φέρνουμε πιτσιρικάδες ταλέντα και μετά να τα πουλάμε στις μεγαλύτερες ομάδες''
''Γάμω τον Ιωνικό...καλύτερα να μην ανοίγουμε μέτωπα με τους βάζελους''

ΔΕΙΞΕ ΜΟΥ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΣΟΥ-ΔΕΙΞΕ ΜΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΣΟΥ
ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΣΟΥ
φορεβερ

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
« Απάντηση #94 στις: Τρι 21 Δεκ 2010 14:28 »
Από το επίσημο site της ΠΑΕ ΠΑΣ
Παράθεση
Ο "Αγιαξ" της Ηπείρου για το Κύπελλο Ελλάδος ΟΠΑΠ, αντιμετωπίζει στο γήπεδο της Τούμπας (15:30 Conn X Tv), τον ΠΑΟΚ με τις μνήμες να είναι ακόμα νωπές από τον περσινό θρίαμβο, επί του ίδιου αντιπάλου όταν και τον είχε αποκλείσει για τον ίδιο θεσμό. Η ομάδα θα αγωνιστεί χωρίς άγχος κόντρα στο συγκρότημα του Μάκη Χάβου, με τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές να θέλουν να απολαύσουν πρώτα από όλα το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Η προετοιμασία για το αυριανό ματς ολοκληρώθηκε σήμερα το πρωί με μια προπόνηση που έγινε στο Πανηπειρωτικό με τον Στεφάν Ντεμόλ να συμπεριλαμβάνει στην αποστολή 20 παίκτες οι οποίοι είναι οι εξής: Σικαλιάς, Κηπουρός, Στάθης, Ντάσιος, Πάντος, Λουίζ Κάρλος, Μιχαήλ, Βάντερσον, Ανδράλας, Κειτά, Τζημόπουλος, Βαγγελής, Κυριάκος, Σκούφαλης, Ντε Βινσέντι, Νικολόπουλος, Φουρτάδο, Τζάνης, Σιαλμάς και Μπακαγιόκο. Τέλος, ο Τάσος Πάντος στο παιχνίδι με την Δόξα Δράμας συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες και αποφασίστηκε να εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστικής στην αναμέτρηση της 19ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Εθνικό.

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #95 στις: Τρι 21 Δεκ 2010 15:37 »
Κάποιες φορές αηδιάζω με την σκέψη κάποιων...
''Πρώτος στόχος η άνοδος και ας ξεκουράσουμε τους βασικούς στο κύπελλο''
''Το κύπελλο δεν είναι σκοπός μας''
''Να φέρνουμε πιτσιρικάδες ταλέντα και μετά να τα πουλάμε στις μεγαλύτερες ομάδες''
''Γάμω τον Ιωνικό...καλύτερα να μην ανοίγουμε μέτωπα με τους βάζελους''

ΔΕΙΞΕ ΜΟΥ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΣΟΥ-ΔΕΙΞΕ ΜΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΣΟΥ
ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΣΟΥ

Οι "κάποιοι", στις microσκέψεις τους να προσθέσουν και μια ακόμα ... ότι:

" ... άρα, για την ώρα, πρόκειται για ένα επιπλέον παιχνίδι σαν τα άλλα  παιχνίδια - σαν μια τυπική Αγωνιστική του 2010 ... ένα φιλικό με Κρανούλα ρε αδερφέ έτσι για τα Χρόνια Πολλά, για ένα έρανο ... ωχου"

Επίσης να προσθέσουν και να συνηθίσουν και σε μια ακόμα megaσκέψη ... ότι:

"... άρα, οι αγώνες κυπέλου για τον  ΠΑΣ ΑΓΙΑΞ, αρχίζουν αύριο"

ΠΑΣ ΓΙΑ ΝΙΚΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟ ΝΙΚΗ :joker:

ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΖΩΖΙΜΑΔΕΣ :mono: :joker: :pashat:

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Με αισιοδοξία κόντρα στον ΠΑΟΚ
SPORNET 20/12/2010 18:13

Ικανοποίηση επικρατεί στις τάξεις του ΠΑΣ Γιάννινα μετά τη νίκη επί της Δόξας Δράμας, η οποία επανάφερε στην κορυφή του πρωταθλήματος τους Ηπειρώτες.

Η ομάδα του Στέφαν Ντεμόλ πλέον στρέφει την προσοχή της στο ματς Κυπέλλου με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, ένα παιχνίδι δύσκολο για το οποίο όμως δεν λείπει η αισιοδοξία.

Οι παίκτες του ΠΑΣ σήμερα γυμνάστηκαν και αύριο αναμένεται να αναχωρήσουν για τη Θεσσαλονίκη, φυσικά χωρίς τον Ηλία Κώτσιο, ο οποίος συνεχίζει την αποθεραπεία του μετά την θλάση που υπέστη και θα μπορεί και πάλι να αγωνιστεί μετά την έναρξη του νέου έτους.

Τέλος, όπως ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ, σήμερα οι ποδοσφαιριστές της ομάδας θα λάβουν μισθούς και δώρο Χριστουγέννων, ενώ μάλιστα θα εισπραχθεί και το πριμ από την πρόκριση επί του Εργοτέλη στο Κύπελλο.

“Ντόπες” Χάβου στους παίκτες του ΠΑΟΚ
enet.gr, 22:17 Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010
http://www.enet.gr/?i=news.el.a8lhtismos&id=234880

“Είμαστε όλοι στενοχωρημένοι από την ήττα στην Κέρκυρα. Υπάρχει και η ήττα και η νίκη στο ποδόσφαιρο, όμως όταν έρχεται η ήττα πρέπει να μάθουμε να τη διαχειριστούμε ως ομάδα. Την Τετάρτη έχουμε μπροστά μας έναν πολύ σημαντικό αγώνα. Ολοι ξέρουμε τι έγινε στο περσινό παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα για το Κύπελλο. Πρέπει να είμαστε σοβαροί για να κερδίσουμε”, είπε στους παίκτες του ο Μάκης Χάβος.

« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 21 Δεκ 2010 16:01 από mh_per_ »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
« Απάντηση #96 στις: Τρι 21 Δεκ 2010 16:25 »
sport-fm.gr
Παράθεση
Ο Μάκης Χάβος δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Μαλεζά, Μουσλίμοβιτς, Βιτόλο, Ίβιτς και Ζουέλα, τη στιγμή που ο Λίνο συγκεντρώνει ελάχιστες πιθανότητες να αγωνιστεί βασικός. Ο Μπουσαϊντί αναμένεται να επιστρέψει στα δεξιά της άμυνας, με τους Σαβίνι και Σνάουτσνερ να μάχονται για τη θέση του αριστερού μπακ.

contra.gr

Παράθεση
Η 11άδα του Χάβου με τα Γιάννινα

Ενδεκάδα βασικών θα παρατάξει στο ματς κυπέλλου με τα Γιάννινα ο Μάκης Χάβος. Διότι είναι νοκ άουτ ματς κυπέλλου, που είναι σημαντικός στόχος για φέτος και ο ΠΑΟΚ χρειάζεται οπωσδήποτε την πρόκριση. Σίγουρα ο Χάβος θα παρατάξει διάταξη 4-4-2, με τους Χαλκιά τερματοφύλακα, δεξιά τον Μπουσαϊντί, αριστερά τον Σακελλαρίου, στόπερ τους Τσιρίλο και Κοντρέρας, αμυντικά χαφ τους Γκαρσία και Φωτάκη, δεξιά στη μεσαία γραμμή τον Βιερίνια, αριστερά τον Κριστιάνο που τα πήγε σχετικά καλά στην Κέρκυρα και επιθετικό δίδυμο τους Σαλπιγγίδη και Αθανασιάδη.

Η αποστολή αποτελείται από τους Χαλκιά, Κουτζαβασίλη, Μπουσαϊντί, Τσιρίλο, Κοντρέρας, Κριστιάνο, Ελ Ζαρ, Φιλομένο, Γκαρσία, Λίνο, Πετρίσεβιτς, Σαβίνι, Βιεϊρίνια, Αθανασιάδη, Μπαλάφα, Σαλπιγγίδη, Σακελλαρίου και Φωτάκη.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Παπάζογλου και Κουτσιανικούλης για αγωνιστικούς λόγους, καθώς και οι Κρέσιτς, Σνάουτσνερ για να "χωρέσουν", όπως επιβάλλουν οι κανονισμοί στο κύπελλο, στις θέσεις τους οι νεαροί Κουτζαβασίλης και Πετρίσεβιτς. Φυσικά εκτός αποστολής είναι και οι τραυματίες Βιτόλο, Ίβιτς, Μουσλίμοβιτς, Ζουέλα και Μαλεζάς.
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 21 Δεκ 2010 21:13 από mh_per_ »

Αποσυνδεδεμένος microsurfer

• Global Moderator
  • Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #97 στις: Τρι 21 Δεκ 2010 20:33 »
contra.gr

Παράθεση
Sold out

Μόλις 2.500 εισιτήρια είχαν μείνει το απόγευμα της Τρίτης για το ματς κυπέλλου με τα Γιάννενα, πράγμα που σημαίνει ότι παρά την ήττα στην Κέρκυρα και το όχι μεγάλο μέγεθος του αντιπάλου, η Τούμπα θα είναι κατάμεστη την Τετάρτη στο ματς κυπέλλου.

ο συντάκτης προφανώς έχει συνηθίσει να βλέπει sold out κάθε Κυριακή με Μιλαν κ με Μπάρτσα ενώ οι ομαδούλες που τους ρίχνουν 4άρες με τα δεύτερα του φαίνονται μικρού μεγέθους!   :P :P :P

ΔΙΠΛΟ ΜΕΣ' ΤΟ ΧΩΡΙΟ!

Αποσυνδεδεμένος sellos

• Hero Member
  • toros-tsiprofans
    • Προφίλ
« Απάντηση #98 στις: Τρι 21 Δεκ 2010 20:53 »
Αν καταλαβα καλα και συμφωνα με αυτα που εγραψε ο PASaris
θα εχουμε διαφοροποίηση στο σχημα του ΠΑΟΚ?
για να δουμε πως θα βγει αυτο..

ΟΚ,φαβορι δεν ειμαστε
οι πιθανοτητες ειναι εναντιων μας
αλλα νομιζω πως αφου υπαρχει διακοπη μετα
θα πρεπει να διεκδικησουμε τις πιθανοτητες.
Δεν βοηθαει και η ηττα του ΠΑΟΚ στην Κερκυρα θα ειναι συγκεντρωμενοι περισσοτερο
αλλα απο την αλλη αν βγαλουμε το ημιχρονο,μπορει να χουμε γκρινια
και ολα γινονται..
Σε καθε περιπτωση εγω αυτο το παιχνιδι θελω να το παιξουμε
ελπιζω την ιδια γνωμη να χει και ο Ντε Μολ..

vamos Ajax..!!! :pas: :pas:

Αποσυνδεδεμένος fonseca

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #99 στις: Τρι 21 Δεκ 2010 21:00 »
Για οσους ειμαστε θεσσαλονικη πως θα προμηθευτουμε εισητηρια? διαβασα πριν λιγο οτι δεν θα υπαρχει τελικα εκδοτήριο εξω απο το γήπεδο. Ισχύει?