Ψηφοφορία

Τελικό αποτέλεσμα ?

5-0
7 (9.9%)
4-0
5 (7%)
3-0
18 (25.4%)
2-0
14 (19.7%)
1-0
6 (8.5%)
5-1
1 (1.4%)
4-1
3 (4.2%)
3-1
11 (15.5%)
0-0
0 (0%)
1-1
0 (0%)
0-1
3 (4.2%)
άλλο ?
3 (4.2%)

Σύνολο ψηφοφόρων: 71

Η ψηφοφορία έληξε: Σαβ 20 Νοέ 2010 12:57

Αποστολέας Θέμα: Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ -Ιωνικός  (Αναγνώστηκε 28507 φορές)

Αποσυνδεδεμένος HarMPas

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ -Ιωνικός
« Απάντηση #100 στις: Δευ 22 Νοέ 2010 19:29 »
Aς μιλήσουμε για μπάλα.....

-ΝΤΕ ΜΟΛ: Καλά τα είπε στη συνέντευξη. Πιστεύω έχει το τρόπο να δώσει πολλά παραπάνω στους παίκτες. 'Ισως ήταν η 1η φορά φέτος που δεν έπιασε σωστά τον αντίπαλο από την μελέτη που επιτυχώς είχε κάνει μέχρι τώρα με όλους τους άλλους αντιπάλους.

«ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ, ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ»

σωστα τα συμπερασματα σας
διαβασα ολα τα σχολια κι εν τελει του Μπιλι Σταμ

αλλα εκτιμαω οτ
«κατ αλλο επαιξε»
Επιτραπεζιο

δηλαδη
9 αγωνιστικες ειχαμαν ομαδα μεσα – οξω
κι 1 δεν ειχαμαν;

παρα τν υποτειθεμεν ή τν πιθανη πλεον
αναγνωσιμοτ-τα τσ ομαδας μας απ τον αντιπαλο
κατα σνεπεια τν προβλεψιμοτ-τα απ εξασφαλιζει
(αν κι το ετονσα αυτο στο LIVE)
κι παλι δε νομιζω
να μη τα ξερει αυτα τα μαθηματα
ο Διμολς

αλλο στε
το υλικο για «τριπλες» το χει
αλλα, μερκα τακιμια μεσοεπιθτκα δε τ βγαιν-νε
στο επιπδο τσ μεταξυ παιχτων  χημειας
ως προς τν προσωπικη τσ  ιστορια, τν ιδιοσυγκρασιας κι τα ψυχολογικα τσ
(π.χ. ΜπακαΣκου)

περα τουτων
με βολευει παντως
το αλλοθ «κατι αλλο επαιξε»

διοτ κι παιχτες
(οπως λεν οσοι τοειδαν)
κρατιουνταν
δε νομισω να το πηραν με φοβο

συνηθως παιζνε ετς
οι απληρωτ
οι κακοπληρωμενοι
οι αποδυτηριοδιαλυμενοι
οι μερικως μιλημενοι
κι οι καθολικως στημενοι

παντοτες
οτ κι να ηταν ενα σκορ
μ ενδιεφερ η διαφανεια

εχω μπιστοσυνη
κι ειμ αισιοδοξος

αρκει αυτο το χτεσνο
(περι επιταγικου διοικητκου κοουτσιγκ, απ υποψιαζμε)
να μη δημιουργσε λεω
αρνητκες εντυπωσεις στον προποντη
(αλλα κι πατμα για καλο συμβολιο)
κι κατ επεχτασ στ παιχτες

η ομαδα παει ΚΑΛΑ
μαλλον εμεις ειμεστε ανυπομονοι
κι ΠΑΣπλεονεχτες

κι οσο κραταει αυτο
τα φορτια μας γιν-νται  ολο κι πιο (-)

ΟΡΘΙΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΣΙΝΟ ΣΤΟ ΝΤΟΙΧΟ
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 22 Νοέ 2010 19:34 από HarMPas »

Αποσυνδεδεμένος gel

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #101 στις: Δευ 22 Νοέ 2010 19:42 »
Φίλε και οχι μόνο bill,
κανείς μα κανείς δεν λέει οτι χάθηκε ο κόσμος με ένα 0-0 σιγά το πράγμα! Έχουμε ανέβει και με λιγότερες νίκες εντός και εκτός... Και όποιος πάει να πει κακή κουβέντα για την ομάδα τώρα είναι απλά μ@λ@κ@ς ... δεν ξέρει τι του γίνεται όπου σε μια χρονιά όλοι σε ζηλεύουν.....
Πίστεψέ με στο 0-3 είχα φουσκώσει περηφάνια σαν τον κόκορα στο ελπάσο! Και δεν ξέρω αν θα μπορέσω άλλη φορά να δω απο κοντά ένα διπλό με 3 γκολ υπέρ μας...
Απλά με λίγα λόγια θέλω να λέω αυτό που βλέπω και πιστεύω ότι όλοι είδαν... κάπου η ομάδα έχει σταματήσει σε ένα σύστημα και δεν βλέπω παρ' όλες τις μέτριες τελευταίες εμφανίσεις να ψάχνει να βρε ενα άλλο τρόπο να σκοράρει. Κάποιος που θα σε δει στα βίντεος με έμπειρο μάτι θα καταλάβει τι κάνεις αργά η γρήγορα ... θα καθίσει πίσω καλή ώρα ιωνικός και τσακ πάνε οι 2 ή οι 3 βαθμοί ....
+1 απο μένα για τα τρένα ...ή ότι άλλο θέλουν να πούνε τον ΠΑΣ .

Χεστήκαμε για τους εκτός ΠΑΣ που γράφουν εδώ μέσα....ζήλια κακιά ...ότι δεν φτάνεις το χλευάζεις ....
Για τον οφη τα είπαμε μην γινόμαστε κουραστικοί.....
έχει γίνει κουραστικό το θέμα αρκετά... αν το πρώτο σύθνημα χθες ήταν για τον οφη τι να πω?

Αποσυνδεδεμένος gel

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #102 στις: Δευ 22 Νοέ 2010 19:47 »
@harmpas προσκυνώ .....
χαχαχαχαχα θεός .. να μην πω ημίθεος !!!

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #103 στις: Δευ 22 Νοέ 2010 20:40 »
Να γραψω και γω δυο πραγματακια με κρυο μυαλό και λιγο πιο αποστασιοποιημένα.
Δεν ειδα το ματς, μιας και η επιχειρηση "Τσιπουρα" με καθηλωσε στο εξωτερικό (εκτος Ιωαννινων) :P.
Μονο ετσι θα εχανα ματς :P :P :P

Η ομαδα δεν αποδιδει τοσο καλο ποδόσφαιρο απο την 5-6η αγωνιστική και μετα.
Αυτο οφειλεται κατα την γνωμη μου οτι λειπει ενας παικτης ακομα (ή και δυο αν τους βρουμε για του χρόνου) που να ξερει μπαλα στο κεντρο.
Τετοιος ηταν ο Μπουχαν, πανω στον οποιο ειχε δουλευτει και η προετοιμασια.
Ειχες λοιπον 4 να ξερουν μπαλα (Μπακα, Μπουχαν, Ντε Βινσεντι, Κειτα) και αν καποιος δεν τραβαγε, βοηθουσαν οι αλλοι.
Ειναι αναγκη λοιπόν να βρουμε 2-3 μπαλαδόρους για εκει μπροστα, που να βγαζουν καμμια καθετη μπαλιτσα ετσι ωστε η ομαδα να ερθει στα προηγούμενα στανταρ της.
Φυσικά ειναι και θεμα προπονητη καποιο ροτεισιον (Ντασιος πχ για μενα ειναι ντεφορμε, Τζανης τρεχει απλα ασκοπα, θαθελα να δω καναν αλλον στην θεση του).
Βλεποντας ομως και τους αλλους θεωρω οτι ειμαστε μια κατηγορία παραπάνω, και η γκρινια μου εχει να κανει με την επόμενη χρονιά στην σουπρολιγκα. :mono:

Αποσυνδεδεμένος georgezaf

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #104 στις: Δευ 22 Νοέ 2010 23:00 »
χ o αγωνας παιδια...δεν πειραζει....μενουμε αηττητοι!
παμε για το διπλο στη ροδο!

Υ.Γ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟ COREO...

ΑΝΩΤΑΤΗ ΓΗΠΕΔΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ''ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ."

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #105 στις: Δευ 22 Νοέ 2010 23:08 »
Παράθεση
φίλε  pagourengo 1966,μη λέμε πράγματα που ποτέ δεν πρόκειται να γίνουν!!!!Είχαμε την ευκαιρεία τον ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ του 2002,που το θέμα ήταν ήδη ακόμη πολύ νωπό αλλά δεν έγινε απολύτως τίποτε!!!Θυμάμαι τότε,όντας και 8 χρόνια νεότερος, να λέω ακριβώς τα ίδια που λές εσύ τώρα,ότι δηλαδή να μην τελειώσει ποτέ το μάτς,να φύγουν σαν ποντίκια τρέχοντας,να γελάσει το πανελλήνιο μαζί τους,να μηδενιστούμε και να μη μας νιάξει καθόλου!!!Να σου θυμίσω τι έγινε τότε;
-Μια μέρα πρίν το μάτς βγήκαν στην τηλεόραση ο Τσώλης,ο Στεργίου και ο Θεοδωρίκας και λέγαν τα εξής, ‘να κρατήσουμε επίπεδο,να προστατέψουμε την ομάδα και απλά να τους τιμωρήσουμε ρίχνοντάς τους 5 γκόλ!!!‘.Μήπως θυμάσαι τι έγινε τελικά;
-Δεν έπεσε ούτε ένα κέρμα.
-Δεν τους ρίξαμε ούτε ένα γκόλ!!!!
-Είχαμε αβρότητες μεταξύ του Γήτα και του 31.
-Ο μόνος παίκτης που τίμησε τα....οργανά του και έπαιξε σαν άντρας,με ότι μπορεί να σημαίνει αυτό,ήταν ο Άρης ο Τζούμπα.

Οκτώ χρόνια μετά,πραγματικά δεν ξέρω αν αυτό που κάναμε, ή καλύτερα το ότι δεν κάναμε τίποτε,ήταν σωστό ή λάθος.
Το μόνο που ξέρω,είναι να μη λέμε ξανά πράγματα που δε θα γίνουν γιατί θα γελάνε όλοι και πάλι μαζί μας.

εχεις δικιο σε οσα λες.
ντροπιαστικη μερα
γεματο το γηπεδο 3 ωρες πριν το ματς αλλα κο-κο-κο
10 χρονια μετα ισως υπαρχει(?) οραμα
τοτε δεν υπηρχε
τοτε ξεραμε οτι και 10-0 να κερδιζαμε
και 5 να σκοτωναμε που λεει ο λογος
παλι στη β θα ημασταν την αλλη σεζον

το ερωτημα ειναι τωρα υπαρχει οραμα???
η 8 χρονια μετα ειμαστε στα ιδια? ασανσερ δηλαδη

Αποσυνδεδεμένος Siatrovouni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #106 στις: Τρι 23 Νοέ 2010 00:31 »
georgezaf για την choreo που λες η γνωμη μου ειναι πως οταν εισαι 50 100 ατομα ΔΕΝ επιχειρεις καν να κανεις choreo.

Μπραβο στα παιδια που τα στηνουνε και ψαχνονται ενω αλλοι που εχουν και λεφτα και κοσμο κοιμουνται. Το αποτελεσμα ομως δεν θα φαινεται ποτε καλο, ουτε σε τοσο αδεια κερκιδα ουτε σε τοσο αθλιο γηπεδο με 5 σειρες καθισματα. Αυτη ειναι η δικη μου γνωμη μετα απο ολες τις προσπαθειες που εχουμε κανει.

Προσωπικα θα ηθελα να δω στην 9 που εχει σκεπαστρο κατι σαν αυτο στο βιντεο παρακατω. Οι Παναιτωβλακες οσο και αν τους κραζουμε και να γελαμε μαζι τους, εχουν ανεβει σε κερκιδα και συνθηματα και πανο σημαιες κομπλε. Εμεις? "αφου απ'το νησι σας δε θα βγειτε" και λοιπες μαλακιες..καθε πραγμα στο καιρο του μαγκες, ξεκολλατε με τα φιδια. Το πολυ 10 λεπτα πρεπει να ασχολουμαστε σε καθε ματς με τους τσατσους.

PANETOLIKOS-iraklhs (full time)
Stile di vita

Αποσυνδεδεμένος fadomas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #107 στις: Τρι 23 Νοέ 2010 01:04 »
Παράθεση
Προσωπικα θα ηθελα να δω στην 9 που εχει σκεπαστρο κατι σαν αυτο στο βιντεο παρακατω.

αρκεσου σε συνθηματα για τον φοφη σε χουλιγκανισμους και αλλα τοσα ωραια που δεν εχουν καμια σχεση με τον οπαδο του ΠΑΣ Γιαννινα οπως τον ξερουμε τοσα χρονια....

παρτε το χαμπαρι για μια ομαδουλα 30 νοματεων που το παιζουνε μαγκακια αμαυρωνεται η εικονα μας!!! >:(

Αποσυνδεδεμένος Siatrovouni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #108 στις: Τρι 23 Νοέ 2010 02:35 »
Fadoma..Η ιστορια του ΠΑΣ ειναι τεραστια και δεν αμαυρωνεται απο τα ελαχιστα επεισοδια που εχουν γινει κατα καιρους απο τους οπαδους μας. Απο τα ιδια λαμογια που κουμανταρουν τις ΠΑΕ εδω και χρονια αμαυρωνεται και με το ασανσερ που καταντησαμε. Κατι ομαδουλες που τωρα φτιαχνουν γηπεδαρες, βγαινουν Uefa ή το παιζουν αφεντικα (χαχαχα) της δυτικης Ελλαδας τις ειχαμε για πρωινο.

Εμενα το μονο που με νοιαζει ειναι η κερκιδα να ειναι ανταξια της ιστορια μας και η ομαδα να τους γαμαει ολους στο γηπεδο οπως μας διηγουνταν και μας εκαναν να πιστευουμε οι παλιοτεροι, αυτο και τελος. Ειμαστε ΠΑΣ και οχι Πανσερραικος η Παναιτωλικος για να λεμε "Β εθνικη εχεις ανεβει και εχω τρελαθει" και να χαιρομαστε. Ειμαστε Π.Α.Σ. και οχι πας.

Τα αλλα ερχονται, λιγο τα νευρα (ανθρωποι ειμαστε, οχι ρομποτ οπως θελουν να μας κανουν), λιγο η ενταση του γηπεδου, λιγο οι παγιδες των μπατσων, λιγο η ιδεα (στο μυαλο μας παντα) του ΠΑΣ μας κανουν να ξεφευγουμε καποιες φορες οπως και καθημερινα πιστευω εκτος γηπεδου, στην ζωη μας!

Οποιος θελει να κανει χουλιγκανισμος ας παει με δικη του ευθυνη. Η αστυνομια εκει ειναι για να κανει το εργο της, παραμονευει. Και δεν χρειαζεται κανενας να κανει υποδειξεις στους αλλους για το τι θα κανουν. Δεν χρειαζομαστε " κερκιδο-πατερες" να μας λενε τι ειναι σωστο και τι οχι στην κερκιδα.
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 23 Νοέ 2010 02:45 από Siatrovouni »
Stile di vita

Αποσυνδεδεμένος tauri_7

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #109 στις: Τρι 23 Νοέ 2010 09:34 »
φίλε  pagourengo 1966,μη λέμε πράγματα που ποτέ δεν πρόκειται να γίνουν!!!!Είχαμε την ευκαιρεία τον ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ του 2002,που το θέμα ήταν ήδη ακόμη πολύ νωπό αλλά δεν έγινε απολύτως τίποτε!!!Θυμάμαι τότε,όντας και 8 χρόνια νεότερος, να λέω ακριβώς τα ίδια που λές εσύ τώρα,ότι δηλαδή να μην τελειώσει ποτέ το μάτς,να φύγουν σαν ποντίκια τρέχοντας,να γελάσει το πανελλήνιο μαζί τους,να μηδενιστούμε και να μη μας νιάξει καθόλου!!!Να σου θυμίσω τι έγινε τότε;
-Μια μέρα πρίν το μάτς βγήκαν στην τηλεόραση ο Τσώλης,ο Στεργίου και ο Θεοδωρίκας και λέγαν τα εξής, ‘να κρατήσουμε επίπεδο,να προστατέψουμε την ομάδα και απλά να τους τιμωρήσουμε ρίχνοντάς τους 5 γκόλ!!!‘.Μήπως θυμάσαι τι έγινε τελικά;
-Δεν έπεσε ούτε ένα κέρμα.
-Δεν τους ρίξαμε ούτε ένα γκόλ!!!!
-Είχαμε αβρότητες μεταξύ του Γήτα και του 31.
-Ο μόνος παίκτης που τίμησε τα....οργανά του και έπαιξε σαν άντρας,με ότι μπορεί να σημαίνει αυτό,ήταν ο Άρης ο Τζούμπα.

Οκτώ χρόνια μετά,πραγματικά δεν ξέρω αν αυτό που κάναμε, ή καλύτερα το ότι δεν κάναμε τίποτε,ήταν σωστό ή λάθος.
Το μόνο που ξέρω,είναι να μη λέμε ξανά πράγματα που δε θα γίνουν γιατί θα γελάνε όλοι και πάλι μαζί μας.

Θα συμφωνήσω σε όλα με τον φίλο. Τίποτα δεν πρόκειτε να γίνει και καλώς κατ' εμέ να μην γίνει. Τι σχέση έχει ο ΟΦΗ και ο ΠΑΣ του τότε με τις δυο ομάδες όπως είναι σήμερα;;; Εδώ ρε μας έφερε τον 31 ο Αλέξης και δεν έγινε τίποτα αναλογικά με αυτά που θα μπορούσαν να γίνουν, θα γίνουν "ομορφιές" φέτος μετά απο 10 χρόνια και σε μια χρονιά που ο κόσμος είναι ξενερωμένος;;; Εκτός αν βγάλουμε ως Γιαννιώτες το κόμπλεξ μας και γεμίσουμε το γήπεδο για να φοβηθεί ο ΟΦΗ και ο Νικόλας. Εγώ προσωπικά, κι ας ήμουν στη Ρόδο και ας έφαγα και κάτι ψηλές, δεν πρόκειτε να πάω στο γήπεδο απο το οποίο απέχω συνειδητά φέτος.

το ερωτημα ειναι τωρα υπαρχει οραμα???
η 8 χρονια μετα ειμαστε στα ιδια? ασανσερ δηλαδη

Ως προς το δεύτερο σκέλος της ερώτησης, την απάντηση στην δίνει η ίδια η ομάδα και είναι απολύτως ΑΠΟΣΤΟΜΟΤΙΚΗ......
Όσο για το πρώτο, αν θες να δεις τι θα πει όραμα κάνε μια βόλτα απο την περιοχή της Νεάπολης στην Λάρισα για να δεις που θα παίζει η ΑΕΛ απο τον επόμενο εντός έδρας αγώνα με τον ΠΑΟΚ και θα καταλάβεις....

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #110 στις: Τρι 23 Νοέ 2010 11:50 »

Παράθεση
Εκτός αν βγάλουμε ως Γιαννιώτες το κόμπλεξ μας και γεμίσουμε το γήπεδο για να φοβηθεί ο ΟΦΗ και ο Νικόλας.

εγω λεω να το αδειασουμε το γηπεδο φιλε μου για να μην φοβησουμε το νικολα..........αν ειναι δυνατον να κατεβουμε και με τον οφη για να δειξουμε οτι ειμαστε ακομπλεξαριστοι

ορε φιλε τι σχεση εχει το να μην γινουν επεισοδεια με αυτο που λες εσυ???

Αποσυνδεδεμένος tauri_7

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #111 στις: Τρι 23 Νοέ 2010 12:48 »
Παράθεση
Εκτός αν βγάλουμε ως Γιαννιώτες το κόμπλεξ μας και γεμίσουμε το γήπεδο για να φοβηθεί ο ΟΦΗ και ο Νικόλας.

εγω λεω να το αδειασουμε το γηπεδο φιλε μου για να μην φοβησουμε το νικολα..........αν ειναι δυνατον να κατεβουμε και με τον οφη για να δειξουμε οτι ειμαστε ακομπλεξαριστοι

ορε φιλε τι σχεση εχει το να μην γινουν επεισοδεια με αυτο που λες εσυ???

Oρέ φίλε (που λές κι εσύ), αν δεν καταλαβαίνεις τι γράφω δεν χρειάζετε να μπαίνεις στον κόπο να απαντήσεις. Δεν θα σε μαλώσει κανείς αν δεν γράψεις κάτι. Είναι μια χρονιά που ο κόσμος είναι αποδεδειγμένα ξενερωμένος κι έχει γυρίσει την πλάτη στην ομάδα. Τους λόγους δεν είναι του παρόντος να αναλύσουμε, ο καθένας έχει τους δικούς του. Απο κει και πέρα αναφέρομαι σε όλους αυτούς - που δεν είναι λίγοι - οι οποίοι ζουν όλη τη χρονιά για αυτό το ματς και θα πάνε για μία και μόνο φορά στο γήπεδο φέτος για να ξεκαυλώσουν με τον ΟΦΗ. Έχω ακούσει πολλούς να λένε οτι "δεν πατάω γήπεδο φέτος για χ, ψ, ζ, λόγους αλλά στο μόνο παιχνίδι που θα πάω είναι με τον ΟΦΗ". Αν αυτό δεν είναι κόμπλεξ, τότε τι είναι;;;

Αποσυνδεδεμένος sellos

• Hero Member
  • toros-tsiprofans
    • Προφίλ
« Απάντηση #112 στις: Τρι 23 Νοέ 2010 13:03 »
Παράθεση
τότε τι είναι;;;
συμπλεγμα κατωτερωτητας... :P
νταξ όποιος εχ απορια μπορει να μπει εδω,να την λύσει..
http://www.vita.gr/html/ent/408/ent.8408.asp

Λογικο ειναι οι περισσοτεροι να περιμενουν το παιχνιδι με τον ΟΦΗ
όπως και να ναι, εχει ιδιαιτερώτητες..

Αυτο που δεν εχει λογικη ειναι η εμμονη με αυτο το πραγμα σε καθε αγωνα..
προσωπικα θεωρω χαζομαρα τα εξ'αποστασεως μαμησια
και οπως εχω γραψει εδω και πολλους μηνες..
αυτη η "κοντρα" δεν εχει λογο υπαρξης πλεον..χαιρομαι που υπαρχουν κι αλλες τετοιες σκεψψεις..
για τον περισσοτερο κοσμο εχει καταντησει εθιμοτυπικη,να πουμε κανα συνθημα..
για καποιους ειναι ενας τροπος να κανουν την κερκιδα σαν τα μουτρα τους..
ανευρη,άτολμη,χωρις φαντασια,πεθαμενη, "μαστουρωμενη"

« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 23 Νοέ 2010 13:14 από sellos »

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #113 στις: Τρι 23 Νοέ 2010 13:32 »
Παράθεση
Oρέ φίλε (που λές κι εσύ), αν δεν καταλαβαίνεις τι γράφω δεν χρειάζετε να μπαίνεις στον κόπο να απαντήσεις. Δεν θα σε μαλώσει κανείς αν δεν γράψεις κάτι. Είναι μια χρονιά που ο κόσμος είναι αποδεδειγμένα ξενερωμένος κι έχει γυρίσει την πλάτη στην ομάδα. Τους λόγους δεν είναι του παρόντος να αναλύσουμε, ο καθένας έχει τους δικούς του. Απο κει και πέρα αναφέρομαι σε όλους αυτούς - που δεν είναι λίγοι - οι οποίοι ζουν όλη τη χρονιά για αυτό το ματς και θα πάνε για μία και μόνο φορά στο γήπεδο φέτος για να ξεκαυλώσουν με τον ΟΦΗ. Έχω ακούσει πολλούς να λένε οτι "δεν πατάω γήπεδο φέτος για χ, ψ, ζ, λόγους αλλά στο μόνο παιχνίδι που θα πάω είναι με τον ΟΦΗ". Αν αυτό δεν είναι κόμπλεξ, τότε τι είναι;;;

ελληνικο ποδοσφαιρο ειναι....στο εξωτερικο ζεις???ετσι σκεφτεται ο ελληνας οπαδος...τωρα το καταλαβες?????

..........το τι εννοεις το ξερ το μυαλο σου και ισως οι φιλοι σου και ισως καποιοι που εχουν δουλεψει  το θεμα της τηλεπαθειας........αν θες να καταλαβαινουν και οι υπολοιποι που δεν τοχουν δουλεψει το συγκεκριμενο θεμα γραψτα ολα και καθαρα..........

...

Παράθεση
Αυτο που δεν εχει λογικη ειναι η εμμονη με αυτο το πραγμα σε καθε αγωνα..
προσωπικα θεωρω χαζομαρα τα εξ'αποστασεως μαμησια
και οπως εχω γραψει εδω και πολλους μηνες..
:mono:
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 23 Νοέ 2010 13:36 από thodoris »

Αποσυνδεδεμένος GEROKSEKOYTIS

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #114 στις: Τρι 23 Νοέ 2010 13:32 »
Παράθεση
Όσο για το πρώτο, αν θες να δεις τι θα πει όραμα κάνε μια βόλτα απο την περιοχή της Νεάπολης στην Λάρισα για να δεις που θα παίζει η ΑΕΛ απο τον επόμενο εντός έδρας αγώνα με τον ΠΑΟΚ και θα καταλάβεις....

Καλα....ας μην επαιρναν τους Μεσογειακους τα τυρογαλα,και θα σου ελεγα εγω μεχρι που θα εφτανε το οραμα του Πυλαδακη.

Φυσικα οταν το ''τζαμπα μαγγας'' με λεφτα της πολιτειας, αφορα τις αλλες ομαδες το λεμε ''οραμα''...και οταν ο Χριστοβασιλης θελει κι αυτος να γινει τζαμπα μαγγας με το Κatsikas airport ,φτηνιαρη τον ανεβαζουμε,τζαμπατζη τον κατεβαζουμε.Μηπως τελικα ειναι και αυτο ειναι ενα κομπλεξ κατωτεροτητας?

Αποσυνδεδεμένος SATSI

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #115 στις: Τρι 23 Νοέ 2010 13:40 »
Αγαπητοί σύνταυροι
αν κι είμαστε σε λάθος topic, για το συγκεκριμένο θέμα,θα ήθελα να γράψω δυό συμπεράσματα για να το κλείσουμε,
Πιστεύω ότι η αλήθεια είναι κάπου στη μέση.
Αφ ενός,δε μπορείς να ξεχάσεις εύκολα τι συνέβη τη χρονιά εκείνη.Δεν είναι μόνο οι τραμπουκισμοί των ΦΟΦΗΔΩΝ στη Ρόδο,οι οποίοι γίναν
χωρίς κανένα λόγο και χωρίς να τους έχει προκαλέσει κανείς!!Είναι το γεγονός ότι τη χρονιά εκείνη για να σωθεί η ΦΟΦΗ εις βάρους του ΠΑΣ
στήθηκαν τόσα παιχνίδα,όσα δεν έχουν ξαναστηθεί ποτέ σε μιά χρονιά!!Είναι το γεγονός ότι ο ΠΑΣ την χρονιά εκείνη είχε πραγματικά ομαδάρα
και άξιζε όχι απλά την σωτηρία αλλά και κάτι παραπάνω!!Είναι επίσης το γεγονός ότι ήταν μια χρονιά ορόσημο που αν ο ΠΑΣ δεν έχανε τότε την κατηγορία
ίσως να μην είχε υποβιβασθεί ξανά!!Αυτά δεν υποθέσεις,οι πιό παλιοί ξέρουν πολύ καλά τι λέω,απλά δε μπορώ να επεκταθώ σε περαιτέρω ανάλυση γιατί
θα γίνω κουραστικός.
Απ την άλλη πλευρά,η κόντρα αυτή δεν προσφέρει κάτι στον ΠΑΣ.Έχουν αλλάξει τόσα πολλά από  τότε......Το μόνο που δεν άλλαξε είναι ότι ο ΠΑΣ είναι ακόμη στον
ίδιο παρονομαστή!!Μια ομάδα με τεράστια δυναμική,που όμως παραμένει ασανσέρ μεταξύ Α και Β κατηγορίας!!Το όραμα μιας ομάδας με τόσο πολύ κόσμο δείχνει
να χάνεται,και το χειρότερο....μαζί με αυτό δείχνει να χάνεται κι ο κόσμος!!Η Λάρισα,που τότε κόντεψε να φτάσει στη Δ Εθνίκη,έκανε το come back,πήρε κύπελο,έφτιαξε
γήπεδο κι αλλάζει σελίδα,ενώ εμείς φαινόμαστε για μια ακόμη φορά κολλημένοι στο παρελθόν....

Αυτή νομίζω ότι είναι η αλήθεια αποτυπωμένη και στις δύο όψεις,κι από όποια όψη κι αν τη δείς υφίσταται.Γιαυτό ας μην λογομαχούμε τουλάχιστον μεταξύ μας γιατί όλοι
την ίδια ομάδα αγαπάμε.

Αποσυνδεδεμένος pas_gera-g.t.m.

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #116 στις: Τρι 23 Νοέ 2010 14:27 »
Είναι το γεγονός ότι ο ΠΑΣ την χρονιά εκείνη είχε πραγματικά ομαδάρα
και άξιζε όχι απλά την σωτηρία αλλά και κάτι παραπάνω!!Είναι επίσης το γεγονός ότι ήταν μια χρονιά ορόσημο που αν ο ΠΑΣ δεν έχανε τότε την κατηγορία
ίσως να μην είχε υποβιβασθεί ξανά!!

Eίναι όντως γεγονός αυτό, το πιστεύω κι εγώ όπως και πολύς κόσμος. Ο ΠΑΣ εκείνη τη χρονιά είχε 2 εντεκάδες για Α Εθνική, έγιναν πράματα και θάματα. Απ'την άλλη καλό είναι να σταματήσει εδώ η κουβέντα περί ΟΦΗ γιατί δεν πρόκειται οι μεν να πείσουν τους δε και τ'ανάποτα. Όπως θέλει θα αντιδράει ο καθένας κι όσο θα πλησιάζει το ματς του Γενάρη βλέποντας και κάνοντας.
Είσαι καλά πασιά μ';

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #117 στις: Τρι 23 Νοέ 2010 14:32 »

Και πέρσυ είχαμε πολλούς καλούς παίκτες αλλααά....

Αποσυνδεδεμένος tauri_7

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #118 στις: Τρι 23 Νοέ 2010 14:41 »
ελληνικο ποδοσφαιρο ειναι....στο εξωτερικο ζεις???ετσι σκεφτεται ο ελληνας οπαδος...τωρα το καταλαβες?????

..........το τι εννοεις το ξερ το μυαλο σου και ισως οι φιλοι σου και ισως καποιοι που εχουν δουλεψει  το θεμα της τηλεπαθειας........αν θες να καταλαβαινουν και οι υπολοιποι που δεν τοχουν δουλεψει το συγκεκριμενο θεμα γραψτα ολα και καθαρα..........

Το οτι είσαι έλληνας οπαδός είναι και η εξήγηση γιατί δεν καταλαβαίνεις....

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #119 στις: Τρι 23 Νοέ 2010 15:16 »
. :) :) :)
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 23 Νοέ 2010 15:21 από thodoris »

Αποσυνδεδεμένος dimitris_kzn_pas7

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #120 στις: Τρι 23 Νοέ 2010 18:02 »
Παράθεση

Καλα....ας μην επαιρναν τους Μεσογειακους τα τυρογαλα,και θα σου ελεγα εγω μεχρι που θα εφτανε το οραμα του Πυλαδακη.

Φυσικα οταν το ''τζαμπα μαγγας'' με λεφτα της πολιτειας, αφορα τις αλλες ομαδες το λεμε ''οραμα''...και οταν ο Χριστοβασιλης θελει κι αυτος να γινει τζαμπα μαγγας με το Κatsikas airport ,φτηνιαρη τον ανεβαζουμε,τζαμπατζη τον κατεβαζουμε.Μηπως τελικα ειναι και αυτο ειναι ενα κομπλεξ κατωτεροτητας?

Σωστος ο GEROKSEKOYTIS ;)

Αποσυνδεδεμένος mike71

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #121 στις: Τρι 23 Νοέ 2010 20:34 »
Να θεσω δυο τρια ζητηματα για να βαλουμε τα πραγματα σε μια ταξη.
Ο πηλαδακης συναψε ομολογιακο δανειο με τη marfin(συμφεροντων βγενοπουλου βεβαιως βεβαιως) με το οποιο χρηματοδοτηθηκε το 70%(κατα τον ιδιο) 80%(συμφωνα με αλλες πηγες κ δημοσιευσεις) των δαπανων ανεγερσης του νεου γηπεδου, τα υπολοιπα χρηματα προερχονται απο ιδια κεφαλαια.
Ιδια κεφαλαια του πηλαδακη τη στιγμη που οι δραστηριοτητες του σε μεγαλο βαθμο προερχονται απο επιχειρηματικες συνεργασιες σε αλλους τομεις παλι με τον βγενοπουλο.
Με αλλα λογια δηλαδη ο βασικος μετοχος του παναθηναικου χρηματοδοτει αμεσα κ εμμεσα το νεο γηπεδο των τυριων με τις εμπορικες χρησεις.
Τι θελω να πω με αυτα
Η λαρισα εχει εισχωρησει βαθια στη διαπλοκη του ελληνικου ποδοσφαιρου αυτο σημαινει οτι το εχουν μαθει καλα το μαθημα τα τυρια,δινουν κ παιρνουν...ειναι μεσα στα κολπα στην καθομιλουμενη.
Θυσιαζουν την αξιοπρεπεια κ την ανεξαρτησια  κ αναλογως κερδιζουν (ή δινουν αγωνες), κατηγοριες, διευκολυνσεις, χρηματοδοτησεις.
Αυτα για να μη μας περναν για αμερικανακια. ;)
Το τι κανει ο ΠΑΣ ειναι μεγαλο ζητημα εμεις εχουμε προβλημα γενικο δεν υπαρχει μεγαλος επενδυτης στην ομαδα  ενω λειπει κ η συμπνοια οπαδων τοπικων αρχων κλπ ετσι δεν προχωρας.
Ειναι ετοιμη η κοινωνια των οπαδων του ΠΑΣ αλλα κ η τοπικη κοινωνια περα απο ποδοσφαιρικες προτιμησεις κ οι φορεις,να συναινεσουν σε κατι αναλογο?
Τωρα τα οραματα των βασικων υπευθυνων της γενικοτερης αξιοπιστιας του ελληνικου ποδοσφαιρου ας τα λεμε στα παιδακια για παραμυθια.
Ειναι πολλα τα λεφτα για να μιλαμε για οραματα κ συναισθηματισμους  :stop:
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 23 Νοέ 2010 20:44 από mike71 »

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #122 στις: Τετ 24 Νοέ 2010 02:29 »
Εμείς εδώ είμαστε χωρισμένοι σε 200 πλευρές.Πολιτικά,οπαδικά-συνδεσμιακά,προσωπικά.Όταν καταφέρουμε να τα λύσουμε όλα αυτά και σταθούμε ενωμένοι,όταν βρούμε επιτέλους κάτι να μας ενώνει παρά να μας χωρίζει ίσως καταφέρουμε κάτι.Θα πάει καλύτερα ο ΠΑΣ,θα έχει ελπίδες για να μείνει Α εθνική (πέρα από τις σωστές κινήσεις της διοίκησης που πρέπει να γίνουν όποια και αν είναι αυτή) και να έχει δικαίωμα στο όνειρο.Αν είναι ασανσέρ μεταξύ Α και Β γήπεδο δεν βλέπει.Δεν είναι τυχαίο ότι τα περισσότερα έργα στο γήπεδο έγιναν γιατί ανέβηκε ο ΠΑΣ Α εθνική.

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #123 στις: Τετ 24 Νοέ 2010 11:34 »
Φιλε tayri και προπερσι η ομαδα ηταν ΑΠΟΣΤΟΜΩΤΙΚΗ οπως την χαρακτηριζεις αλλα λιγους μηνες μετα ΠΟΥΛΟ παλι.
γι αυτο σ λεω..
ο κοσμος θελει οραμα.

οι περισσοτεροι ειναι βεβαιοι οτι η ομαδα του χρονου θα ειναι (παλι) διαφορετικη απο την ομαδα που ανεβαινει τρενο
και οτι θα ξαναγινει ασανσερ με διαφορες συνεπειες που τις εχουμε ξαναδει στο παρελθον.

Αποσυνδεδεμένος nikant80

• Newbie
  • *
  • ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΑΣ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #124 στις: Τετ 24 Νοέ 2010 11:38 »
Εμείς εδώ είμαστε χωρισμένοι σε 200 πλευρές.Πολιτικά,οπαδικά-συνδεσμιακά,προσωπικά.Όταν καταφέρουμε να τα λύσουμε όλα αυτά και σταθούμε ενωμένοι,όταν βρούμε επιτέλους κάτι να μας ενώνει παρά να μας χωρίζει ίσως καταφέρουμε κάτι.Θα πάει καλύτερα ο ΠΑΣ,θα έχει ελπίδες για να μείνει Α εθνική (πέρα από τις σωστές κινήσεις της διοίκησης που πρέπει να γίνουν όποια και αν είναι αυτή) και να έχει δικαίωμα στο όνειρο.Αν είναι ασανσέρ μεταξύ Α και Β γήπεδο δεν βλέπει.Δεν είναι τυχαίο ότι τα περισσότερα έργα στο γήπεδο έγιναν γιατί ανέβηκε ο ΠΑΣ Α εθνική.

Οσο υπαρχουν "οπαδοι" που οικονομανε απο τον ΠΑΣ, οσο υπαρχουν ¨οπαδοι" που διωχνουν τους γιαννιωτες απο το γηπεδο αποκαλώντας τους μοδατους,οσο υπαρχουν δημοσιογραφοι που για ενα 50ρακι κανουν κοκοκο και γινονται οσφιοκαμτες θα βλεπουμε τα γηπεδα των αλλων ομαδων και θα μελαγχολούμε. Εδώ δεν τολμαμε να πουμε κατι για τον προεδρο και το λαμογιο που εχει διπλα του και πεφτουν σαν τα κορακια ολοι οι παραπανω να μας φανε. Φωναζουμε για τον κοσμο που δεν παει στο γηπεδο και μας λενε ότι παει ο κοσμος αυτους θελουμε δεν θελουμε τους μοδατους και άλλες τετοιες ομορφιες.Ανεβαζουμε φωτογραφιες για την τοποθετηση των τουρνικε λες και αρχισαν οι εργασιες για το νέο γηπεδο.Ειναι πολλα που εχουν γινει τα τελευταια χρονια που μας πληγωνουν μας στεναχωρουν και μας διωχνουν από το γηπεδο.
Έξω τα λαμόγια απο τον PAS!