Ψηφοφορία

Ποιό το αποτέλεσμα;

Ηττα ΠΑΣ
23 (21.5%)
Ισοπαλία και τς περιμένουμε στους Ζωσιμάδες
53 (49.5%)
Διπλό και βουρ για τους 8
31 (29%)

Σύνολο ψηφοφόρων: 107

Η ψηφοφορία έληξε: Τετ 22 Δεκ 2010 14:17

Αποστολέας Θέμα: ΠΑΟΚ - ΠΑΣ, κύπελλο  (Αναγνώστηκε 40504 φορές)

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΟΚ - ΠΑΣ, κύπελλο
« Απάντηση #175 στις: Πεμ 23 Δεκ 2010 00:43 »
Καποια πραγματα που λέγονται (κακώς) για εσωτερική καταναλωση πχ προκλητική υποτίμηση αλλων ομαδων από επαγγελματίες "φιλαθλους"-δημοσιογραφους δεν πρέπει να χαλανε τη γενικότερη αποψη για ένα σύλλογο ή τους φιλαθλους του.

Όσο για τα γεγονότα στα Γιαννενα παλια, δεν είναι μυστικό ότι μεταξύ των ΠΑΟΚτσήδων υπαρχουν περίεργα στοιχεία, όπως και μεταξύ φιλαθλων αλλων ομαδων. Ούτε λαδι παω να βγαλω τον κόσμο μας ούτε να απολογηθώ, απλώς λέω το αυτονόητο, ότι δεν μπορούν να μπαινουν χιλιαδες ατομα στο ίδιο τσουβαλι είτε της μίας πλευρας είτε της αλλης.

Euthemes

Προσωπικά εκπλήσσομαι ευθύμως.

Και καλώς όρισες.
Και καλώς τα είπες.

Μιλάς ως Euthemes.

Εγώ ως New Pas. Pas.

Δεν έχει νόημα να ξαναπώ τα αυτονόητα.

Ασφαλώς υπάρχουν και τα εθιμικά λεγόμενα και δρώμενα ως κερκιδικό αλατοπίπερο και στο βαθμό βέβαια που αυτά δεν κάνουν νύξη στο οπαδικό μίσος και στη βία.

Έτσι λοιπόν, όταν μιλάμε για Μπαοκ ή Παοκ δεν χύθηκε η ζάχαρη.

Η Ζάχαρη χύνεται κι ανακατεύεται με τα μπουκοβοπιπερα στο τρισάθλιο παοκτζήδικο ραδιοφωνικό εκπομπολόγιο, όπου κάποιοι αμαθείς βλακοχαβαλέδες - που εμείς τους λέμε ντατσκαναραίους ή πιο απλά επεισόδια - βρωμίζουν τα ερτζιανά με την ανοχή του ραδιοτηλεοπτικού συμβουλίου, αθλιογογώντας και χυδαιολογώντας προς τα τέσσερα σημεία του ελληνικού ποδοσφαιρικού και πολιτισμικού ορίζοντα, ντοπάροντας και γενισταροποιώντας παράλληλα την κερκίδα που περιγράφεις.

Ααα, ξεχασα την ΕΤ3 και τη Γιώργο.
Δημόσιος υπάλληλος, αποσπασμένος στην Τούμπα ή διαπιστευμένος υπάλληλος της Τούμπας στην ΕΤ3.

Θεωρώ ότι συμφωνάμε σε διαπροσωπικό επίπεδο.

Η διαφορά περιέργειας όμως, του Πασολέ με τον Παοκτσή είναι ότι:
ο μεν πρώτος ταξιδεύει, ο δε δεύτερος «…ταξιδεύει»

Διαλεκτικά New Pas. Pas

Καλές Γιορτές
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος Mad Bulls

• Sr. Member
  • LEFKADA GROUP
    • Προφίλ
« Απάντηση #176 στις: Πεμ 23 Δεκ 2010 00:57 »
ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ!!!
από την άλλη υπάρχει και η ξενερα γιατί μας άξιζε κάτι καλύτερο, στο δεύτερο ημίχρονο και ειδικά μετά το γκολ νόμιζα ότι παίζαμε με τον τελευταίο της football league, το παοκακι δεν υπήρχε πουθενά...
Το μόνο θετικό είναι ότι αυτή η ομάδα είναι για μεγάλα πράγματα και με κάποιες καλές κινήσεις τα καλύτερα έρχονται.... :mono:

Σημερα δειξαμε οτι ειμαστε μεγαλη ομαδα,και η μεγαλυτερη ευχαριστηση ηταν να βλεπω τις μπουγατσες να κανουν καθυστερησεις στο τελος............ :P

Ποιο τέλος; ο χαλκιάς είχε ξεκινήσει τις καθυστερήσεις πριν το 70...

ΥΓ.: Συγχαρητήρια στους γΙΑΝΝΙΩΤΕΣ παοκτζιδες θα πρέπει να είναι πολύ υπερήφανοι για την ομάδα τους και για τον κόσμο του παοκ που απρόκλητα σήμερα έβριζε τον ΠΑΣ και τα ΓΙΑΝΝΕΝΑ, αν αυτό σας τιμάει και σας κάνει να νιώθετε διαφορετικοί το λιγότερο που μπορώ να πω είναι απλά ντροπή...
10 YEARS LEFKADA GROUP

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
« Απάντηση #177 στις: Πεμ 23 Δεκ 2010 01:22 »
Μαζεμένα τα γκολ και το δοκάρι

paok - PAS 2-1, kypello
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος dimitris_kzn_pas7

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #178 στις: Πεμ 23 Δεκ 2010 01:41 »
Θα γραψω και γω καποια πραγματα για την εκδρομουλα μας στην Θεσσαλονικη κ για το ματς γιατι το θεωρω ιδιαιτερο .
Ο καιρος ηταν ιδανικος για ποδοσφαιρο.
Σπουδαια κινηση του Ζαγορακη να βαλει 10 ευρω γενικη εισοδο μετα την μεγαλη ευρωπαικη προκριση και αυτο φανηκε απ'την προσελευση του κοσμου(εκτιμω γυρω στους 23 χιλιαδες)
ΞΥΠΝΑ ΧΡΗΣΤΟΒΑΣΙΛΗ!!!
Πολυ κινηση στην πολη για να φτασω απ'τα κτελ της Θεσσαλονικης στην Τουμπα εκανα 1 ωρα!
Λιγες ωρες πριν τον αγωνα ειχε λαικη εξω απ'το γηπεδο κ σε συνδυασμο με τις ρετσινες που αφηναν οι παοκτσηδες, οι δρομοι περιξ του γηπεδου ηταν μες την μπιχλα :P
Στα του αγωνα...Ο Σικαλιας κ ο Βαντερσον ειναι οι 2 απο τους πιο αγαπημενους μου ποδοσφαιριστες κ σημερα τους ειδα πρωτη φορα να κανουν τοσο χοντρο λαθος.
Ο Βαντερσον στο πρωτο γκολ εκανε ενα τραγικο κοντρολ,η μπαλα του εφυγε 3μετρα μακρια και αναγκαστικε να την γυρισει στο Σικαλια ο οποιος εκανε την γκαφα του αιωνα...
Βεβαια δεν εχεις να τους καταλογησεις αλλο λαθος στο παιχνιδι!
Το πρωτο ημιχρονο ειχε αλλη μια καλη φαση με τον Μπακαγιοκο να εχει δοκαρι και τελειωσε με το υποδηγματικο γκολ του παοκ...Κατοχη κ κυκλοφορια ειχε ο ΠΑΣ αλλα εκαναν πολλα αβιαστα λαθη οι παιχτες οταν κραταγαν την μπαλα πολυ ωρα κ δεν μπορουσαν να περασουν το κεντρο.
Στο δευτερο ημιχρονο ο ΠΑΣ ηταν ετσι οπως θελουμε να βλεπουμε τον ΠΑΣ μας...Μπηκε δυναμικα κυκλοφορουσε ομορφα την μπαλα κ εφτανε μεχρι την περιοχη του χαλκια με ανεση.
Οι παιχτες επαιζαν με παθος και τσαμπουκα.
Οσο περναγε η ωρα ο παοκ κολλαγε στην περιοχη του.Εβαλε το γκολ ο Μπακαγιοκο και τρελαθηκαμε...
Απο κει υστερα ειχα σεληνιαστει κ δεν θυμαμαι πολλα πραγματα με ακριβεια 8) αλλα ειχαμε κ αλλες 3-4 ευκαιριες κυριως με τον Μπακαγιοκο που εφτανε μεχρι την μικρη περιοχη αλλα πολυ πλαγια κ την εβγαζε κορνερ ο Χαλκιας...
Στο τελος η ομαδα μας πηρε ενα γερο χειροκροτημα γιατι το αξιζε πραγματικα :pas:
Ωραια στιγμη στην κερκιδα θεωρω που λεγαμε εμεις συνθηματα κ οι παοκτζηδες μας απαντουσαν με το ιδιο συνθημα αλλα αντι για πας η αγιαξ ελεγαν παοκ :pashat:
Στην διπλανη θυρα,θυρα 7 υπηρχαν 7-8 ατομα(αφρικανοι) που δεν εβλεπαν καθολου ματς κ προκαλουσαν συνεχεια εμας!Ποια ηταν η μαγκια του να προκαλεις με τις πλατες των παοκτζηδων(εννοω οτι αν καναμε κατι εμεις θα φαινοταν πεσιμο σε παοκτζηδες)???
Αγανακτισε κ ο κοσμος που ηταν στην 7 γιατι αργουσε να φυγει εξαιτιας των αφρικανων  %-|
Αυτα ειχα να πω,συγγνωμη αν κουρασα,καληνυχτα και καλες γιορτες σ'ολους

ΥΓ:Εκανα κ μια βολτα στην μπουτικ του παοκ.Επαθα πλακα απ'τις τιμες!
Η φετινη φανελα του παοκ κανει 70 ευρω κ ενα μπεμπε ρουχαλακι που γραφει παοκ με μικρα γραμματακια 50 ευρω.Αραγε η φανελα της Μπαρτσελονα ποσο να κανει?

Αποσυνδεδεμένος Kradas

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #179 στις: Πεμ 23 Δεκ 2010 01:52 »
Ο Ντε Βισέντι κατάλαβε κανείς γιατί πήρε κίτρινη; Ούτε το πόδι σήκωσε, ούτε καν τον ακούμπησε τον τζε. Τι όνειρο είδε ο κόραξ; Οέο; Θα ήθελα να ξαναδώ τη φάση μπας και καταλάβω.
Βάλτε στη φανέλα πιεσόμετρα για χορηγό!  :mono:

Αποσυνδεδεμένος djtonakos

• Full Member
  • ΠΑΣ,γιατί έτσι!!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #180 στις: Πεμ 23 Δεκ 2010 09:28 »
Να ρωτήσω,το έχει γράψει κανείς το ματς;Αν είναι να το ανεβάσει κάπου να το κατεβάσουμε να το δούμε κ εμείς.

Υ.Γ. Χθες άκουγα το ματς από έρασπορ κ πραγματικά εκθείαζαν τον ΠΑΣ,λέγαν "ο ΠΑΟΚ δεν έχει ξαναπιεστεί τόσο μέσα στην Τούμπα παρά μόνο στα προκριματικά του Champions League με τον Ajax.Πραγματικά Ajax σήμερα ο ΠΑΣ.Φαίνεται καλοδουλεμένη ομάδα κ έτοιμη για Supeleague."
Όμως ήμερα οι εφημερίδες για τον ΠΑΣ δε λένε τίποτα απολύτως.  >:( >:(
Αν είναι να πέσω,ας πέσω.Όμως δε θα κάνω σε κανέναν αυτά που κάνανε σε μένα.Γιατί αν αρχίσω να τα κάνω κ εγώ θα είναι σαν να δικαιολογώ αυτά που μου κάνανε.

Αποσυνδεδεμένος SATSI

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #181 στις: Πεμ 23 Δεκ 2010 09:34 »
Κατ αρχήν θα ήθελα να εκφράσω το πόσο δέος νιώθω ώρες ώρες για το πόσο δυνατή μπορεί να είναι η αγάπη ενός οπαδού για την ομάδα του λέγοντας ότι από το πρωί η καρδιά μου κόνευε να σπάσει από ανυπομονησία για το ματς αυτό.Είπα χίλια δυό παραμύθια για να το σκάσω από τη δουλειά,έφυγα κατ ευθείαν με κοστούμι και γραβάτα αφού δεν προλάβαινα να αλλάξω και πήρα σβάρνα να ψάχνω ένα γ....μαγαζί που να έχει connex!!!Κατέληξα σε ένα καφενείο στη Ν.φιλαδέλφεια όπου παρακάλεσα για να μου βάλουν το παιχνίδι κι οι μοναδικοί θεατές ήμουν εγώ κι ένας παππούς 80 χρονών και μάλιστα ΠΑΟΚΤΖΗΣ!!!

Όταν άρχισε το μάτς και μπήκε το ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΑΥΤΟΓΚΟΛ μου ήρθε να βάλω φωτιά στο μαγαζί και να φύγω!!!

Τώρα,ήρεμος πιά μπορώ να πώ τα εξής,

-Ο ΠΑΣ απλά ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟΣ!!!!!
-ΠΑΟΚΑΚΙ θα είσαι πάντα ΠΑΟΚΑΚΙ,θέλατε ρεβάνς για τα ντόρτια και ικετεύατε να λήξει μάτς για να μη διασυρθείτε ξανά!!!
-Σικαλιάς,Βάντερσον ήταν οι αγαπημένοι μου μέχρι χθές.Λάθη πάντα γίνονται αλλά αυτό το λάθος είναι απλά ΑΣΥΓΧΩΡΗΤΟ!!!!
Η τιμωρία τους θα είναι αυτή που τους αξίζει,θα παίζουν σε όλα τα κανάλια την πρωτοχρονία ως οι πιο αστείοι της χρονιάς!!!
-Πάντος,Μιχαήλ,Κειτά ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΟΓΚΟΛΙΘΟΙ!!
-ΓΙΟΚΟΣ,ΑΠΟ ΑΛΛΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ!!
-Κυριάκος,μεγάλος παίκτης!!!
-Ντε Μόλ,μπράβο στον κόουτς που έκανε το αυτονόητο,δηλαδή κατέβασε την ομάδα για διπλό κι όχι σαν τον ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΜΕ ΤΟ ΜΟΥΣΤΑΚΙ
που κατέβασε σε ημιτελικό κυπέλου την ομάδα για να χάσει και να κάνει δημόσιες σχέσεις με ΧΟΝΤΡΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ!!
Οι αλλαγές δεν του βγήκαν του Ντε Μόλ πάντως,αλλά,εγώ προσωπικά, δε μπορώ να τον κατηγορήσω!
-ΚΡΙΜΑ,ΜΕΓΑΛΟ ΚΡΙΜΑ Ο ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ!!!ΠΙΚΡΟΣ ΚΑΙ ΑΔΙΚΟΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ σε μια χρονιά που ο ΠΑΣ με την ποιότητα που έχει
θα μπορούσε να φτάσει στον τελικό.

Κλείνοντας,θα ήθελα να παρακαλέσω εσάς που μένετε στα Γιάννενα να μάθετε το όνομα του σπήκερ του connex κι όταν έρθει στα Γιάννενα για κάποια
μετάδοση,να του κάνετε αυτό που του αξίζει,να ΤΟΝ ΞΕΒΡΑΚΩΣΕΤΕ τον κεράτα!!

Σε όλο το μάτς,ενώ ο ΠΑΣ είχε διασύρει το ΠΑΟΚΑΚΙ,αυτός έκανε ότι ΔΕΝ ΕΙΔΕ ΤΙΠΟΤΕ!!!Παρουσίαζε μια εικονική πραγματικότητα που ήθελε να παίζουν
η Μπαρτσελόνα(ΜΠΑΟΚ) με τον Αλμωπό Αριδαίας(ΠΑΣ) όπου η Μπαρτσελόνα(ΜΠΑΟΚ) έκανε απλά συντήρηση δυνάμεων μιας και το ματσάκι το είχε σίγουρο
Το αποκορύφωμα ήταν όταν είπε Ο ΠΑΣ ΣΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΓΥΡΟ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΠΛΗΞΗ ΚΑΙ ΑΠΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟΝ ΕΡΓΟΤΕΛΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Αν αυτός ο άνθρωπος δε θέλει ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ τότε ποιός θέλει!!!

ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΟΥ!!

Αποσυνδεδεμένος ELTORO

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #182 στις: Πεμ 23 Δεκ 2010 09:36 »
Παράθεση
Όμως ήμερα οι εφημερίδες για τον ΠΑΣ δε λένε τίποτα απολύτως.

Ποια εφημερίδα εννοείς πασιάμ ?

Τα Σπορ του Βορρα ? Γιατί αν εξαιρέσεις αυτή ΟΛΕΣ οι άλλες που έχουν αναφορά στο εξώφυλλο για το μάτς γράφουν για έναν καλύτερο ΠΑΣ κι εναν τυχερό ΠΑΟΚ !

Για ξαναδέστα...

http://www.gazzetta.gr/newsstand

Στα δε ρεπορταζ μέσα γράφουν αναλυτικά πως τον πατήσαμε τον ΠΑΟΚ.

Τι θές οκτάστηλο ? Χάσαμε δεν κερδίσαμε κι ο ΠΑΟΚ είναι η μεγάλη ομάδα. Μην είμαστε κι υπερβολικοί...
Podrán imitarnos, pero igualarnos jamás

Αποσυνδεδεμένος djtonakos

• Full Member
  • ΠΑΣ,γιατί έτσι!!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #183 στις: Πεμ 23 Δεκ 2010 10:00 »
Τι θές οκτάστηλο ? Χάσαμε δεν κερδίσαμε κι ο ΠΑΟΚ είναι η μεγάλη ομάδα. Μην είμαστε κι υπερβολικοί...

Τα ρεπορτάζ δε τα διάβασα ακόμη γιατί τα αφεντικά είναι αυστηρά κ δε μ'αφήνουν να διαβάσω εφημερίδες,άκου να δεις.  ::) ::)

Θέλω να πω ότι με φτιάξανε καλά καλά οι ερασπορίτες κ ξενερώνω με τις εφημερίδες.
Η sportday γράφει "με το ζόρι - από έναν καλύτερο ΠΑΣ".
Η Exedra μας φτιάν λίγο καλύτερα με το "Λαμπάδα"
κ το Goal λέει "Ο δικέφαλος την πρόκριση κ ο ΠΑΣ τα χειροκροτήματα καθώς ήταν καλύτερος".
Άλλες εφημερίδες δεν υπάρχουν.

Κ λέω εγώ τώρα,επειδή δε το είδα το ματς, μαθαίνω κ από φιλαράκια που πήγαν Τούμπα ότι τους πατήσαμαν, μήπως οι Αθναίοι μας υποβαθμίζουν;

Αν είναι να πέσω,ας πέσω.Όμως δε θα κάνω σε κανέναν αυτά που κάνανε σε μένα.Γιατί αν αρχίσω να τα κάνω κ εγώ θα είναι σαν να δικαιολογώ αυτά που μου κάνανε.

Αποσυνδεδεμένος SATSI

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #184 στις: Πεμ 23 Δεκ 2010 10:18 »
Παράθεση
Τι θές οκτάστηλο ? Χάσαμε δεν κερδίσαμε κι ο ΠΑΟΚ είναι η μεγάλη ομάδα. Μην είμαστε κι υπερβολικοί

άσε μας ρε ELTORO με τη μεγάλη ομάδα,το ΠΑΟΚΑΚΙ!!!!!Τον σπήκερ τον άκουγες τι έλεγε;;;;;;;;;;;;Τέτοια προσπάθεια υποβάθμισης μπροστά στα μάτια μας!!!Να πανε να γ....όλα τα μ...πάνα,παρουσιάζουν το άσπρο μάυρο!!!

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #185 στις: Πεμ 23 Δεκ 2010 10:29 »
νομιζω πως καπου δεν ειμαστε σωστοι

επιτελους πρεπει να καταλαβουμε πως το γηπεδο δεν ειναι αγκαλιες και φιλακια
εχει και καζουρα και κοροιδεμα του αντιπαλου....εχει και συνθηματα.......το κυριο ειναι να αποφευγονται τα επεισοδια.........

οταν εμεις λοιπον απο το 15 φωναζουμε που   τσα  στον καθε απιθανο εδω μεσα .........εχουμε την απαιτηση σε καποιον που τουριξες 4 περισυ να μην ασχοληθει μαζι σου

ε ελεος ρε παιδια

αυτη τη βλακεια ποτε δεν την καταλαβα

μονο φαουλ η παρουσια των φιδιων.........

αν δεν υπηρχαν προβληματα στην εισοδο και αποχωρηση των οπαδων ολα καλα

μπαινουμε απ το πρωι και κρινουμε του καθενος την κουλτουρα .......ελεος δηλαδη

το οτι παρουσιαζουν συχνοτατα το ασπρο μαυρο....εμας θα μας πειραξει την επομενη του ματς........αυτους τους εχει επηρεασει μια ζωη και την πληρωνουν γι αυτο...ας μην επεκταθω............

τα εχουμε πει......η ποδοσφαιρικη κουλτουρα στην Ελλαδα ειναι για τα μπαζα......απο την αποψη οτι απο εφημεριδες μεχρι παραγοντες του αθλητισμου αβανταρουν ασυστολα δεκαετιες το συγκεντρωτισμο στο ποκ πετωντας και δυο κοκκαλα στη θεσσαλονικη...και ολοι οι αλλοι να πανε να..........
« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 23 Δεκ 2010 10:33 από thodoris »

Αποσυνδεδεμένος Euthemes

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #186 στις: Πεμ 23 Δεκ 2010 10:31 »
Για τους ραδιοφωνατζήδες το μόνο που έχω να πω είναι... και λίγα λέτε. Όποιος άγεται και φέρεται από αυτούς για μένα είναι πρόβατο και ας δηλώνει ΠΑΟΚτσής. Αρκετός κόσμος έχει αγανακτήσει αλλά το γεγονός ότι υπάρχουν δείχνει ότι υπάρχει πελατεία... Κάθε ομάδα με κόσμο έχει τους γλείφτες της και τους μυαλοπώληδές της. Ο Χαλβατσιώτης που πρέπει να μετέδιδε χθες μού είπαν ότι ήταν τραγικός. ΠΑΟΚτσήδες και γελούσαν μαζί του. Παντού φάουλ για τον ΠΑΟΚ έβλεπε.

Διαφωνώ στο ότι οι ΠΑΟΚτσήδες "ταξιδεύουν". Ταξιδεύουν και μάλιστα δεκαετίες τώρα και πολλές φορές υπό αντίξοες συνθήκες. Τα "ΠΑΟΚάκι" κτλ τα καταλαβαίνω και τα περιμένω απ' τη στιγμή που είμαι φιλοξενούμενος σε αυτό το χώρο του ΠΑΣ: βγαίνουν κάποια παράπονα, θυμός, γίνεται καζούρα, κάποιοι πειράχτηκαν απ' τα συνθήματα κτλ. . Όχι όμως και τέτοιες ανακρίβειες ρε παιδιά...

Καλά, πέσατε και σε ημέρα που έχει λαϊκή (!!) απέξω και σε συνδυασμό με τις καντίνες που μαζεύονται πριν κάθε παιχνίδι και την εορταστική κίνηση ήταν χέστα και άστα. Απαράδεκτη και η ώρα και η μέρα. Όσο για την μπουτίκ, ανάθεμα αν ξέρω 1 (έναν) ΠΑΟΚτσή που να έχει αγοράσει από εκεί. Ήρωας αυτός που μπήκε μέσα. Οι περισσότεροι πηγαίνουν αλλού. Ελέω αστυνομίας δεν ήταν κι εύκολο να τα πούμε από κοντά, μου αρέσει να μιλάω με άλλους οπαδούς και ειδικά όσους ταξιδεύουν. Τι να πω, ελπίζω του χρόνου που κατά 99% θα ξαναρθείτε για την Α εθνική αυτή τη φορά να μπορέσουμε να μιλήσουμε.

Για τους ΟΦΗτζήδες που λέτε δεν είδα κάτι, το μόνο σχετικό που είδα ήταν έναν με μπλούζα ΣΦ ΠΑΟΚ Ηρακλείου και αυτόν μακριά απ' την 8 που ήσασταν εσείς, τώρα τι έγινε δεν μπορώ να ξέρω αν και φαντάζομαι γι' αυτό αρχίσατε να βρίζετε την Κρήτη και τον ΟΦΗ και μετά απάντησε η 4 και κάπου εκεί χάλασε για λίγο το κλίμα. Μου φαίνεται κουλό να ήρθαν απ' την Κρήτη οπαδοί του ΟΦΗ μόνο και μόνο για να την πουν σε σας, μάλλον ήταν ΠΑΟΚτσήδες απ' την Κρήτη ή διαμένοντες Κρήτη... Με τους οπαδούς του ΟΦΗ υπάρχουν καλές σχέσεις, μάλιστα τη δεκαετία του 80 ο ΟΦΗ είχε παίξει ευρωπαϊκό παιχνίδι ως γηπεδούχος στην Τούμπα με την Αταλάντα. Ξέρω τη γνώμη σας για τον ΟΦΗ αλλά αυτή είναι η αλήθεια. Όπως και να' χει, δε γράφω εδώ για να δω ποιος έχει περισσότερο δίκαιο ή να το παίξω δικηγόρος του ενός και του άλλου αλλά γιατί ακριβώς η συνομιλία από κοντά έχει γίνει όλο και πιο δύσκολη και θέλω να ξέρω τι λένε άλλοι άνθρωποι για τον ΠΑΟΚ και τους ΠΑΟΚτσήδες αν και όλοι οι ΠΑΟΚτσήδες δεν είναι ίδιοι, όπως και όλοι οι ΠΑΣολέδες και πάει λέγοντας.

Προσωπικά είδα αρκετές αναφορές στον ΠΑΣ στα τοπικά ΜΜΕ, όλες πολύ θετικές. Τώρα αν κάποιους τούς πειράζει το περσινό αποτέλεσμα και δε θέλουν να λένε καλά λόγια, δικό τους πρόβλημα. Όπως έγραψα και πιο πάνω, όποιος θέλει να κερδίζει πάντα και με κάθε μέσον ας είναι άλλη ομάδα, όχι ΠΑΟΚ. Ευτυχώς τέτοιοι δεν είναι πολλοί. Πιο πολύ τούς πείραξε τους περισσότερους η καζούρα που έφαγαν από άλλους πχ οπαδούς ΠΟΚ, Αρειανούς κτλ. .

Α και κάτι άλλο. Είπατε σύνθημα για κάποιο νεκρό σας αν κατάλαβα καλά. Πότε έγινε το περιστατικό; Αν υπάρχει πρόβλημα και δε θέλετε να πείτε λεπτομέρειες, ΟΚ. Διόρθωση: το βρήκα http://www.pas.gr/forum/index.php?topic=975.0
« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 23 Δεκ 2010 10:44 από Euthemes »

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #187 στις: Πεμ 23 Δεκ 2010 10:33 »
Αααα ρε Σικαλιά ...

(δεν έπρεπε να δω το βιντεο σήμερα)

ΥΓ: Τελικά, τώρα που το ξανασκέφτομαι και σύμφωνα με το πώς νοιώθω, ήταν το ματς της ... πώρωσης!!!
« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 23 Δεκ 2010 10:46 από New Pas. Pas »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος μπαμΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #188 στις: Πεμ 23 Δεκ 2010 10:58 »
Αποδείχθηκε και εχθές (δυστυχώς για εμάς) ότι το κύπελο είναι ο θεσμός των εκπλήξεων. Αποκλειστήκαμε από ομάδα μικρότερης κατηγορίας, τον ΠΑΟΚουφαλίων (μιλάω μόνο για εχθές και μόνο για τον συγκεκριμένο αγώνα)...

Για όσους έχουν παίξει λίγη μπάλα:
Σικαλιάς:Το λάθος του δεν είναι τίποτε περισσότερο και τίποτε λιγότερο από ένα κάκιστο κοντρόλ, από αυτά που έχει κάνει μέχρι και ο Μαραντόνα. Δυστυχώς γι` αυτόν πρώτα, και μετά για την ομάδα και εμάς, έτυχε να είναι τερματοφύλακας. Μπράβο στο Μιχαήλ για την κίνησή του μετά το "γκολ". Αν και ο τερματοφύλακας, στο λάθος του δεν έχει συμπαίκτες, ο Μιχαήλ, ήταν εκεί γι` αυτόν.
Βάντερσον: Καθυστερεί πολύ με τη μπάλα, θολώνει άσχημα, και τη γυρίζει πίσω, με το κουντουπιέ (!!!), ψιλοκρεμαστά (!!!), κάνοντας τη ζωή του τερματζή ακόμη πιο δύσκολη. Νόμος: η μπάλα γυρνάει στο τέρμα μόνο συρτά, και πάντα έξω από το περίγραμμα της εστίας. Είναι από τα λάθη όμως που συμβαίνουν.
Ντάσιος: Αυτού το λάθος είναι "εγκληματικό" (μαλακία χαρακτηρισμός για το ποδόσφαιρο) στο δεύτερο γκολ. Ενώ έχει κλείσει, πολύ σωστά στη διαγώνια κάλυψη, στη θέση του λίμπερο, ανάμεσα στο πέναλτυ και τη μικρή περιοχή, εν τούτοις έχοντας πλήρη έλλειψη συγκέντρωσης, έχει "χάσει" το μοναδικό αντίπαλο (δεν υπήρχε άλλος στη φάση) που έπρεπε να μαρκάρει, το σκόρερ, και πάπαλα. Στη συγκεκριμένη φάση, δεν ξέρει ούτε που βρίσκεται ο ίδιος ούτε ο αντίπαλός του. Τέλος πάντων, το ποδόσφαιρο είναι παιγνίδι λαθών.

Σε κάθε περίπτωση, όλα τα παιδιά, με τα πάνω τους και τα κάτω τους στο συγκεκριμένο ματς, αλλά και ο κόουτς, είναι άξιοι συγχαρητηρίων για την εμφάνισή τους, που στιγμές στιγμές, ήταν έως και συγκινητική. Κατά την προσωπική μου γνώμη, και κατά σειρά, οι καλύτεροι ήταν οι Μπάκα, Μιχαήλ, Πάντος και Κειτά.

Ακόμη δεν έχω ξεκαθαρίσει πως αισθάνομαι. Περήφανος, αδικημένος, σπαζοαρχιδισμένος ή όλα αυτά μαζί ...

Διαιτησία: αριστουργηματικά "βρώμικη". Αν και έχω στο μυαλό μου τις φάσεις μία προς μία (ειδικά αυτές του δευτέρου μέρους) σταματώ εδώ για λόγους προστασίας της υγείας μου.

ΥΓ. Ελπίζω να βρίσκομαι ακόμη εν ζωή όταν θα πάρουμε (δεν ζητώ να μας τα δώσει ή να μας τα χαρίσει) από την πουτάνα τη μπάλα, αυτά που πιστεύω ότι δικαιούμαστε ...

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ (φίλους και αντιπάλους - όχι εχθρούς, γιατί στο ποδόσφαιρο δεν πρέπει να υπάρχουν τέτοιοι. Όποιον δεν γουστάρεις τον "πελεκάς" στον αγωνιστικό χώρο).

Αποσυνδεδεμένος SATSI

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #189 στις: Πεμ 23 Δεκ 2010 11:16 »
Παράθεση
Κανάλια Conn-x TV

Διεύθυνση : Λ. Κηφισίας 99, 15124 Μαρούσι, Αθήνα, Ελλάδα
Τηλέφωνο : 801-11-35555
E-mail : conn-xTV@conn-x.gr
URL : http://www.conn-xtv.gr/

εγώ έστειλα ήδη mail διαμαρτυρίας στο κανάλι για τον ηλίθιο,κάντε το όλοι!!!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος chilly

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #190 στις: Πεμ 23 Δεκ 2010 12:37 »
Ναι. Αυτός είναι ο ΠΑΣ. Αυτή είναι η ομάδα που θέλουμε να βλέπουμε. Να κοιτάει στα μάτια όλους τους μικρούς-‘μεγάλους’ και να τους θεωρεί ίσους με αυτόν. Όχι ανώτερους.
Ο ΠΑΣ ΓΙΓΑΝΤΩΘΗΚΕ ΟΤΑΝ ΤΕΡΜΑΤΙΖΕ 5ος ΣΤΗΝ Α ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΤΕΡΟΥΣΑΝ ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ. Ο ΠΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ ΠΑΡΑΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙ ΤΟΥΣ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΥΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΜΙΚΡΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ. ΜΙΚΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΝΕ ΑΥΤΑ.
Δεν θα σχολιάσω τον αγώνα. Τα είπαν όλα οι παραπάνω.
Στα της εκδρομής. Τρελή κίνηση στην Θεσ/νίκη. Εκτός από 10 παπάρια στα δεξιά μας και άλλους 3-4 στα αριστερά μας, οι υπόλοιποι δεν μας έδωσαν σημασία. Καλός ο παλμός στην δικιά μας εξέδρα, αλλά δεν γίνεται πάντα να φωνάζουν οι μισοί. Πηγαδάκια με τους υπεύθυνους ασφαλείας (εξέφρασαν την απορία τους για την ποσότητα του κόσμου μια τέτοια εργάσιμη ημέρα) για το γαϊτανάκι ΠΑΣ-ΑΡΗ-ΠΑΟΚ-ΟΦΗ. Στο τέλος, 5-6 (από τα δεξιά μας) φανέρωσαν την ταυτότητα τους, ίδια χρώματα με το ΠΑΟΚ αλλά από το νησί της Κρήτης. Άργησε εκεί να αδειάσει η εξέδρα, άργησαν και τα λεωφορεία στην κίνηση να έρθουν στο γήπεδο και φύγαμε κατά τις 19.00. Χάλασε και ένα λεωφορείο στον Περιφερειακό και φτάσαμε Γιάννενα κατά τις 23.00. Χαλάλι όμως.   
Υ.Γ.1 Μην πυροβολείτε τον Σικαλιά. Συμβαίνουν αυτά και μέσα από αυτά θα μάθει.
Υ.Γ.3 Μπράβο στον Μανώλη τον Σκούφαλη που ήταν ο μοναδικός που έφτασε στα κάγκελα. Δεν δαγκώνουμε να πω στους υπόλοιπους παίχτες.
Υ.Γ.2 Σχόλιο Γιαννιώτη ΠΑΟΚτσή σε ΠΑΟΚτσίδικο forum: ‘Το σκορ θα ήταν 4-0 στο τέλος, αλλά ήρθε η πεθερά μου στο ημίχρονο…’. Και μερικοί αναρωτιούνται για το που πάει αυτή η ομάδα (και η πόλη)…

Οι φωτό:
Στην εξέδρα μας (1):

Στην εξέδρα μας (2):

Λινάτσα των ΠΑΟΚτσήδων εναντίον της διοίκησης και το ταξιδάκι (παραλίγο τραγωδία) των χορηγών στην Κροατία (ας τα βλέπουν και κάποιοι στα Γιάννενα):

Περιμένοντας τα λεωφορεία έξω από την Τούμπα:

φορεβερ

Αποσυνδεδεμένος fonseca

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #191 στις: Πεμ 23 Δεκ 2010 13:20 »
Κριμα που αποκλειστηκαμε απο μια χειροτερη ομαδα. Που χωρις την τεραστια βοηθεια του διαιτητη, τις αστοχες αλλαγες του Ντεμολ και τις προκλητικες καθυστερησεις των παιχτων του Παοκ δεν θα ειχε καμια τυχη.
Μπραβο στους παιχτες.

Αποσυνδεδεμένος mike71

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #192 στις: Πεμ 23 Δεκ 2010 14:15 »
Εναν επιλογο απο μενα μιας κ οτι ειχα να πω για το ματς το ειπα
Δυστυχως για πολλοστη φορα φτασαμε στην πηγη κ νερο δεν ηπιαμε.
Η ομαδα την τελευταια 25ετια μετραει στα δακτυλα του ενος χεριου καποιες επιτυχιες οι οποιες δεν ειχαν καμμια συνεχεια(αποκλεισμος ή υποβιβασμος).
Περνανε τα χρονια χωρις καμμια προοδο παντα μενουμε με τα καλα λογια κ τις εντυπωσεις.
Χθες για παραδειγμα οι μπαοκτσηδες μπορουν δικαιολογηθουν οτι δεν φορτσαραν κ απλα πηραν την προκριση με μια ταχυτητα, αλλο τι ειδαμε εμεις.
Μην ξεχνατε οτι το ματς δεν το ειδε το συνολο των ποδοσφαιροφιλων λογω περιορισμενης διαδοσης του κονεξ κ λογω ωρας.
Βγηκαν οι φυλλαδες  κ καποια site ειπαν οτι ο ΠΑΣ αξιζει να ειναι στη σουπερλιγκα κ τελος :-? την αλλη βδομαδα δε θα θυμαται κανεις τιποτε ολοι θα ασχολουνται  με τα σεναρια για την 4αδα του κυπελλου.
Με αλλα λογια αυτο το πραγμα με την ομαδα να μενει στασιμη εχει γινει κουραστικο.
Ποιος θα τρεχει σε λιγα χρονια στο γηπεδο οταν το αποτελεσμα θα θεωρειται δεδομενο,οταν μονιμως ο ΠΑΣ θα ειναι αουτσαιντερ.
Χρειαζεται πολλα η ομαδα για να κοιταξει πιο πανω κ να ξεφυγει απο τα τετριμμενα.
Για μενα το ματς με τον παοκ, σημερα δεν υπαρχει, αποτελει ιστορια κ ενα απλο αποκομμα εφημεριδας στο αλμπουμ του αστραλον.

« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 23 Δεκ 2010 14:38 από mike71 »

Αποσυνδεδεμένος astralon

• Hero Member
  • Plavo srce
    • Προφίλ
« Απάντηση #193 στις: Πεμ 23 Δεκ 2010 15:06 »

KE EN EUROPA KIERO VERTE KE ASI VOLVERME LOKO'

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
« Απάντηση #194 στις: Πεμ 23 Δεκ 2010 16:14 »
sday.gr
Παράθεση
Ο ΠΑΣ Γιάννινα γίνεται ξανά μεγάλος

Γράφει ο Βασίλης Μοιρώτσος

Η περσινή ταλαιπωρία του ΠΑΣ Γιάννινα υπήρξε τεράστια. Πολλοί φοβήθηκαν πως η άμεση επιστροφή στην δεύτερη κατηγορία θα έφερνε την ιστορική ομάδα σε εποχές παλαιότερες, βουτηγμένες στην ανυποληψία. Ηταν και εκείνα τα λάθη του Γιώργου Χριστοβασίλη, που έκαναν πολύ κόσμο να ανησυχεί και να ζει στην αβεβαιότητα. Ευτυχώς για όλους, ο πρόεδρος της ΠΑΕ έμαθε απ' αυτά τα λάθη. Και να που μετά από λίγους μήνες ο ΠΑΣ Γιάννινα πηγαίνει στη Τούμπα και κάνει τον ΠΑΟΚ να καρδιοχτυπά για να μην δεχτεί την ισοφάριση. Την ίδια ώρα, κάνει «περίπατο» στη Β' Εθνική.

Είναι προφανές πως ο Χριστοβασίλης κέρδισε το λαχείο με την πρόσληψη του Στέφαν Ντεμόλ. Ο Βέλγος άφησε κατά μέρους τα αμυντικά συστήματα, που χρησιμοποιούνται κατά κόρον στην κατηγορία, καθιέρωσε το φουλ επιθετικό 4-3-3 και τα αποτελέσματα τον δικαιώνουν κάθε Κυριακή. Ακόμα και στην Τούμπα αγωνίστηκε με τρεις μπροστά.

Σε τέτοιες ομάδες δεν χρειάζονται και πολλά πράγματα για να ξεφύγεις από τους υπόλοιπους. Ενα παίκτη που να κάνει τη διαφορά σε κάθε γραμμή και καθάρισες. Ο ΠΑΣ έχει ονόματα όπως ο Πάντος και ο Κώτσιος στην άμυνα, έχει τον απροσπέλαστο Κεϊτά στον άξονα της μεσαίας γραμμής, τον ταχύτητα Ντε Βισέντι στα άκρα, το... πολυεργαλείο Σιαλμά και τον παλιό καλό Μπακαγιόκο. Διαθέτει προπονητή που ξέρει πολύ ποδόσφαιρο και τρώει ώρες ατελείωτες μελετώντας κάθε λεπτομέρεια γύρω απ' αυτό και μια διοίκηση που πληρώνει πολύ καλά, σε περιόδους που δεν το κάνουν και πολλοί αυτό.

Τα προβλήματα που υπάρχουν είναι μικρά, αλλά... ύπουλα και θέλουν ιδιαίτερη προσοχή. Αν ο Χριστοβασίλης τα έχει καταλάβει από την περσινή σεζόν - που αποδείχτηκε μάθημα - η επιστροφή στη Σούπερ Λίγκα θα είναι αυτή τη φορά πάνω σε πολύ στέρεες βάσεις.

ΥΓ: Λίγο πριν τελειώσει το κείμενο μάθαμε πως ο ΠΑΣ Γιάννινα τιμωρήθηκε με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών και θα την εκτίσει απέναντι στον ΟΦΗ. Στο ματς δηλαδή που οι Ηπειρώτες περίμεναν για χρόνια και ο Χριστοβασίλης θα είχε περισσότερα έσοδα από ποτέ λόγω των εισιτηρίων. Προκαλεί εντύπωση το γιατί η υπόθεση αναβλήθηκε γύρω στις... δέκα φορές και τελικά εκδικάστηκε πριν από το συγκεκριμένο παιχνίδι. Στην πόλη επικρατεί αναβρασμός και όχι άδικα. Ιδού μία απάντηση για τα... ύπουλα προβλήματα που λέγαμε παραπάνω...
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος Siatrovouni

• Hero Member
    • Προφίλ
Stile di vita

Αποσυνδεδεμένος HarMPas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #196 στις: Πεμ 23 Δεκ 2010 17:05 »
Αυτηνο το κακοερασιτεχνκο βιδεακι το τραβσε Νιου ΠΑΣ ΠΑΣ κι μ το δωκε να τ ανβασω στο γιου τουμπ … «να το ιδουν οι Πασλες»  μουειπε :)

Paok - PAS - ΣΚΟΥΦΑΛΗΣ - Pas. mpirmpas datskanars childrens. com.AVI

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #197 στις: Πεμ 23 Δεκ 2010 18:06 »
ποιος την επιακε τη φανελλα;  :joker:

Αποσυνδεδεμένος paspaliars

• Hero Member
    • Προφίλ
αποηχος του χτεσινου ματσ
« Απάντηση #198 στις: Παρ 24 Δεκ 2010 00:19 »
Μια μερα μετα...                                                                                                                                                                        SING  LOUD           STANDPROUD                                                                                                                                                                                   Ημουν στην 8 και γουσταρα τρελλα μαζι με τους ηρωικους συνταυρους.                                                                 Ανεπαναληπτη εμπειρια...Φανταστικη ατμοσφαιρα..                                                                                                     Αναρωτιομουν φευγοντας τι συναισθηματα προκαλεσαμε στην <<παοκτσηδικη κοινη γνωμη>> με την παρουσια  κυριως των οπαδων μας,γιατι αγωνιστικα ολοι παραδεχονταν τα χαλια τους, (εκτος απ τον σπικερ της ΤV και τον μπατζανακη μου που περιμενε ... 5αρα για εκδικηση,τσουζει ακομα η 4αρα βλεπεις...)                                                                                          Ο παοκτσης  που εκφραζεται στο φορουμ μας εγκωμιαστικα ,θελω να ελπιζω οτι εκφραζει τους περσοτερους αποδαυτους.     Για φανελες που ειπε καποιος δεν ειδα να φορανε με το σημα του φιδιου..μπορει να ηταν δικες τους,ετσι κι αλλιως οι φανελες τους μοιαζουν,ασπρομαυρες είναι.....τεσπαντων...   
Με τετοια νοοτροπια πρεπει να κατεβαίνουμε στο γηπεδο.. @...δ@τοι..   ,αμασητοι..                                                            VAMOS PAS                                          Καλες γιορτες σε ολους
....ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ AJAX ΤΗς ΗΠΕΙΡΟΥ...

Αποσυνδεδεμένος sellos

• Hero Member
  • toros-tsiprofans
    • Προφίλ
« Απάντηση #199 στις: Παρ 24 Δεκ 2010 11:15 »
εκτεταμενα στιγμιότυπα..
PAOK GIANNINA 2-1(OLES OI FASEIS KYPELO 22/12/10)